Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Asker Rolü

Başlatan bloodnancy, 25 Nisan 2020, 21:33:00
Okunma sayısı 468 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bloodnancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Mart 2021, 17:49
Toplam oynama: 67 gün, 2 saat
Birlik: ***ion
Asker Rolü
« : 25 Nisan 2020, 21:33:00 »
Karakter Adınız: (Andrew Castle)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Asker rolu servere gelmeli ama herkes olmamalı çok nadir kişilere olabilir çok güçlü operasyonlarda askerler kamyonlarıyla gelmeli "tank ve hydra demiyorum çok saçma olur" çatışmalar daha heyecanlı olacaktır iki taraf içinde çok güzel olacağını düşünüyorum.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (-)

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Asker Rolü
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2020, 21:36:35 »
Şehirlerde öyle bir olağanüstü an olur ki o zaman ordu devreye girer. Bu olmayacağına göre de gereği yok, lspd yeterli.

Çevrimdışı bloodnancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2020, 21:51:47 »
Şehirlerde öyle bir olağanüstü an olur ki o zaman ordu devreye girer. Bu olmayacağına göre de gereği yok, lspd yeterli.

Şunu söylemek istiyorum zaten bu rol her an sokakta olmayacak çok büyük operasyonlarda olacak ki biraz heyecan katacak lütfen biraz daha ayrıt düşün kanka.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2020, 21:55:34 »

Şunu söylemek istiyorum zaten bu rol her an sokakta olmayacak çok büyük operasyonlarda olacak ki biraz heyecan katacak lütfen biraz daha ayrıt düşün kanka.
Her zaman faliyet gösteremeyecek bir rolün sunucuda yeri yok bence. Desteklemiyorum. Özel silahlar ve taktikler yeterli düzeyde hizmet veriyor. Orduya ne gereği olacak ki? GTA SA Single'da 6 yıldız yapmıyor ki kimse? Olağan üstü ne olabilir çok merak ediyorum :D?

Spoiler:
İyi forumlar

Çevrimdışı bloodnancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2020, 21:58:28 »

Her zaman faliyet gösteremeyecek bir rolün sunucuda yeri yok bence. Desteklemiyorum. Özel silahlar ve taktikler yeterli düzeyde hizmet veriyor. Orduya ne gereği olacak ki? GTA SA Single'da 6 yıldız yapmıyor ki kimse? Olağan üstü ne olabilir çok merak ediyorum :D?

Spoiler:
İyi forumlar

Olay Sadece Baskın Değil Yani Asker Rütbeli Birilerinin Olması Serverde Gerçek Görüşlülüğü Ve Rolleri Arttırır Mesela Bir Grub Çete Askere Saldırı Düzenlemek İsteyebilir Bir Sürü Rol Geliyor Aklıma.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2020, 22:02:31 »

Spoiler:
İyi forumlar

Olay Sadece Baskın Değil Yani Asker Rütbeli Birilerinin Olması Serverde Gerçek Görüşlülüğü Ve Rolleri Arttırır Mesela Bir Grub Çete Askere Saldırı Düzenlemek İsteyebilir Bir Sürü Rol Geliyor Aklıma.
Aklındaki senaryolara ve fikrine saygım var ancak şöyle bir durum var: Sunucudaki temel rolleri sağlayacak birlikler (LSPD, LSFD)'e sistem getirilmesi yerine bu şekilde bir AR:GE açmanı yönetim gülüp geçer. Kullanışlı ve sunucu yararına olacak AR:GE kabul ederler her zaman. Bu sadece ekstra bir rol imkanı sunuyor bize ancak, bize derken senin de AR:GE açıklamasında dediğin gibi "Ama herkes değil çok nadir kişiler olmalı". İnsanlar bu rol konsepti eğer ki gelirse
Spoiler:
Gelmeyecek yalan yok
merak edip bu oluşuma girmek isterler. Bu da kabul edilemez. SWAT'ı tanımanı ve rollerini öğrenmeni öneririm. PD emin ol ki ordudan daha iyi. Dayz serveri felan olsa Navy SEAL kurun vs anlarım da bu saçma dostum haberin ola

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2020, 22:21:31 »
Gerek yok.

Çevrimdışı Vitesse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Leroy Allen Lv.33
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Mart 2025, 00:56
Toplam oynama: 188 gün, 5 saat
Birlik: *VCC
Köken: İspanyol
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Birlik: *VCC
Son giriş: 22 Ocak 2025, 23:08
Toplam oynama: 4 gün, 9 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 23:53
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Joel Laguna Lv.33
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 04:45
Toplam oynama: 14 gün, 9 saat
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2020, 22:41:10 »
ayn yav jandarma gelsin oyuna

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #8 : 26 Nisan 2020, 00:05:56 »

Spoiler:
İyi forumlar
sobeit açınca minigun çekiyon sonra sıkıyon heryere 6 yıldız oluyo olm

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #9 : 26 Nisan 2020, 00:06:39 »
80 kişilik terörist grubu oluşturursan ve şehre yargı dağıtmaya başlarsan askerler şehre iner