İki ya da bir önce Hera yayında ; Oyuncular için gerekli her şeyi yapıyoruz. Gibisinden konuştu. Evet yapıyor fakat, adam aksesuar çekip onu pelerin yapıyorsa bu işte bir sıkıntı var. Hilecilerin banını sınırsız yapmıyoruz diyorlar ve biliyorlar tekrar yapacaklarını bunu bile bile banları
süreli ban kendi görüşüm oyuncu kaybı yaşamamak için tekrar açıyorlar.
1000 kişiyi isterse çok rahat o alıştıkları durumdan kurtarabilir. Peki nasıl?
Rolde q mu attı ? örneği kendi üzerimden vereceğim BAN
Gişe kural ihlali mi ? Ban Sınırsız.
Sunucunun izin vermediği cleo vs. BAN sınırsız
Polislere Hard-DM mi? BAN.
CR atıyorum 50-60 dakika ise çıkacak 100-150 dakika.
İnsanlar küfür edecek ve
tükürdükleri yeri yalayıp. Sunucu bulamayacak ve tekrar geri gelecek.
Karakter başvurusu zorunlu.
Eski Helper'lara bakarsak adamlar yazmayı biliyor şimdiki helperlar "merhaba değil artık meraba" demeye bile üşeniyor. /helpers yazdığımızda eskiden meşgul olan yarı insanlar varken şimdi hepsi meşgul moduna alıyor. "rolleri olana değil lafım, helper tagım olsun diye helper olanlara." Bunlar tekrar göze alınmalı, meslek fiyatları düşürülmeli zaten sunucuda silah sipariş sistemi geç geldi. Umarım yakında oyuncuları dinlemeye başlarlar

Bir de arkadaşın dediği gibi şu açıdan bakmak lazım, sunucuda client yok ve her gün defalarca kez bilmeyen arkadaşlarımız sunucuya giriş yapıyorlar. Bizim amacımız onlara bu sunucuyu tanıtmak, öğretmek. Bunu herkes adına söylüyorum arkadaşlar. Bir hata yapan arkadaşımızı gördüğümüzde ilk önce onu uyarıp doğrusunu öğretelim bir zamandan sonra rahat nefes alıp vereceğiz.
Emre : Selam dostum, nasılsın?
Karşıdaki Emre : iyi sen
Emre: Teşekkürler. Nasıl gidiyor?
Karşıdaki Emre : iyi gidio
Karşıdaki Emre : ver lan aracımı yoksa seni si*erim
Emre: Sakin ol dostum.
Karşıdaki Emre : Ver lan!
Bunu deyince karşı taraf sen sinir olmuyor musun? ikinci gün o adamla konuşmayı kesersin.