1 - H5 bir anlam kazanmalı, belirli bir talep sayısını H1-H2-H3-H4 iken aşmış kişiler H5 rütbesine terfi edilmeli. H4'lerin talep ortalaması baz alınarak H5 verilmemeli. Değerli bir kıdem haline getirilmeli. - Zaten değerli bir kıdem, sadece değeri bilinmiyor. Ortalama alınması daha doğru, bir baraj koyulursa o barajı geçmeye çalışacaklar. Eğer ortalama alınırsa ortalama ne kadar olduğunu bilmeyecekler ve talep bakacaklar. 2 - H1-H2-H3-H4-H5 yetkilerine ayrı ayrı olarak talep sınırları gelmeli, talepler artık ortalamaya göre değil belirli bir sayıya göre olmalı. Bu sayının altına düşen kişiler uyarısız ihraç yemeli. - Üstte dediğim gibi. 3 - Günlük olarak talep sayıları incelenmeli, gün gün değilde ay sonunda/ay başında talep bakıp bırakan kişiler tespit edilerek ihraç edilmeli. - İhraç yerine tenzil edilebilir, bunu biraz mantıklı buldum. Fakat pasiflikte vermiş olabilir. 4 - Günlük ve aylık talep sınırları gelmeli, rütbesinin talep ortalamasına göre terfi/tenzil alma kaldırılmalı. - Üstte dediğim gibi. 5 - Günlük olarak sık sık talep bakan kişiler, aylık olarak 2/3/4 bin talep bakmış kişiler OG'liğe hak kazanmalı. - OG kıdemi değerli bir kıdem. Herkesin kolay kolay erişebileceği bir kıdem değil. OG'liğin kolay olduğunu sanıyorsunuz fakat değil. Talep bakarak emek vermiş değil de, asıl FG sınavına girip 1 ay sonra stajını tamamlayıp OG olmak için gönüllü olup beklemek emek vermiş anlamına gelir. 6 - Reklam bakma H4 rütbesine çıkartılmalı. - Gerek yok, şu anlık iyi. 7 - H5 olan kişiler inceleniyor atabilmeli. - İnceleniyor ile cevaplanın arasında bir fark yok, ilgileniyorum yazar gidersin. Gerek yok. 8 - H1 olarak kadroya yeni alınan kişilerin terfi alması 1 aydan 2 aya çıkartılmalı. H2 olupta neyin ne olduğunu bilmeyen helperler var. - Şu anda böyle iyi, bir çok bug talebi birikir. 9 - FG olmak için H2 değil H3 olmak gerekmeli. - Gerek yok, zaten yeterince şikayet atanıyor. Sürekli birileri ihraç-ayrıldığı için FG eksikliği yaşanıyor. 10 - Helper kadrosunda bulunan kişilerin oyun/forum/yardım/üslup/etkileşim durumları güzel derecede olup farkındalık yaratan kişiler tespit edilmeli. - Zaten bu görevi gönüllü olarak yapıyorsunuz, üslubunuz iyi olduğu taktirde diğerlerinden bir farkınız yok. Diğer helperlardan üstünlük sağlamaya gerek yok. 11 - Ayın helper'i gelmeli, gurur verici bir şey olur. - Gerek yok. 12 - Tüm helper kıdemleri için uyarı sayısı 2'ye indirilmeli. - Bu olabilir, bunu destekliyorum. 13 - Yetkisinin yetmeyeceği, bakmaması gereken ve taleplerde üslupsuzca davranan kişiler direkt olarak ihraç edilmeli. Tekrar helper kadrosuna alınmamalı. - Yeni gelen helperlar başta hatalar yapabiliyorlar, o hataları telafi etmeleri için bir süre gerekir. Gerek yok. 14 - İki kez ihraç yemiş hiç bir helper tekrardan kadroya dahil edilmemeli. - Pasiflikten ihraç edilmiş olabilir veya başka bir nedenden. Çok büyük olmadığı sürece katılmasında sorun yok.