Bu sunucuda bir kere ar-ge bolumunde konu açıp adminlerin ve oyuncuların iğneleyici yazıları okudum. Bazıları Tyt uzun paragraf sorulari gibi yazanları bazılarıysa saçma sapan yazanları okudum. Tabi Ar-ge'm reddedildi ve bir daha da ar-ge açmadım.
O yuzden ar-ge açmıyorum. Rolume bakıp devam ediyorum. Rolden sonra forumdaki karakter tanıtıma ekran görüntüleri atıyorum
Sende aynısı yapabilirsin.
Neden ar-ge bölümü var diye soracak olursan
Ar-ge yani araştırma ve geliştirme (!) Fikirlerinizi ar-ge bölümünüze daha detaylı bir şekilde attın . Oyuncuların senin atmış oldugun ar-ge'e karşı olumlu ve olumsuz yorumlar alacaksın. Ar-ge'n yararlı buluyorsa adminler ar-ge'ne onaylatıyor. Yararli bulunmuyorsa adminler ar-ge'ne reddediyor diye biliyorum
Yararlı veya yararsız fark etmez her türlü red yiyiyor bende sana katılıyorum daha arge açmayacağım. sadece bu argelerin neden red yediğini ve bazı adminlerin neden dalga geçercesine cümleler kurmalarına anlam veremediğim için böyle bir konu açtım. ben zaten sunucuda rol yapmaya çalışan birisiyim fakat değişiklik her zaman iyidir. bir şey yazdığımızda o sunucuda varsa git o sunucuda oyna eee git diğer sunucuda oyna gibi yanıt vermeleri doğru değil. bu kadar oyuncu olmasaydı böyle bir söylem de bulunabilirmiydi merak konusu.
İnsanlarin karakterleri aynıdır. Farklı tavırlar sergileyip farklı yorumlarla karşılayabilirsin. Tabi burada bir istisna var. O da insanda
bulmuş olan huyun üzerine örtebilecek şey. O da empati ve tatlı dil.
Eglence alanından daha cok sidik yarışmasına çevirenler bile var bu forumda. Örnekleri söylesem ya linç ya da ban yerim
1000 kişilik bir sunucu çekse bile hala da aklını başına alamamış oyuncular bulunmakta. Hatasını anlayıp aynı hatayı tekrar yapan kendini kandıran oyuncular bile var. 30 kuruşluk bir oyun zaten. Samp devri de 2016-2017'de bitti ama hala da oynayanlar var yani
İyi yani şu ki birlik tanitimlara bakinca gerçekten rol yapabilen oyuncular, nadir de olsa sokakta görebileceğim kaliteli oyuncularda var.
Yani bu platformda iyi ve kötü tarafi bulunmakta ama bir gün sıkılıp bu platforma ayrilacagimiz bir gün bile olacak
Ar-ge konusunda tekrar gelecek olursak yararlı ve mantikli olan argeleriniz varsa adminler o ar-ge'lere bakıyorlar zaten.