Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Uyku Problemi

Başlatan TraX has left, 05 Mayıs 2020, 01:47:38
Okunma sayısı 2259 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Uyku Problemi
« Yanıtla #10 : 05 Mayıs 2020, 11:54:23 »
Aklını bir şey kurcalıyorsa bir şeyi merak ediyorsan onun cevabını ara. Aklındaki bütün meraklandıran ve sabırsızlandıran şeyleri gider sonra geri yat uyu zıbar  ;D

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #11 : 05 Mayıs 2020, 12:13:20 »
Bende de aynı sorun var.

Çevrimdışı emiviten

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amy Whiten Lv.5
Son giriş: 06 Mayıs 2020, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
« Yanıtla #12 : 05 Mayıs 2020, 12:46:58 »
Sabah 10-11 sularına kadar PC'deyim, kafayı koyuyorum 5-6-7 gibi kalkıyorum. Leş gibi bir düzen.
çok açılma hacı

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
« Yanıtla #13 : 05 Mayıs 2020, 12:55:29 »
ASMR dinle.

Çevrimdışı Ahmetq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kyree Grant Lv.18
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ocak 2022, 22:00
Toplam oynama: 64 gün, 11 saat
« Yanıtla #14 : 05 Mayıs 2020, 13:05:23 »
Sabah 10-11 sularına kadar PC'deyim, kafayı koyuyorum 5-6-7 gibi kalkıyorum. Leş gibi bir düzen.
Aha yapan tek ben değilmişim ama bağışık sistemin düşüyormuş öyle(doktor söyledi) hastalandım o sebepten

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #15 : 05 Mayıs 2020, 13:06:46 »
Kitap okuyabilirsin. Kitap okumak insanı farklı alemlere daldırdığı, zihnini bir anda farklı yöne çektiği için kafandaki olumsuz sinyalleri yok etmeni sağlar. Kitap okumayı sevip sevmemek üzerine konuşmuyorum sadece zihnindeki algıyı belirli bir süre farklı yöne net bir şekilde çekebilir. Birkaç sayfa okuduktan sonra zaten yorgun olan beynin bunu kaldırmayacaktır ve gözlerin aralıklarla kapanmaya başlayacaktır. Bu esnada o kapandığı sıra kitabı kenarına bakıp huzur içinde bir uyku uyuyabilirsin.
Başka bir önerim hiçbir şey düşünmeden sadece bir yere odaklanıp vücudunu hareket ettirmeden yatmalısın. Hiçbir şey düşünme derken düşünmediğini de düşünmemelisin :) Uyku tam olarak vücut kıpırdamadığında daha çabuk gelir. Yatar pozisyonu aldıktan sonra uyku esnasında kalp atışı zayıflar ve vücudun dinlenmeye, deşarj olmaya başlar. İşte bu aşamayı sen hazırlamalısın. Nasılki şarj ettiğin bir telefonu fişe düzgün takman gerekiyorsa uyku pozisyonunu da ona göre al. Video izleyerek falan uyumanı pek önermem o da mümkün ancak uykundan tat alamazsın. Işığın olduğu bir şeyle uyuma pek. Uykusuz olduğun için beyninde ışıktan dolayı bir ağrıma girer, daha fazla rahatsız edebilir.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #16 : 05 Mayıs 2020, 13:45:39 »
Kitap okuyabilirsin. Kitap okumak insanı farklı alemlere daldırdığı, zihnini bir anda farklı yöne çektiği için kafandaki olumsuz sinyalleri yok etmeni sağlar. Kitap okumayı sevip sevmemek üzerine konuşmuyorum sadece zihnindeki algıyı belirli bir süre farklı yöne net bir şekilde çekebilir. Birkaç sayfa okuduktan sonra zaten yorgun olan beynin bunu kaldırmayacaktır ve gözlerin aralıklarla kapanmaya başlayacaktır. Bu esnada o kapandığı sıra kitabı kenarına bakıp huzur içinde bir uyku uyuyabilirsin.
Başka bir önerim hiçbir şey düşünmeden sadece bir yere odaklanıp vücudunu hareket ettirmeden yatmalısın. Hiçbir şey düşünme derken düşünmediğini de düşünmemelisin :) Uyku tam olarak vücut kıpırdamadığında daha çabuk gelir. Yatar pozisyonu aldıktan sonra uyku esnasında kalp atışı zayıflar ve vücudun dinlenmeye, deşarj olmaya başlar. İşte bu aşamayı sen hazırlamalısın. Nasılki şarj ettiğin bir telefonu fişe düzgün takman gerekiyorsa uyku pozisyonunu da ona göre al. Video izleyerek falan uyumanı pek önermem o da mümkün ancak uykundan tat alamazsın. Işığın olduğu bir şeyle uyuma pek. Uykusuz olduğun için beyninde ışıktan dolayı bir ağrıma girer, daha fazla rahatsız edebilir.

Kitap okumayı bu akşam deneyeceğim teşekkür ederim. Ayrıca yatağa girdikten sonra sürekli hareket eden birisi değilim, uyku pozisyonumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Son olarak yatarken hiçbir şey düşünmediğimi düşünmeye nasıl engel olabilirim? :D Bu konuda yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum, yani en azından bunun için bir yöntem falan varsa öğrensem iyi olur. Kendi kendime bunu başarabileceğimi sanmıyorum.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #17 : 05 Mayıs 2020, 14:47:59 »
Yani kastettiğim şey gibi insan ne zaman düşünmez? Aklını kullanmadığı ya da kullanamadığı anlarda. Örnek verelim, kadınlar genelde ağladıklarında daha fazla düşünürler. Erkekler ağladıklarında pek düşünemezler, en mutlu anınız mesela. En mutlu olduğunuz anda genel olarak hiçbir şey düşünemezsiniz. Düşünmek de istemezsiniz. Çünkü o his insana haz verir. O anda ne yaparsınız, ruhunuzu böyle salarsınız, sanki hiç kalkmak istemediğiniz bir uyku rahatlığı verir. İşte demek istediğim bu yatarken vücudunuzu salın komple, sanki bütün enerjiniz yerdeymiş gibi olsun. Bırakın vücudu o şekilde 5 10 dakika bekleyin, zaten 5 dakika geçmeden gidersiniz :D Sadece vücut ısısını algılamaya çalışın. Soğuk mu sıcak mı o şekilde.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #18 : 05 Mayıs 2020, 16:56:38 »
Aha yapan tek ben değilmişim ama bağışık sistemin düşüyormuş öyle(doktor söyledi) hastalandım o sebepten
Kaç haftadır niye sürekli hasta olduğumu buldum galiba.

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
« Yanıtla #19 : 05 Mayıs 2020, 17:01:03 »
Gün içerisinde yorucu aktiviteler yapın, saniyesinde uyumazsanız ben bir şey bilmiyorum.