Merhaba saygıdeğer oyuncular,
Bugüne kadar her zaman bu sunucuya legalize rolleri kazandırmak istedim. Yaklaşık olarak dört aydır burada yokum. Şimdi tekrardan başladım, az çokta olsa farklı türde ki rolleri sizlere sağlamak ve eğlenmenizi, bir yandan hem eğlenmek; hem de kazanmanızı istiyorum.
Fakat halimiz budur ki, bunları sağlayabilmem için öncelikle benim sizlerden iki ricam olacak. Elbette Maddi - Manevi destekleriniz.
Herkes destekliyor, umarım tutar diyor fakat bakalım. Sanıyorum ki İLLEGAL'i silahtan ibaret sananları, LEGAL'i ise restaurant ve barlardan ibaret sananlardan sıkıldınız. Ben ise bu işe yeni bir boyut kazandıracağım imkanım doğrultusunda. Elbette sizlerin sadece, 'Umarım tutar ya, başarılı inşAllah tutar." gibi temennileriniz yerine bizzat katılıp desteklemenizi isterim.
Eğer siz de illegallerden, DM tarzı olaylardan bıktıysanız destek vererek bu projelerimizi gerçekleştirmemize yardımcı olabilirsiniz. :')
Aşağıda verilen banka numarasına 100$ dahi bağış yapabilirsiniz. Ben bu yola tek başıma çıktığım için mâalesef yeterli kalamıyorum. Gelen miktar $5,000 dahi olsa çekim dekontunu paylaşacağım ve yollayanlara teşekkür edeceğim. Bu paranın hepsinin role harcanacağından ve aranızdan her bir kişiye teker teker döneceğine emin olabilirsiniz.
Banka Numarası: 20800 - Pacho Lachniewiczs
Nasıl bağış yapabilirim?
1) En yakın ATM ya da bankayı ziyaret edin.
2) Bağışlamak istediğiniz miktarı "Para Yatır" kısmından tuşlayın ve doğru olduğundan emin olun. Daha sonrasında 'Yatır' tuşuna basın.
3) Daha sonra genel sekmeye gelin, "Transfer" kısmına giriş yapın. "Geçerli bir hesap NO: 20800" numarasını girdikten sonra "Transfer" edin.
4) İkinci açılan kısıma transfer hakkında yazısı olarak isminizi ve bağış miktarınızı yazın, bilmemiz amacıyla. (Bu sunucuda bulunmamaktadır, rolsel olarak bana bağışını bildirmek isteyenler dekontun görüntüsünü ileti yoluyla ya da yorum olarak atabilir.)
5) Daha sonrasında hesabınızdan güvenle çıkış yapın.