Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Faye Berglund | Investigation

Başlatan r2x9, 28 Nisan 2020, 23:39:39
Okunma sayısı 2672 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı godfrey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Temmuz 2022, 14:51
Toplam oynama: 110 gün, 4 saat
Birlik: ********* HQ
Ynt: Faye Berglund
« Yanıtla #20 : 21 Haziran 2020, 13:37:11 »
bende böyle bişi yapmayı düşünüyodum ??? ???

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 21 Haziran 2020, 15:23:02 »
O güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yanlız bu baya iyi haaaa.  :)

Faye'in sana bahsettiği  kitabı çöpten aldı haberin olsun : D

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 21 Haziran 2020, 16:27:37 »
Sean Lowaxe & "Dünya" kelimesi -Dizi 3

Faye anonim olarak görünen Sean'ı Pier69'da buluşur. Faye kitabı Sean'a verdikten sonra kitapla hakkında beyin fırtınası yapar. O sırada Sora ve Yuri'nin  eğlenceli muhabetlerine tanık oluyorsunuz.

Yuri, Sora'ın isteklerine karşılık  "Neden bunu yapıyorsunuz?" diyerek Sora'a karşı basit bir soru sordu. Sora gökyüzüne doğru bakmaya devam ederken Yuri, Sora'nın odak noktasını keserek aynı konudan başka bir soruya yöneldi. Sora sadece bu kitapta bi saçmalıktan başka bir şey var olduğunu değil bu kitabın hayatımızı etkileyeceğinden ve bazı sayfaların eksik ve yırtık olduğunu söylemiştir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 23:37
Toplam oynama: 43 gün, 16 saat
Adam Mullen Lv.16
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 22:27
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 21 Haziran 2020, 16:34:32 »
güzeel

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 22 Haziran 2020, 23:16:44 »

Düzeltme : iki eliyle poşeti değil poşetleri ayrı ayrı tutup olacaktır.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 23 Haziran 2020, 18:39:32 »

Treacherous Attack (Hain Saldırı) - Dizi 4

İki sene önce Yuri ve Sean hidroelektrik santralin çalışma prensibin farklı bir yöntemde olduğu ve santralin faaliyet gösterip göstermediğini öğrenmek amacıyla sıradışı bir planlar hazırlar. Yuri'nin hidroelektrik santraline sızıp  ofisin masasında bulunan çantasının içine açarak çantada bulunan kağıtlardan birisi ağır silahların sevkiat yapıldığı yerin koordinatını incelemesiyle santralin kapıları kapanıp tavanlarda sarin gazı ortaya çıkarır.

Yuri sayfalarından bir tanesini alıp silah ağır silahların yapıldığı yerin ve teslimat noktasındaki koordinatları inceliyor. Kağıtları çantadan çıkartıp sayfa sayıların sırasıyla masayı koyarak kağıtları akıllı telefondan çeker. Sayfaları tek tek toplayıp çantanın içine bırakır. Çantanın açık kilidini kapatıp kapıya doğru gidecekken kapı hızlıca kapanır.

Yuri telsizden Sean'ın kilitlenen kapıyı açmasını söyler. Sean " İki dakika bekle. Hallediyorum" demesiyle Yuri'nin görüşü yavaşça zayıflar. Yuri yere çöküp bileğini burnuna doğru bastırmaya devam ediyor. Hiç pes edilmecek bir durumda ama gaz Yuri'in azmini ve gücünü kaybettirmesini sağlıyor. Yuri'in göz kapakları yavaşça kapanırken Sean'ın Yuri'e seslenmesiyle Yuri'in kaybetmiş gücünü ve azmini yeniden yükselmesini sağladı.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 23 Haziran 2020, 18:47:45 »
Sarin gazı hakkında bilemediğim konular var. Sinaps değilde farklı vücut bölgelerinde de hasar yeme olasılığı da var.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 23 Haziran 2020, 21:04:56 »

Rol için teşekkür ederim @Alperen2019

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 28 Haziran 2020, 17:31:28 »

Sora Nagasawa - Dizi 5

Sean ve Faye Nagasawa'ın apartına gider. Sean kapıyı açar açmaz Sora'n masasında bulunan cihazdan hafif bir patlama sesi gelir. Sora bu patlamanın bir transistörden kaynaklandığını söyler. Sean ve Faye derince nefes alarak kitap hakkında araştırmış olduğu bilgileri Sora'a anlatır. 

Sora  " Telefonda konuşmuştuk. Sahi o sorunu kaç seneden beridir tartışamıyoruz? " dediğinde Faye'e doğru bakar ve kitabın Faye'de olmadığını bilerek Sean'a döner. Sean " Kitap bende. Telefonda da konuşmuştuk 'kitabın bende olacağını söyledim' demiştim." Sora başını sağa ve sola doğru sallayarak "Hatırladım. Oturun siz ben şunu bi tamir edeceğim." Sora'ın masasında arduino, kablolar, transistör ve reosta bulunmakta. Sora'ın yaptığı tek şey alternatif akımla bağlanan kabloları düzelmek, ampulu duya doğru takmak ve sensör cihazını incelemek.  Sanırım bu mikrodalganın radar sensör bağlantı şemasını gösteriyor.  Sora cihazını belirli bir zaman sonra yarısını tamamlayıp ikililerin yanına doğru gider. Sora kendine bi sandalye çekip sandalyenin ters tarafına doğru yavaşça oturur. Sora muhabbeti başlamadan önce Sean'a doğru yaklaşır. Sora yine bir şeyler gevelemeye başlar. Sora işte mizaçı böyle.

Sean önce kitap hakkındaki bilgileri sonra Faye ile nasıl tanıştığını açıklıyor: "Yolculuk, büyükbabamdan kalan bu kitap, kitabının konusunu ne olduğunu biliyorsun. Yolculuk, iki bilim insanı, Blitz döneminde ( II. Dünya Savaşında Birleşik Krallık'ın Almanya tarafından aralıksız bombalandığı bir dönem) Birleşik Krallık'da kaos döneminde yaşadığı zaman kapalı bir evde bomba yapımının formülünü uğraştığı ve o zamanda geçen olayları anlatıyor. Kafamı kurcaladığı üç soru var: Neden eski basım ve yeni basım arasındaki fark çok fazla? Bir yırtık sayfada sadece "Dünya" kelimesi var. Bu kelime bize neyi çağrıştırabilir ki? Bu fizikçinin(James Clerk Maxwell'den bahsediyor) 2. Dünya Savaşında yaşanan kaosu hakkında niye roman yazar ve  niye bu kitap hiçbir yerde satılmıyor?

Sora bu soruların birkaçını cevap verirken diğer soruları belirsizlik içinde kaldığı için "bilmiyorum" der.Sora "Silinen sayfalarındaki kelimeleri araştıran bir arkadaşım vardı. İsmi Hank. O da bu işlerle uğraşıyor. Hank'den yardım alırım." dedi. Faye ikili muhabbetin arasına girip " Hiç olmazsa Hank şu anda bize yardımcı olabilir mi?" dedi. Sora, Hank'ın araları iyi olmadığını ve başka bir zamanda Hank'ten yardım alacağını Faye'e söyledi. Bu Faye'in Sora'ya saçma bir soru sorduğu için Sora Hank'ten arama şansını kaçırabilmiş olabilir mi?

Faye kol saatine bakıp Marl amcasının yanına gidip işinin başına dönmesi gerekiyor. Faye " Müsadeniz ben gideyim. Kahve dükkanı beni bekler. Kahve içmek isterseniz şu dondurmacı arabaların karşısında bulunan dükkandayım." dedi. Sora "Kendine iyi bak. Bir şey olursa bizi çekinmeden ara." dedi. Sora kapıyı açıp kişileri el sallayarak kapıyı kapatır.

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2023, 23:03