1-H5 bir anlam kazanmalı, belirli bir talep sayısını H1-H2-H3-H4 iken aşmış kişiler H5 rütbesine terfi edilmeli. H4'lerin talep ortalaması baz alınarak H5 verilmemeli. Değerli bir kıdem haline getirilmeli.
ha h4 ha h5, arada bir fark yok sadece komut farkı var. O kadar da gerekli değil h5 yetkisinin kıymetli olması.2- H1-H2-H3-H4-H5 yetkilerine ayrı ayrı olarak talep sınırları gelmeli, talepler artık ortalamaya göre değil belirli bir sayıya göre olmalı. Bu sayının altına düşen kişiler uyarısız ihraç yemeli.
3-Günlük olarak talep sayıları incelenmeli, gün gün değilde ay sonunda/ay başında talep bakıp bırakan kişiler tespit edilerek ihraç edilmeli.
Her helper her zaman müsait olmuyor, adam belki oyuna girmedi o gün ve diğer gün telafi etmek istedi bu gibi durumlar gayet normal.4- Günlük ve aylık talep sınırları gelmeli, rütbesinin talep ortalamasına göre terfi/tenzil alma kaldırılmalı.
yok5- Günlük olarak sık sık talep bakan kişiler, aylık olarak 2/3/4 bin talep bakmış kişiler OG'liğe hak kazanmalı.
OGlik durumu kolay sanıyorsunuz ama değil. Ben zorlasam 5 bin talep kasar ve og olurdum o zaman. Bazı şeyler için emek vermek gerekiyor ve 2 bin talep inceleyip OG olmak verilebilecek düzgün emeklerden biri değil.6- Reklam bakma H4 rütbesine çıkartılmalı.
yok7- H5 olan kişiler inceleniyor atabilmeli.
Gerek yok, cevapla kısmına talebinize yardımcı olmaktayız demekle aynı mantık8- H1 olarak kadroya yeni alınan kişilerin terfi alması 1 aydan 2 aya çıkartılmalı. H2 olupta neyin ne olduğunu bilmeyen helperler var.
Akşam bakıyorum çokça talep sayısı var, hatta bunun argesini açıp kendin atmışsın ssini. 1 aydan 2 aya çıkartılırsa o zaman biz ne biriken talepler görürüz9- FG olmak için H2 değil H3 olmak gerekmeli.
O kadar da fark eden bir olay değil zaten mevcut 20 tane şikayet sayfası var ve artan oyuncu sayısıyla birlikte bu şikayet sayılardı da artıyor.10- Helper kadrosunda bulunan kişilerin oyun/forum/yardım/üslup/etkileşim durumları güzel derecede olup farkındalık yaratan kişiler tespit edilmeli.
Tespit edilip ne olacak11- Ayın helper'i gelmeli, gurur verici bir şey olur.
https://prnt.sc/s8ym7k
Sırf bunun için talep bakmaya yeltenir insan. Helperler alımlarla birlikte gönüllü olarak anılıyor ve sizden en çok talep bakan kişi olmanız istenmiyor. Biraz mantıklı düşünün.12- Tüm helper kıdemleri için uyarı sayısı 2'ye indirilmeli.
Bilgim yok13- Yetkisinin yetmeyeceği, bakmaması gereken ve taleplerde üslupsuzca davranan kişiler direkt olarak ihraç edilmeli. Tekrar helper kadrosuna alınmamalı.
hatasını anlayıp geri dönüş yapamayacak yani14- İki kez ihraç yemiş hiç bir helper tekrardan kadroya dahil edilmemeli.
Ne dolayısıyla ihraç edildiğine bağlı. Pasiflikten 2 kez ihraç edildiyse adam neden katılamasın ki?KISACA
Helper yetkisine gönüllü olarak sahip oluyorsunuz, yani size çok talep bakın ya da şöyle ayrıcalıklar sağlanacak falan denmiyor. Bulunan sistem gayet düzenli, her şey olduğu gibi kalacak