Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

-

Başlatan Luanvice, 24 Nisan 2020, 14:05:40
Okunma sayısı 478 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
OOC ticaretin masum olduğunu düşünmüyorum ayriyetten bu serverın giderleri var, bu masrafları karşılamak için satış yapması gerekiyor. Desteklemiyorum.
Tüm yorumları okudum anladımda seni bir anlayamadım.OOC Ticaret ile sunucu masrafları arasında nasıl bir bağlantı kurdun gerçekten anlayamadım, ne alaka? Lütfen açıklar mısın ne alaka

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
aynen knk pay to win yapalım rp serveri degilki ztn,gold vip falan yetmiyormuş gibi
Pay to win değil mi zaten sunucu? Para yatıramayanlar içinde pay to win yapalım diyorum.

Valla uzundu okuyamadım ne olduğunuda anlamadım ama desteklemiyorum
ne oldugunuda bilmiyom ne argesi bu
Okumayacaksan neden gelip burada boş yapıyorsun? Git sohbet bölümlerinde boş yap.

Çevrimdışı Balendin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Şubat 2025, 21:06
Toplam oynama: 311 gün, 1 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:00
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
OOC ticaretin masum olduğunu düşünmüyorum ayriyetten bu serverın giderleri var, bu masrafları karşılamak için satış yapması gerekiyor. Desteklemiyorum.
Tüm yorumları okudum anladımda seni bir anlayamadım.OOC Ticaret ile sunucu masrafları arasında nasıl bir bağlantı kurdun gerçekten anlayamadım, ne alaka? Lütfen açıklar mısın ne alaka

Serverin giderleriyle alakalı tabiki,Forumdan para yatırabilmek için belli bir ücret kesiyor ve ooc ticaretle bu azalacak heraya giden parada serverin giderlerine yetmeyebilir. Diyor :) Hem Desteklendin Hemde Desteklenmedin

Çevrimdışı Psych

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 12:22
Toplam oynama: 45 gün, 16 saat
Gerek yok, yüzde yüz red edilecek bir arge.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Serverin giderleriyle alakalı tabiki,Forumdan para yatırabilmek için belli bir ücret kesiyor ve ooc ticaretle bu azalacak heraya giden parada serverin giderlerine yetmeyebilir. Diyor :) Hem Desteklendin Hemde Desteklenmedin
Abi sizde algı sorunu mu var ben mi anlatamıyorum? Forumda para yatırırken kesilen para ne alaka :DDDDDDDD? Bilader rinada VIP , Maske hakkı vs. gibi şeyler isteyen bir kitle var o kitle genel olarak karta para yatıramıyor veya maddi durumu iyi değil.Bu adamlar için Ticarete izin veriliceği için millet sürekli OOC Ticaret yapacak ve Sunucuya gelen para artacak.Ticaretin gerçekleşmesi için karşı tarafın para yüklemesi gerekiyor,O OOC ticaret artacağı gibi para yatıran insanda artacak yani bu sunucu gelirini azaltmaz aksine arttırır.Ek olarak sunucunun gelirini , sunucunun yönetimin neden bu kadar dikkate aldığınız anlamadım sizden görüş istiyoruz Yönetimsel konular sizi ilgilendirmez, Yönetim eğer uygun görmezse kendilerine zaten reddeder onları avukatıymış gibi konuşmayın.
 EK OLARAK FORUMDA RİNAYA PARA ATARKEN KESİNLEN PARAYLA BU KONUNU NE ALAKASI VAR AÇIKLAR MISIN WQJKEJWQE

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
çok uzun yazmışsın ve biraz birşeyler anlatmışsın ama maalesef desteklemiyorum.

Ek olarak /oocreklam eklenmeli ve oraya sadece BAKİYESİ olan oyuncular reklam verebilmeli.Mesela 10 Bakiyesi var adam reklam verecek bana 100.000$ lazım 10 bakiye ile takaslayacak vatandaşlık no şu şudur diye.Konuşulacak adamla sonra buluşup /ooctakas ile takas edilicek
burada biraz güldüm affet
Bilerek uzun yazdım bazı insanlar konuyu kavrayamıyor istesem 2 kelimeye sığdırırım.Konuyu daha net hale getirmek için uzun yazdım gene anlamayanlar olmuş.
/oocreklam olayına çok gerek yok sadece OOC Ticaret gerçekleştirecek adam bulmak için bu sistem eklenebilir anlamında.

Çevrimdışı bilinmez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ekim 2022, 22:57
Toplam oynama: 171 gün, 4 saat
gereksiz

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:48
Toplam oynama: 100 gün, 21 saat
Birlik: **** *****d's
Desteklemiyorum - p2w olur sunucu ooc para yükleyen zengin olur.