Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OKUYUN! (Legal roller isteyenler!)

Başlatan amir46, 04 Mayıs 2020, 02:50:03
Okunma sayısı 1716 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
Ynt: OKUYUN! (Legal roller isteyenler!)
« Yanıtla #10 : 04 Mayıs 2020, 04:16:19 »
inş ikinci bir çiftlik bank vakasıdır

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Haziran 2024, 13:34
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 21 Nisan 2024, 13:29
Toplam oynama: 61 gün, 14 saat
« Yanıtla #11 : 04 Mayıs 2020, 04:18:44 »
inş ikinci bir çiftlik bank vakasıdır

Hımm, güven kaygısı oluşmasını sonuna kadar mantıklı buluyorum.
Ben ise şöyle bir iddiaya giriyorum, bu paraları alıpta, sizden aldığım paralar ile silah alırsam, illegale yönelirsem banlanmayı mesuliyetim altına alıyorum.

Ama sen de benimle iddiaya gireceksin. Eğer ben bu paradan bir kuruş silaha harcamadan direkt rollerimi size sunarsam, sen de TÜM MAL VARLIĞINI sunucuya yeni başlamış 1 seviye oyunculara bağışlayacaksın.

Laf atıp tutmakla değil, icraatle olur. Var mısın? :)

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 04 Mayıs 2020, 04:19:38 »
benim malvarlığım ile seninki bir değil, güven kaygısı yok sadece umarım çiftlik bank vakasıdır diyorum.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 04 Mayıs 2020, 04:20:51 »
benim malvarlığım ile seninki bir değil, güven kaygısı yok sadece umarım çiftlik bank vakasıdır diyorum.

Ben malvarlığımı vereceğim demiyorum hocam, BAN attıracağım kendime. Al bunun ekran görüntüsünü. Ama eğer diyorum ki, sen beni İLLEGAL bir çatışmada, DM'de yakalarsan al ekran görüntüsünü. Kendimi yasaklatacağım. Ama ben kazanırsam, bağışlayacağın her şeyini.

Çiftlik bank değil merak etme, 1 doların bile lafını yapan insanlarsınız. Anca silaha saklarsınız.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 04 Mayıs 2020, 04:22:05 »
Ben kimsenin atacağı 5.000$ ile zengin olmam. Zaten sürekli aktif sayılırım, çoğu zaman /hediyeal yaptığım da gün içinde bu miktarı geçiyorum bile. Bence sizler biraz önyargısız olup role odaklanın. Sonra Rina rol yapamıyor şeylerini duyupta "He he" diyorsunuz.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 04 Mayıs 2020, 04:25:22 »

Ben malvarlığımı vereceğim demiyorum hocam, BAN attıracağım kendime. Al bunun ekran görüntüsünü. Ama eğer diyorum ki, sen beni İLLEGAL bir çatışmada, DM'de yakalarsan al ekran görüntüsünü. Kendimi yasaklatacağım. Ama ben kazanırsam, bağışlayacağın her şeyini.

Çiftlik bank değil merak etme, 1 doların bile lafını yapan insanlarsınız. Anca silaha saklarsınız.
ban ile malvarlıkta bir değil, istediğin kadar toplasanda insanlar mesleklere yönelecek rinada yönetim ilgilenmediği sürece hard rp sunuculardaki gibi rol ile para kazanma olmicak, kurulu bir düzen ve bozmak istemiyorlar.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2020, 04:27:48 »

ban ile malvarlıkta bir değil, istediğin kadar toplasanda insanlar mesleklere yönelecek rinada yönetim ilgilenmediği sürece hard rp sunuculardaki gibi rol ile para kazanma olmicak, kurulu bir düzen ve bozmak istemiyorlar.
tuttu diyelim 100k felan topladın versende millet mesleğe devam edecek okunmuş argelere az bakarsan millet hâlâ meslek fiyatlarının artması taraftarı

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 04 Mayıs 2020, 04:30:59 »
Millet meslek kassın, ama meslek kasarken bir yandanda hem onlara ROLÜ izletebilmeli, hemde yaşatabilmeliyiz.. Değil mi? Ben de bunu yapacağım işte. Sizlerinde katılabileceği, YÜKSEK ÖDÜLLÜ projelerim de var. Bunun kazancı tabii yarışma içerisinden dönecek. Ben bu parayla prodüksiyon ekibimi, sahnemi, birliğimi oturtup araçları halledebilmeliyim.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 04 Mayıs 2020, 04:47:14 »
Millet meslek kassın, ama meslek kasarken bir yandanda hem onlara ROLÜ izletebilmeli, hemde yaşatabilmeliyiz.. Değil mi? Ben de bunu yapacağım işte. Sizlerinde katılabileceği, YÜKSEK ÖDÜLLÜ projelerim de var. Bunun kazancı tabii yarışma içerisinden dönecek. Ben bu parayla prodüksiyon ekibimi, sahnemi, birliğimi oturtup araçları halledebilmeliyim.
rol bilmeyen çok kişi var ilk başta rol öğreterek başlanılmalı erken başlanmış bir proje

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2020, 05:01:03 »
rol bilmeyen çok kişi var ilk başta rol öğreterek başlanılmalı erken başlanmış bir proje

Hocam, 3 yıl oldu sunucu açılalı. Emin misin erken olduğuna? O benim mesuliyetim değil, sunucunun yapısı gereği Medium oyuncularda dahil olabiliyor. Buna yapabileceğim bir şey yok.