Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bu argeler neden kabul edilmiyor?

Başlatan R4NTEZ, 28 Nisan 2020, 23:57:19
Okunma sayısı 745 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bu argeler neden kabul edilmiyor?
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2020, 01:53:53 »
Bu sunucuda  bir kere ar-ge bolumunde konu açıp adminlerin ve oyuncuların iğneleyici yazıları okudum. Bazıları Tyt uzun paragraf sorulari gibi yazanları bazılarıysa saçma sapan yazanları okudum. Tabi Ar-ge'm reddedildi ve bir daha da ar-ge açmadım.

O yuzden ar-ge açmıyorum. Rolume bakıp devam ediyorum. Rolden sonra forumdaki karakter tanıtıma ekran görüntüleri atıyorum

Sende aynısı yapabilirsin.

Neden ar-ge bölümü var diye soracak olursan

Ar-ge yani araştırma ve geliştirme (!) Fikirlerinizi ar-ge bölümünüze daha detaylı bir şekilde attın .  Oyuncuların senin atmış  oldugun ar-ge'e karşı olumlu ve olumsuz yorumlar alacaksın. Ar-ge'n yararlı buluyorsa  adminler ar-ge'ne onaylatıyor. Yararli bulunmuyorsa adminler ar-ge'ne reddediyor diye biliyorum

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2020, 01:56:25 »
Bu arada  ne zamandır bu sunucudasın? Ne zamandir bu forumdasın?

Çevrimdışı R4NTEZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 23:53
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2020, 02:00:15 »
Bu sunucuda  bir kere ar-ge bolumunde konu açıp adminlerin ve oyuncuların iğneleyici yazıları okudum. Bazıları Tyt uzun paragraf sorulari gibi yazanları bazılarıysa saçma sapan yazanları okudum. Tabi Ar-ge'm reddedildi ve bir daha da ar-ge açmadım.

O yuzden ar-ge açmıyorum. Rolume bakıp devam ediyorum. Rolden sonra forumdaki karakter tanıtıma ekran görüntüleri atıyorum

Ar-ge yani araştırma ve geliştirme (!) Fikirlerinizi ar-ge bölümünüze daha detaylı bir şekilde attın .  Oyuncuların senin atmış  oldugun ar-ge'e karşı olumlu ve olumsuz yorumlar alacaksın. Ar-ge'n yararlı buluyorsa  adminler ar-ge'ne onaylatıyor. Yararli bulunmuyorsa adminler ar-ge'ne reddediyor diye biliyorum
Yararlı veya yararsız fark etmez her türlü red yiyiyor bende sana katılıyorum daha arge açmayacağım. sadece bu argelerin neden red yediğini ve bazı adminlerin neden dalga geçercesine cümleler kurmalarına anlam veremediğim için böyle bir konu açtım. ben zaten sunucuda rol yapmaya çalışan birisiyim fakat değişiklik her zaman iyidir.  bir şey yazdığımızda o sunucuda varsa git o sunucuda oyna eee git diğer sunucuda oyna gibi yanıt vermeleri doğru değil. bu kadar oyuncu olmasaydı böyle bir söylem de bulunabilirlermiydi merak konusu.

Çevrimdışı R4NTEZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 23:53
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2020, 02:08:48 »
1 Level hesap olduğu için bunu sorman normal tabi ki sunucuya 2018 ortalarında başladım.

Çevrimdışı Reputable

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2020, 12:50
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
« Yanıtla #14 : 29 Nisan 2020, 02:20:25 »
Yönetim sadece gözden geçiriyor yapabilecek birşey yokki.  :-X

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 29 Nisan 2020, 02:21:07 »

Yararlı veya yararsız fark etmez her türlü red yiyiyor bende sana katılıyorum daha arge açmayacağım. sadece bu argelerin neden red yediğini ve bazı adminlerin neden dalga geçercesine cümleler kurmalarına anlam veremediğim için böyle bir konu açtım. ben zaten sunucuda rol yapmaya çalışan birisiyim fakat değişiklik her zaman iyidir.  bir şey yazdığımızda o sunucuda varsa git o sunucuda oyna eee git diğer sunucuda oyna gibi yanıt vermeleri doğru değil. bu kadar oyuncu olmasaydı böyle bir söylem de bulunabilirmiydi merak konusu.

İnsanlarin karakterleri aynıdır. Farklı tavırlar sergileyip farklı yorumlarla karşılayabilirsin. Tabi burada bir istisna var. O da insanda
 bulmuş olan huyun üzerine örtebilecek şey. O da empati ve tatlı dil.

Eglence alanından daha cok sidik yarışmasına çevirenler bile var bu forumda. Örnekleri söylesem ya linç ya da ban yerim

1000 kişilik bir sunucu çekse bile hala da aklını başına alamamış oyuncular bulunmakta. Hatasını anlayıp aynı hatayı tekrar yapan kendini kandıran oyuncular bile var. 30 kuruşluk bir  oyun zaten. Samp devri de 2016-2017'de bitti ama hala da oynayanlar var yani

İyi yani şu ki birlik tanitimlara bakinca gerçekten rol yapabilen oyuncular, nadir de olsa sokakta görebileceğim kaliteli oyuncularda var.

Yani bu platformda iyi ve kötü tarafi bulunmakta ama bir gün sıkılıp bu platforma ayrilacagimiz bir gün bile olacak

Ar-ge konusunda tekrar gelecek olursak yararlı ve mantikli olan argeleriniz varsa adminler o ar-ge'lere bakıyorlar zaten.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 29 Nisan 2020, 02:22:39 »
1 Level hesap olduğu için bunu sorman normal tabi ki sunucuya 2018 ortalarında başladım.

Attigin post hosuma gitti o yuzden meraktan sordum. Seni kucuk düşürebilecek bir durumda sormadım

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #17 : 29 Nisan 2020, 02:27:41 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=profile;area=statistics;u=19823

Yukarıdaki linkten istatistiklerime bakarsanız, ARŞİV ve Okunmuş ARGE'ye gönderdiğim 500'e yakın ileti görebilirsiniz. Bunlar, geçmişte tarafıma verilen görev uyarınca tüm ARGE'leri tek tek değerlendirip kontrol ettiğimizin ispatıdır. Yönetim adına bu konuya yanıt verebilecek düzeyde değilim lakin, şahsım adına konuşayım, tüm açılan AR-GE konuları üzerinde beyin fırtınası yapılıyor. Tek tek yanıtlamak yerine içlerinden mantıklı olanlar değerlendirmeye alınmıştır, merak etmeyin. Eskiden tek tek her ARGE yanıtlanıyordu, şimdi mantıklı olanlar değerlendirmeye alınıyor ve konular toplu olarak incelenip arşivleniyor.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #18 : 29 Nisan 2020, 02:40:20 »
Otobüs sistemini getirdik diyelim, kim otobüse binecek?

/ara 333 ile yanınıza lüks ve hızlı bir taksi geliyor, herkesin altında 2 3 tane araba var. Gereksiz araç ve sistem fazlalığı. Cidden gerekli öneriler yapanların konuları not edildi.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 29 Nisan 2020, 02:50:18 »
Otobüs sistemini getirdik diyelim, kim otobüse binecek?

/ara 333 ile yanınıza lüks ve hızlı bir taksi geliyor, herkesin altında 2 3 tane araba var. Gereksiz araç ve sistem fazlalığı. Cidden gerekli öneriler yapanların konuları not edildi.

Her yerde Huntley, Sultan, Elegy markalı bir taksi görüyorum ve gördükçe Taksi 4'teki kalan bir sahneyi hatirliyorum . Cabbie markali bir taksi görsem yarabbi şükür diyeceğim. Idlewood, Verona alış-veriş merkezi ve Santa Maria'da bulunan parmaklarım sayılamayacak kadar Infernus, Bullet, Cheetah, Helikopter ve ışık hızını gecen  nrg-500 araçları bulunmakta. Oraları resmen dubaiye çevirdiler.

Bu arada El Corona'da kahve dükkanının objesini yapan  arkadaşa Allah razı olsun.
Orada kafe işletme rolü yapıyorum ve bu bana çok zevkli geliyor. Sunucunun bize vermiş olduğu bir rol fırsatı mı desem bilemedim