Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vade Sistemi - AR-GE

Başlatan Eylul, 02 Mayıs 2020, 20:37:28
Okunma sayısı 3362 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Vade Sistemi - AR-GE
« Yanıtla #70 : 02 Haziran 2020, 19:45:22 »
"Ne kadar lüks yaşarsan o kadar vergiye katlanmalısın."

Ben bu söze kesinlikle katılıyorum. Arkadaşlar, 100,000$ kazanılması - eksilmesi arasında ince bir çizgi var biliyorum.
Fakat vergi/vade olayı çok farklı şeyler. Vade elbette aktifliğe göre kazandıracak. Fakat vergi olayı Payday ile birlikte gelen, sizin yaşam kalitenizin devlete verilen bir borcu. Infernus binip, Richman'ın gözde villalarından birinde konaklıyorsanız 500$ ödesenizde gıkınızı çıkartamazsınız. O halde Blista Compact binip evsiz rolü yapın, en baba Ganton'dan bir ev tutun. 40$ ödeyip kurtulun.

Vade ise size bankanın kazandırdığı bir durum, o ise AKTİFLİK ile kazandırıyor. Umarım anlatabilmişimdir.

İyi roller, desteklemiyorum. Bu kadar PARA düşkünüyseniz lüks yaşamayın. Bu arada bu kadarda para meraklısı olmayın, sonuçta burası bir OYUN.
Kusura bakmada saçmalamışsın.Şöyle düşün, devlet senin mal varlığından belli bir vergi alıyor.Bunu devlet alıyor oyunda olsanda olmasanda.Birde banka ve vade var, banka diyorki sana gel yatır para faiziyle geri al.Devletin vergisiyle aynı mantık, devlet vergi kesiyor , banka faiz koyuyor.İkisinin farklı şeyler olması aynı mantıkta olduğunun gerçeğini değiştirmez ve zaten Vade sınırı 200.000$, max 200.000$'a kadar çıkıyor.Faiz max 200.000$'a çıkıyor ama verginin bir limiti yok 7/24 vergi ödüyorsun ve ödemezsen devlet senin mal varlığına el koyuyor?.Ek olarak adam vergiyi örnek olarak vermiş, bizim buradaki derdimiz vergi değil.Zaten vergi istemeyen birisi malını mülkünü satar ucuz bir hayat yaşar.Ama şöyle düşün, neden oyunda değil iken oyun bize faiz vermiyor? Faiz vermiyor ama benim vergimi oyunda yokken kesiyor.Madem öyle faizde vereceksin?

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #71 : 02 Haziran 2020, 19:52:23 »
Destekliyorum, zaten vade hesabı max 200.000$ çıkabiliyor.

Ek olarak bazı arkadaşlar "ekonomiyi-dengeyi bozar" yazmış.Arkadaşlar bu sistem tam olarak nasıl ekonomiyi bozacak ben anlamadım? 200.000$ çıkıyor max hadi sınırsız olsa neyse.

Çevrimdışı #Avcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Nisan 2024, 08:43
Toplam oynama: 90 gün, 11 saat
« Yanıtla #72 : 03 Haziran 2020, 00:49:10 »
Şu anki sistem iyi. Uyuyunca para kazanamıyorsun fatura günleri geliyor. Çalışırsan, oyunda da aktif olursan para kazanıyorsun.

Çevrimdışı nonlife

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #73 : 03 Haziran 2020, 00:52:48 »
Sunucu ekonomisi bozulur, desteklemiyorum.

Çevrimdışı solberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 23:34
Toplam oynama: 210 gün, 19 saat
Birlik: *******ERZ
Son giriş: 30 Eylül 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #74 : 03 Haziran 2020, 01:07:41 »
ekonowi yeterince bozuk bence az daha bozulsun destek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2020, 02:13
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #75 : 03 Haziran 2020, 01:10:24 »
Destekliyorum, zaten vade hesabı max 200.000$ çıkabiliyor.

Ek olarak bazı arkadaşlar "ekonomiyi-dengeyi bozar" yazmış.Arkadaşlar bu sistem tam olarak nasıl ekonomiyi bozacak ben anlamadım? 200.000$ çıkıyor max hadi sınırsız olsa neyse.

Hocam, herkesin ekonomisi yerinde. Herkes zengin. Verdiğin verginin peşine düşme, oyun burası amaan ne adamlarsınız zevkinize bakın.

Çevrimdışı hayranlı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 14 Ocak 2022, 20:46
Toplam oynama: 129 gün, 4 saat
« Yanıtla #76 : 03 Haziran 2020, 13:49:57 »
destekliyorum

Çevrimdışı LastOne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Ocak 2024, 12:53
Toplam oynama: 240 gün, 17 saat
« Yanıtla #77 : 03 Haziran 2020, 14:33:33 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı u t k u

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yura Chaos Lv.27
Son giriş: 05 Ekim 2023, 17:28
Toplam oynama: 157 gün, 19 saat
Birlik: ******HAR
Oba Wade Lv.27
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Aralık 2022, 23:02
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: ******HAR
« Yanıtla #78 : 03 Haziran 2020, 17:20:10 »
zengin arkadaşlar desteklemiyor neden paraları var sonuçta kim takar vadeyi dimi kendine müslüman herkes

Çevrimdışı Eylul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Neil Wayne Lv.31
Son giriş: 04 Aralık 2023, 23:47
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Lucian Wayne Lv.31
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Kasım 2023, 00:09
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Aby Casey Lv.31
Son giriş: 04 Aralık 2023, 21:45
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: *** *EWS
« Yanıtla #79 : 05 Haziran 2020, 13:40:52 »
"Ne kadar lüks yaşarsan o kadar vergiye katlanmalısın."

Ben bu söze kesinlikle katılıyorum. Arkadaşlar, 100,000$ kazanılması - eksilmesi arasında ince bir çizgi var biliyorum.
Fakat vergi/vade olayı çok farklı şeyler. Vade elbette aktifliğe göre kazandıracak. Fakat vergi olayı Payday ile birlikte gelen, sizin yaşam kalitenizin devlete verilen bir borcu. Infernus binip, Richman'ın gözde villalarından birinde konaklıyorsanız 500$ ödesenizde gıkınızı çıkartamazsınız. O halde Blista Compact binip evsiz rolü yapın, en baba Ganton'dan bir ev tutun. 40$ ödeyip kurtulun.

Vade ise size bankanın kazandırdığı bir durum, o ise AKTİFLİK ile kazandırıyor. Umarım anlatabilmişimdir.

İyi roller, desteklemiyorum. Bu kadar PARA düşkünüyseniz lüks yaşamayın. Bu arada bu kadarda para meraklısı olmayın, sonuçta burası bir OYUN.
Kusura bakmada saçmalamışsın.Şöyle düşün, devlet senin mal varlığından belli bir vergi alıyor.Bunu devlet alıyor oyunda olsanda olmasanda.Birde banka ve vade var, banka diyorki sana gel yatır para faiziyle geri al.Devletin vergisiyle aynı mantık, devlet vergi kesiyor , banka faiz koyuyor.İkisinin farklı şeyler olması aynı mantıkta olduğunun gerçeğini değiştirmez ve zaten Vade sınırı 200.000$, max 200.000$'a kadar çıkıyor.Faiz max 200.000$'a çıkıyor ama verginin bir limiti yok 7/24 vergi ödüyorsun ve ödemezsen devlet senin mal varlığına el koyuyor?.Ek olarak adam vergiyi örnek olarak vermiş, bizim buradaki derdimiz vergi değil.Zaten vergi istemeyen birisi malını mülkünü satar ucuz bir hayat yaşar.Ama şöyle düşün, neden oyunda değil iken oyun bize faiz vermiyor? Faiz vermiyor ama benim vergimi oyunda yokken kesiyor.Madem öyle faizde vereceksin?

Anlatmak istedgimi net anlayan olgun biri.