Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OKUYUN! (Legal roller isteyenler!)

Başlatan amir46, 04 Mayıs 2020, 02:50:03
Okunma sayısı 1701 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Haziran 2024, 13:34
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 21 Nisan 2024, 13:29
Toplam oynama: 61 gün, 14 saat
OKUYUN! (Legal roller isteyenler!)
« : 04 Mayıs 2020, 02:50:03 »
Merhaba saygıdeğer oyuncular,

Bugüne kadar her zaman bu sunucuya legalize rolleri kazandırmak istedim. Yaklaşık olarak dört aydır burada yokum. Şimdi tekrardan başladım, az çokta olsa farklı türde ki rolleri sizlere sağlamak ve eğlenmenizi, bir yandan hem eğlenmek; hem de kazanmanızı istiyorum.

Fakat halimiz budur ki, bunları sağlayabilmem için öncelikle benim sizlerden iki ricam olacak. Elbette Maddi - Manevi destekleriniz.

Herkes destekliyor, umarım tutar diyor fakat bakalım. Sanıyorum ki İLLEGAL'i silahtan ibaret sananları, LEGAL'i ise restaurant ve barlardan ibaret sananlardan sıkıldınız. Ben ise bu işe yeni bir boyut kazandıracağım imkanım doğrultusunda. Elbette sizlerin sadece, 'Umarım tutar ya, başarılı inşAllah tutar." gibi temennileriniz yerine bizzat katılıp desteklemenizi isterim.

Eğer siz de illegallerden, DM tarzı olaylardan bıktıysanız destek vererek bu projelerimizi gerçekleştirmemize yardımcı olabilirsiniz. :')

Aşağıda verilen banka numarasına 100$ dahi bağış yapabilirsiniz. Ben bu yola tek başıma çıktığım için mâalesef yeterli kalamıyorum. Gelen miktar $5,000 dahi olsa çekim dekontunu paylaşacağım ve yollayanlara teşekkür edeceğim. Bu paranın hepsinin role harcanacağından ve aranızdan her bir kişiye teker teker döneceğine emin olabilirsiniz.

Banka Numarası: 20800 - Pacho Lachniewiczs

Nasıl bağış yapabilirim?

1) En yakın ATM ya da bankayı ziyaret edin.
2) Bağışlamak istediğiniz miktarı "Para Yatır" kısmından tuşlayın ve doğru olduğundan emin olun. Daha sonrasında 'Yatır' tuşuna basın.
3) Daha sonra genel sekmeye gelin, "Transfer" kısmına giriş yapın. "Geçerli bir hesap NO: 20800" numarasını girdikten sonra "Transfer" edin.
4) İkinci açılan kısıma transfer hakkında yazısı olarak isminizi ve bağış miktarınızı yazın, bilmemiz amacıyla. (Bu sunucuda bulunmamaktadır, rolsel olarak bana bağışını bildirmek isteyenler dekontun görüntüsünü ileti yoluyla ya da yorum olarak atabilir.)
5) Daha sonrasında hesabınızdan güvenle çıkış yapın.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: OKUYUN! (Legal roller isteyenler!)
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2020, 02:53:20 »
Çok yakın zamanda ekip başvurusu için başvuru formuda bırakacağım. Legal roller sergilemek isteyenler; gerçekten kalpten isteyen kişiler ile bir pasta var ve bu pastayı birlikte yemek isterim. (Öyle 1-2 gün takılıp gideyim ayağı değil, bu işe ciddi derecede önem verecek, yönetim kadrosunda olan kişiler ise maddiyatın lafını yapmayacak.)

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2020, 02:55:35 »
Bu arada gerçekten merak ettiğim bir durum var, kimseye zorla bağış yaptıramam elbette fakat bu kadar insanın deli gibi tonlarca parası var. Yanii siz bu parayı bu kadar koruyor, hatta istediğiniz bir şeyi dahi almıyorsunuz. Sonuçta burası bir oyun platformu, biriktirdiniz, biriktirdiniz, biriktirdiniz zamanı geldiğinde elbet ki bu platformda kapanacak. Ömrünüzün sonuna kadar saklayacak, hadi sakladınız değilim Rina, SA-MP oynayacak değilsiniz ya? Eğer böyle bir planı olan varsa saygı duyarım fakat burada herkesin imkanına göre destekte bulunmasını isterim. Cebinde $1,000 parası olan 100$ bağışlayıp eğer $100,000 parası olanda 100$ bağışlıyorsa bu benim için etik değil, o miktarlarada saygı duyarım, teşekkür ederim fakat sizin vicdanınıza bırakıyorum.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2020, 03:00:40 »

Şu anda durumumuz böyle. Anbean sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Çevrimdışı Bay Kuyruk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Mayıs 2020, 21:39
Toplam oynama: 7 gün, 17 saat
« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2020, 03:10:06 »
knk kasılıyor mu böyle

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 04 Mayıs 2020, 03:17:37 »
knk kasılıyor mu böyle

Bu zihniyette ilerlediğiniz sürece kasılmaz. Ben silah almak için bu fonu açan bir insan değilim. Aksine siz daha çok roller yapabilesiniz diye ona yatırım yapmak amaçlı topluyorum. Teşekkür ederim ya, beni nasıl suçluyorsunuz.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2020, 03:27:04 »
oyun dışı sohbetteyiz, 2 mayısda kayıt olmuşsun 4 ay önceki tecrübeyle insanlardan para dileniyorsun sakıncası yoksa meslek yapıyormusun yada kumar oynuyormusun?

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2020, 04:03:07 »

Evet, gayet sakince, eleştirel yorumunu karşılayacağım. Sinirlenmeye gerekte yok bu tür durumlar için. Beklediğim bir yorum.

Yorum üzerinden part part gitmek isterim.

Oyun dışı sohbetteyiz diyorsun ve ben zaten bu parayı OOC bir şekilde istiyorum ve SUNUCU için LEGAL ROLLER sağlayabilmek adına. Bu roller senin görebileceğin Restaurant, Bar konseptli ya da çıplak kızların takıldığı mekanlar gibi klasikleşmiş roller değil güzel kardeşim. Taş devrinde değiliz, farklı roller, konseptler gerek.

2 May'da kayıt olmuşsun, dört ay önce ki tecrübeyle ne alakası var? Ben her zaman rollerimi değişik yapmaya çalıştım, zamanında çöpçü, bekçi rolüde yaptım ki videosuda var. Rol bilgimde var.

"Dileniyorsun." kısmına katılmıyorum, şahsen senin gibi bir insanın "BAĞIŞ, FON DESTEĞİ." kavramı ile "DİLENMEK." kavramını karıştırabileceğini düşünmüyorum, canımı acıtmaya çalışıyorsun gibime geliyor.

Meslek yapıyorum fakat bu projeler deli gibi para yiyecek projeler. Ben gönüllü olarak projeler açarım fakat katılım olmaz, Rina oyuncusu parayı sever ve ödül ister. Ben bu ödülü gece-gündüz rol yapmadan para kasarak Ö-D-E-Y-E-M-E-M. Eğer sen ben yaparım diyorsan yap, ben sana OOC olarak her türlü desteği yaparım.

Kumar oynuyor musun ne alaka? Kumara girersem batarım ki zamanında deli gibi battımda. Amacım sırf ve sadece legal role yönelmek.

Rina oyuncusu parayı sever kısmına ve onların içine sende giriyorsun. Yollayacağın 1k dahi olsa onu atana kadar bunları yazıyorsun. Ahah, işte bu parayı böyle oyunda koruduğunuz kadar reelde paranızı korusaydınız şu anda ülkecek ekonomik kalkınmada olurduk. :D

Anlamıyorum sizi açıkçası. Ek olarakta şunları belirtmek istiyorum, bizim kimseden yüz binlerce dolar beklentimiz yok. Cüzi miktalarda çoğu kişinin destek olmasını yeğleriz. Ama gönlünden geçen biri 50 binde hibe edebilir, 10 binde, 5 binde edebilir.

Umarım en kısa zamanda TAŞ DEVRİ mantığını bir kenara bırakır, Rinanında sonuçta ROLEPLAY konseptli olduğunu ve parayı ROLE yatırman gerektiğini anlarsın. Sağ ol.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2020, 04:12:31 »

Bu arada anlık miktar. Hiç destek gelmedi daha fon konusu olarak. Sadece meslek değil, çeşitli roller ilede para kazanıyorum. Bu üzerine kattığım parayıda papaz rolünden kazandım. :) Sizin için MESLEK sadece SİSTEM'in sunduğu şeylerden ibaret.

Çevrimdışı amir46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 04 Mayıs 2020, 04:15:29 »
Kısa bir süre sonra projeler yavaş yavaş yayınlanacak.