Karakter Adınız: Bethany Courtney
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Son haftalarda Helper kadrosunda elle sayılı kişiler talep konusunda yardımcı oluyor. Helperlerden ziyade G.A+ kişilerin talep baktığına şahitlik ediyorum. Bu konu hakkında AR-GE açmak istedim.
1-H5 bir anlam kazanmalı, belirli bir talep sayısını H1-H2-H3-H4 iken aşmış kişiler H5 rütbesine terfi edilmeli. H4'lerin talep ortalaması baz alınarak H5 verilmemeli. Değerli bir kıdem haline getirilmeli.
2- H1-H2-H3-H4-H5 yetkilerine ayrı ayrı olarak talep sınırları gelmeli, talepler artık ortalamaya göre değil belirli bir sayıya göre olmalı. Bu sayının altına düşen kişiler uyarısız ihraç yemeli.
3-Günlük olarak talep sayıları incelenmeli, gün gün değilde ay sonunda/ay başında talep bakıp bırakan kişiler tespit edilerek ihraç edilmeli.
4- Günlük ve aylık talep sınırları gelmeli, rütbesinin talep ortalamasına göre terfi/tenzil alma kaldırılmalı.
5- Günlük olarak sık sık talep bakan kişiler, aylık olarak 2/3/4 bin talep bakmış kişiler OG'liğe hak kazanmalı.
6- Reklam bakma H4 rütbesine çıkartılmalı.
7- H5 olan kişiler inceleniyor atabilmeli.
8- H1 olarak kadroya yeni alınan kişilerin terfi alması 1 aydan 2 aya çıkartılmalı. H2 olupta neyin ne olduğunu bilmeyen helperler var.
9- FG olmak için H2 değil H3 olmak gerekmeli.
10- Helper kadrosunda bulunan kişilerin oyun/forum/yardım/üslup/etkileşim durumları güzel derecede olup farkındalık yaratan kişiler tespit edilmeli.
11- Ayın helper'i gelmeli, gurur verici bir şey olur.
12- Tüm helper kıdemleri için uyarı sayısı 2'ye indirilmeli.
13- Yetkisinin yetmeyeceği, bakmaması gereken ve taleplerde üslupsuzca davranan kişiler direkt olarak ihraç edilmeli. Tekrar helper kadrosuna alınmamalı.
14- İki kez ihraç yemiş hiç bir helper tekrardan kadroya dahil edilmemeli.
15- H5 olan kişiler /skick kullanabilsin, izin almadan. (Bunun görüntüsünü/kanıtını aldığı sürece.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: Yok.