Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fiyasko - Restaurant Başvurusu

Başlatan Fiyasko, 24 Nisan 2020, 19:36:43
Okunma sayısı 283 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fiyasko

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Haziran 2021, 17:08
Toplam oynama: 45 gün, 16 saat
Birlik: *******ROV
Fiyasko - Restaurant Başvurusu
« : 24 Nisan 2020, 19:36:43 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Her gün aktifim, 5-6 saat. IC Birlik ile ilerleyeceği için rolümün her zamanını ayıracağım.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): (2660.02, -1392.78, 30.41, 327.52)

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İşyeri adı: (Caşa De Cambio Steak House)

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Restaurant&Steak House)

2.05:İşyeri interioru: (Oyunun kendisinde var olan interioru istiyorum, mümkünse. Liberty city inside adlı interior istenirse fotoğrafını atarım. )

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) ( Mike Broflovski, işletme okuyan ve yaptığı işlere oldukça güvenen birisi. Büyükbabasından gelme bir et kültürü bulunuyor. Nick Lichniewicsz'in güvendiği sayılı yahudi iş adamlarından birisi. Senelerdir onunla çalışıyor ve birlikte projelere imza atıyorlar. Nick'in sendikasından alacağı destekle birlikte Steak House açmayı planlıyor, gerekli ruhsatlar için başvuruda bulunacak. Ruhsatların onayını aldıktan sonra Nick'den aldığı cüzi bir miktarla birlikte Los Flores tarafında uygun bulduğu bir dükkanı satın alacak. Şayet aldığı destek parası yetersiz kalırsa yakından takip ettiği borsa üzerine riskli bir oyun yapmayı deneyecek. Destek yetersiz kaldığı taktirde yaptığı bu riskli oyunla parayı birleştirirse şansı yaver gitmiş olacak. Son şansı Nick'in adamlarıyla birlikte Los Floresde Ki adamın yanına uğramak ve fiyat konusunda masaya oturmak olacak. Açtığı dükkanı ikinci en çok güvenilen adam Braydon Faulkner ile yönetmeyi planlıyor, bu süreçte güvenebileceği tek adam o. Çünkü o da bir yahudi, onunla birlikte ilk defa böyle bir projeye kalkışıyor olsa da risk almayı sevdiği için bunu yapacak. İşlerin kötüye taktirde Nick'ın gözünden düşeceğini bildiği için ve ondan aldığı destek parası için mahçup olduğu için onun gözünde fazla düşmek istemiyor. Aldığı destek parasıyla önünde iki seçenek kalıyor, ya başarmak ya da başarmak. Bu ikisinden başka bir seçim yapma ihtimali yok, bu nedenle Caşa De Cambio Steak House'un şehirde nam salması için elinden geleni yapacak.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  (IC:
Şehirde ki nam salmış dağıtım firmasının sahibi Alison Rebecca ile anlaşma yapan Mike, Nick'ın adamlarından seçimde bulunduğu kişileri işletmesine dahil edecek. Garson, komi, temizlik personeli dahil her şeyin eksiksiz tam olacağını temenni ediyor. Los Flores tarafında insanların uğrayıp lezzetli etleri tadabileceği, lezzetli yemekleri tadabileceği bir işletme olmasını istiyor. Kısacası aile ortamı oluşturmak istiyor, gündüz hazırlıklarını yapıp güneş battıktan hemen sonra açılmış olup gece geç saatlere kadar iş sürecek olan bu işletme kesinlikle lezzetin tek adresi olacak. Serseri kesimden arındırılmış bu mekanda şehrin "elit" kesiminde yer alan insanlar yer alacak, dostlarıyla&aileleriyle akşam yemeğini yiyip dilediği konuşmayı yapabilecek, Santosun uzun süredir ihtiyacı olduğu şeyi sağlayacağız.

OOC:
OOC Olarak bir oluşumda olduğumuzdan bu işe önem verip rollerimizi buraya dahil edeceğiz, kesinlikle her şeyin yerinde olmasına dikkat edip hikayeye uyum sağlayacağız. Zaten bahsedilen şeylerde herhangi bir gerçeklik dışı bir şey yok bahsedilen tüm karakterler gerçek. Alison Rebecca bulunan bir karakter ve gerçekten dağıtım işleri ile ilgileniyor, aynı şekilde Nick'de öyle. Anlayacağınız sunucuda daha önce görülmemiş bir rol senaryosu  yönetmek istiyoruz, bunu yaparken kesinlikle güvenebileceğiniz rolleri güzel olan insanlara bu görevi vermeniz gerekiyor ki bunu ekip arkadaşlarıma veren kişi ben olacağım, bana da siz vereceksiniz. Bahsettiğim gibi her güneş battığı vakit gece geç saatlerde açık olan bu Steak House şehrin "elit" kesimini mekanına alıp insanlara rol paslayacak. Böylelikle rol birlikteliği ve çeşitliliği artmış olacak, daha önce hiç Steak House tarzı bir şey yapan birisini görmemiştim, çeşitlilik olması adına bunu yapmak istiyorum. Bunun için başvuru sürecini beklemekteyiz ben ve ekibim hazır durumda, teşekkürler.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  (Ekip olarak farklı farklı konseptler deniyoruz, şehrin her köşesinde bağlantılı işletmelerimiz bulunuyor. Butik, stirptiz kulübü gibi gibi mekanlar. Sunucuda daha önce böyle bir konseptte işletme açanı görmedim, varsa da şuan varlığını yürütmediğine göre başarılı olamamış. Ben ve ekibim bu rolü çeşitlilik olması adına yapacağız, tüm birlik, karakterlere vesayre rol imkanı sağlamayı düşünüyoruz. İşletmelerin fazlasıyla klasikleşmeye başladığını düşünüyoruz bu nedenle bunu ortadan kaldırmak için böyle bir girişimde bulunuyoruz. Her akşam açılışını yapıp insanlara rol paslamayı düşünüyoruz, çünkü rol yapan herkes bir işletmeye uğrama gereksinimi duyuyor, duyacaktırda. Bizim işletmemize gelip rol yapan insanlara farklı bir rol deneyimi sunma fırsatı sağlamak istiyoruz.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : (Caşa De Cambio Steak House, yenilikçi iç tasarımıyla insanlara dost, aile, ortamını kurmayı hedefliyor. İnsanlar hem kafa dinleyip aynı zamanda yemek yemek isteyebiliyorlar, bu Santos'un her mekanı için geçerli olamıyor malesef. Serseri kesimden arındırılmış, sadece "elit" insanların olduğu bu mekanda farklı tatlar mı tatmak istiyorsunuz? Öyleyse Caşa De Cambio doğru adres. Kesinlikle işinde tam bilgili olan personel ekibi ile insanlara yedikleri yemeğin lezzetini damaklarında hissettireceğiz. Böylelikle insanlar hem iş arkadaşlarıyla hem de ailesiyle bir akşam yemeği yiyip keyifli sohbet geçirmek istediği mekana sadece bir adımla ulaşabilir duruma gelecek. Steak House ve Restaurant kültürünü bir arada tutan tek işletme olarak hizmet vereceğiz. )

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Fiyasko"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44