Şehirlerde öyle bir olağanüstü an olur ki o zaman ordu devreye girer. Bu olmayacağına göre de gereği yok, lspd yeterli.
Şunu söylemek istiyorum zaten bu rol her an sokakta olmayacak çok büyük operasyonlarda olacak ki biraz heyecan katacak lütfen biraz daha ayrıt düşün kanka.
Her zaman faliyet gösteremeyecek bir rolün sunucuda yeri yok bence. Desteklemiyorum. Özel silahlar ve taktikler yeterli düzeyde hizmet veriyor. Orduya ne gereği olacak ki? GTA SA Single'da 6 yıldız yapmıyor ki kimse? Olağan üstü ne olabilir çok merak ediyorum
?
Olay Sadece Baskın Değil Yani Asker Rütbeli Birilerinin Olması Serverde Gerçek Görüşlülüğü Ve Rolleri Arttırır Mesela Bir Grub Çete Askere Saldırı Düzenlemek İsteyebilir Bir Sürü Rol Geliyor Aklıma.
Aklındaki senaryolara ve fikrine saygım var ancak şöyle bir durum var: Sunucudaki temel rolleri sağlayacak birlikler
(LSPD, LSFD)'e sistem getirilmesi yerine bu şekilde bir AR:GE açmanı yönetim gülüp geçer. Kullanışlı ve sunucu yararına olacak AR:GE kabul ederler her zaman. Bu sadece ekstra bir rol imkanı sunuyor bize ancak, bize derken senin de AR:GE açıklamasında dediğin gibi
"Ama herkes değil çok nadir kişiler olmalı". İnsanlar bu rol konsepti eğer ki gelirse
merak edip bu oluşuma girmek isterler. Bu da kabul edilemez. SWAT'ı tanımanı ve rollerini öğrenmeni öneririm. PD emin ol ki ordudan daha iyi. Dayz serveri felan olsa Navy SEAL kurun vs anlarım da bu saçma dostum haberin ola