Yönetim isterse bunu tamamen engelleyecek niteliklere sahip ama neden yapmıyorlar bilmiyorum.1000 Kişi çekiyor bu sunucu, SA:MP Türkiye'nin en büyük sunucusu fakat bu sunucuda Trolleyen , DM atan okadar çok insan varki Yönetim AR-GE'lere bakıp güncelleme atmak yerine bunları engellese daha iyi olur.
Trolleyenler 60 dakika yemesi yerine atacaksın 1000 Dakika, ikincide 7 gün ban, 3.cüde tüm mal varlıklarının silinmesi vs. 2 level altınada atıcaksın sınırsız ban olacak bitecek.Caydırıcı cezalar olmalı ki Troll yapanlar ceza yiye yiye öğrensin.Ama anlamıyorum niye böyle, DM yapanada at 1000 Dakika, Troll yapanı at 1000 dakika.60-120-500 Dakika ne abi ben gece afk bıraksam sabaha çıkmış oluyorum 30 gün sonrada siliniyor.Adama çok koymadığı için bunu sürekli olarak yapıp sürekli aynı cezayı yiyor ve 30 gün sonra bu kayıtlardan tamamen siliniyor.
Yönetim bunu engellemek istiyorsa cezaları caydırıcı yapmalı ama anlaşılan istemiyor.Yapılışı basit, acımayacaksın isterse sunucunun ilk kayıt olan üyesi olsun, isterse sunucuya 2.000-3.000 TL Yatırsın, isterse Cumhurbaşkanının oğlu olsun, kim olursa olsun acımayacaksın basacaksın 1000dk basacaksın 30 gün ban sende kurtulursun tüm oyuncularda kurtulur.Çözümü zor değil aksine aşırı basit, Ama sorun şu: Yönetim bunu neden yapmıyor?