Her ne kadar düşünce samimi olsa da insanları oyuna bağlamak için belirli bir neden olması gerekir. Bu anlamda vergi sistemi, oyundaysanız size avantaj sağlıyor. Değilseniz size zarar sağlıyor, bu sayede de aktifliğin korunması sağlanıyor. Eğer vadedeki para sürekli giriş yapılmadığı halde katlanırsa vergi sisteminin bir anlamı kalmaz. Sunucunun ekonomisi, ev fiyatları, silah fiyatları, araç fiyatlarının hepsinde oynama olur. Paranız siz yokken de gerçekçilik olarak gelmesi gerekir mi sorusuna cevap hayır gerekmez. Dolayısıyla desteklemiyorum, hatta bu durum vadedeki para 200 binden sonra ilerlemiyor olmasına rağmen desteklemiyorum. Neticede 100 bin paranız olsa vadede 3 4 gün içinde direkt 100 bin dolar para edecek. Bu sayede oyuna paranızı toplamak için girersiniz, rolünde bir mantığı kalmaz. Sunucuda para kazanmak zaten zor değil. Esas da değil, esas olan rol yapmaktır. Sunucuda aktifliğin korunması içinde vergi sistemi gereklidir ve böyle bir sistem olmamalıdır. Sadece 2xler ile birlikte bile yeterince paranız oluyor. Dolayısıyla gelmesi gereken bir sistem değil, maalesef desteklemiyorum.