Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OKUYUN! (Legal roller isteyenler!)

Başlatan amir46, 04 Mayıs 2020, 02:50:03
Okunma sayısı 1684 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Nisan 2021, 01:51
Toplam oynama: 173 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: OKUYUN! (Legal roller isteyenler!)
« Yanıtla #20 : 04 Mayıs 2020, 05:13:48 »
güzel papaz rolü yapıyor begendim

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #21 : 04 Mayıs 2020, 05:16:42 »
Millet meslek kassın, ama meslek kasarken bir yandanda hem onlara ROLÜ izletebilmeli, hemde yaşatabilmeliyiz.. Değil mi? Ben de bunu yapacağım işte. Sizlerinde katılabileceği, YÜKSEK ÖDÜLLÜ projelerim de var. Bunun kazancı tabii yarışma içerisinden dönecek. Ben bu parayla prodüksiyon ekibimi, sahnemi, birliğimi oturtup araçları halledebilmeliyim.
rol bilmeyen çok kişi var ilk başta rol öğreterek başlanılmalı erken başlanmış bir proje

Hocam, 3 yıl oldu sunucu açılalı. Emin misin erken olduğuna? O benim mesuliyetim değil, sunucunun yapısı gereği Medium oyuncularda dahil olabiliyor. Buna yapabileceğim bir şey yok.
medium oyuncularda dahil olabiliyomu :dd çoğu medium hard roleplay yapan kişi sayısı daha az hard rp yapanlardan çok low rp olan bile vardır emin ol

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #22 : 04 Mayıs 2020, 05:17:35 »
Millet meslek kassın, ama meslek kasarken bir yandanda hem onlara ROLÜ izletebilmeli, hemde yaşatabilmeliyiz.. Değil mi? Ben de bunu yapacağım işte. Sizlerinde katılabileceği, YÜKSEK ÖDÜLLÜ projelerim de var. Bunun kazancı tabii yarışma içerisinden dönecek. Ben bu parayla prodüksiyon ekibimi, sahnemi, birliğimi oturtup araçları halledebilmeliyim.
rol bilmeyen çok kişi var ilk başta rol öğreterek başlanılmalı erken başlanmış bir proje

Hocam, 3 yıl oldu sunucu açılalı. Emin misin erken olduğuna? O benim mesuliyetim değil, sunucunun yapısı gereği Medium oyuncularda dahil olabiliyor. Buna yapabileceğim bir şey yok.
medium oyuncularda dahil olabiliyomu :dd çoğu medium hard roleplay yapan kişi sayısı daha az hard rp yapanlardan çok low rp olan bile vardır emin ol
dediğin en iyi şekilde vendettada felan yaparsın burada yönetim desteği olmadan zor yinede kolay gelsin bakalm

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #23 : 04 Mayıs 2020, 05:22:05 »
yönetim kadrosunda olan kişiler ise maddiyatın lafını yapmayacak.
Ya şu zihniyet bı bitmedi, yönetim kadrosunda olsa dahi sen ben nasıl para kazaniyorsak onlarda o şekilde para kazanıyor yetkisi olabilir ama kendine para verecek değiller.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Haziran 2024, 13:34
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Son giriş: 21 Nisan 2024, 13:29
Toplam oynama: 61 gün, 14 saat
« Yanıtla #24 : 04 Mayıs 2020, 05:22:44 »
Fakat görünen köyde kılavuz istemez. Sonra millette sürekli illegal rollerde diye söyleniyor millet. Alın işte, ben fırsat sunuyorum destek yok. :D

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 04 Mayıs 2020, 05:24:35 »
yönetim kadrosunda olan kişiler ise maddiyatın lafını yapmayacak.
Ya şu zihniyet bı bitmedi, yönetim kadrosunda olsa dahi sen ben nasıl para kazaniyorsak onlarda o şekilde para kazanıyor yetkisi olabilir ama kendine para verecek değiller.

Bu zihniyet değil. Ben kendime paramı aşırıyorum? Örnek olarak şöyle söyleyeyim sana.

Ben yarışma programı düzenliyorum, ödül ise 200.000$. Beklenen kazancımın altında çok çok düşük bir miktar kazandım. Atıyorum 30 bin dolar. 170 bin dolar eksiğim var, ben bunu nasıl tamamlayacağım? Zaten ben ÇALIŞAN sınıfında aldığım adamdan gidipte bana bu kadar para ver demem. Ancak benimle ortak devam etmek isterse kişi, gerekirse karşılaması gerekir. Çünkü sadece bu projenin yöneticisi ben olmuyorum.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 04 Mayıs 2020, 05:34:00 »
Yazdığınız metni okudum, gayet güzel ve düşünülerek yazılmış. Anlamadığım tek bir şey var; neden bağış yapıyoruz? Aklınızda projeler varmış ve gerçeğe dönüştürmek istiyorsunuz, bu gayet normal. Ama bize ne gibi projeler olduğundan hiç bahsetmemişsiniz. Biraz bahsetseniz de hem bizim kazanabileceğimiz hem de sizin kazanabileceğiniz o proje neymiş hep birlikte öğrenelim. Bu hepimiz için daha iyi olacaktır.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 04 Mayıs 2020, 05:43:53 »
Yazdığınız metni okudum, gayet güzel ve düşünülerek yazılmış. Anlamadığım tek bir şey var; neden bağış yapıyoruz? Aklınızda projeler varmış ve gerçeğe dönüştürmek istiyorsunuz, bu gayet normal. Ama bize ne gibi projeler olduğundan hiç bahsetmemişsiniz. Biraz bahsetseniz de hem bizim kazanabileceğimiz hem de sizin kazanabileceğiniz o proje neymiş hep birlikte öğrenelim. Bu hepimiz için daha iyi olacaktır.

1) YARIŞMALAR

- Survivor

2) ETKİNLİK

- Santos İçin Söyle, (İlk taslağını bugün atıyorum.)

3) OYUN İÇİ

- Tiyatro sahnesi, bütçeye bağlı bir mekan alıp içini mini tiyatro salonuna döndürerek insanlara belirli günlerde tiyatro gösterimleri sunmak.

4) YAPIM

- Sunucu içerisinde bizzat oyuncu olarak seçilecek, başvuru yapmak isteyen oyuncular ile yapılacak Dizi & Film, bunların çekimini direkt olarak rol ile yapıp, montajlayarak bölüm bölüm koyacağız.

a. Daha çok fazla projem var fakat düzenleyip yavaş yavaş hepsini gerçekleştireceğim, bunlar birkaçı.

b. Bunları yapmakta ne var demeyin, ev, araç gibi temel ihtiyaçlar gerekiyor biliyorsunuz ki. Ek olarak bunları karşıladıktan sonra zaten Survivor ve sonradan katacağım birkaç yarışmadan gelir elde etmeyi planlıyorum. Onun için sadece temel ihtiyaçlar için.

c. Legalize rollerin sadece restoranttan ve bardan ibaret olduğunu düşünmüyorum. En kötü o restoranta gıda ve toptan malzeme sağlayan bir firma rolü dahi yaparım fakat değişik rol olması önemli.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 04 Mayıs 2020, 05:46:09 »
Ben burada riskli toplara giriyorum. Ben kazanmaktan korkuyorum, cebime para kalmama endişesi değil. Bütçeyi çıkartamama, yine ben o ödülün miktarını her türlü karşılarım rolümden kısıp fakat bunun devamlılığı önemli.

Bağış neden yaparsınız, temel atabilmek için. En basit cevabı budur.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 04 Mayıs 2020, 05:47:41 »
Bu da benim 1 Mayıs'ta ki Survivor projem:

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=101075.0

O kadar okundu, reklama 20 bin dolar civarı harcadım, ek olarak 1 yanıt geldi o da TANER TOLGA TARLACI. TROLL.