Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ronald **Brian** Marshall

Başlatan VULNERABILITY, 24 Nisan 2020, 13:55:56
Okunma sayısı 701 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
Ronald **Brian** Marshall
« : 24 Nisan 2020, 13:55:56 »
Ronald Marshall
Hey! Selam millet!
Ben Ronald Marshall, siz tabi beni tanımıyorsunuz. Ben 2 Nisan 1996 yılında Bath'te dünyaya geldim, tabi bundan size ne ise...Herneyse, doğduğumda babamın adı olan Brian ismi, bana verildi ama ben yine de Ronald ismini kullanıyorum, hem zaten kimlikte Brian bile yazmıyor, Brian ismini hiç sevmiyorum... Şimdilik :)

İlkokul yıllarında kızlar ile işim yoktu, Ronald ismiyleyim yine, Laura diye bir kız ile tanıştım, aman tanrım...Kendisi çok tatlı, ama güzel değil..Tekrarlıyorum; Tatlı. Kim bilirdi ki kendisi ile onyıllarca arkadaş kalacağımı..İlk tanışmamız kavga ile başlamıştı, ortak bir arkadaşımız için çekiştiriyorduk...Çocukluk işte, herneyse işte öyle tanıştık, tanıştık denemez gerçi kavga ettik o sıralar ismini bilmiyordum.
Gecenin bilmem kaçı, komşularımız bize gelmiş hoşgeldiniz diye, çocukları var bir tane, kız çocuğu. O zamanlar ben 10 yaşında falanım, kıza baktım işte sonra bir baktım, bu okulda kavga ettiğim kız! Tesadüfün böylesi...Kız ailesine benden bahsetmiş, aptal olduğumu falan...Bla bla bla işte, sen kimsin de bana aptal diyorsun sanki..Bizi zorla barıştırdılar, gel zaman git zaman biz samimi olduk, büyüdük, ergenliğe girdik falan..

Lise zamanlarımda Laura ile aşırı iyi anlaşmaya başladık, birbirimizden hiçbir sır saklamıyorduk, ne istersek yapıyorduk..Filmlerde olur ya hani, gerçek dost diye, işte buydu bizimkisi... Benim kızlara olan ilgimi biliyordu, ayda bir kız değiştiriyordum, tabi ergenlik kafası, bunu havalı olduğum için yapıyordum işte...Gerçi pek farkım yok şuan ama yine de eskisi kadar değilim. Laura bundan hep şikayetçiydi ama onun da pek farkı yoktu, sadece o kalıcı ilişki seviyordu, sevgilisi vardı, Max. Okulun kaslı çocuğu olur ya, öyleydi işte, Playboy gibi birşey, benim pek farkım yoktu ama sadece o kadar güçlü değildim, kas yapacak kadar uzun uğraşlar ile de işim olmazdı zaten, kalıcı şeyler ile pek aram iyi değil.

Max ile Laura, yaklaşık 2 yıl birlikte sevgili kaldılar, o sıralar ben 18 yaşındayım, mezuniyete gideceğiz..Mezuniyet günleri sırasında içime kapanmıştım ben nedense, bilmiyorum...Hiç bir sorunum yoktu zaten, bir anda içime kapandım ve kimseye dans teklifi etmedim, benimle dans etmek için neler verecek kızlar biliyorum tabi, ama ben istemiyordum..Laura ile dans etmek istiyordum.. Gece geç saatlerde bir telefon...Arayan; Laura <3

Laura: **Ağlamaklı bir ses ile** Alo.
Ronald: Alo, sesin çok garip geliyor iyi misin?
Laura: **Ağlamaklı** Hiç iyi değilim, buluşalım mı?
Ronald: Sizin evin 2 blok arkasındaki parkta buluşalım.
Laura: **Ağlamaklı** Hemen.

Telefon kapandı, şaşırdım..Onu Max ile bıraktığım zaman çok mutluydu oysa ki, ben mutsuzdum sadece. Koşa koşa parka gittim, mont bile yoktu üstümde o kadar telaşlıydım ki...Parkta Laura'yı gördüm, hemen yanına koştum ve oturdum, sağ elimi onun omuzuna attım ve göğsüme yaslanmasını sağladım, ne olduğunu sordum. Bana, Max'in onu aldattığını söyledi...O sırada kalbim aşırı hızlı atıyordu, bana ne olduğunu anlayamıyordum ama Laura'nın bu kadar üzülmesine dayanamazdım. Onu orada teselli ettim ve evine kadar bıraktım, ailesi beni tanıdığı için güveniyordu tabi..Ben ise Max'in en yakın arkadaşından, yani aslında benim yakın arkadaşlarımdan birinden, Max'in yerini öğrendim ve sinirli adımlar ile yürümeye koyuldum. Mezuniyettelerdi...Max gülerek bir kız ile dans ediyordu, aldattığından, Laura'nın yalan söylemediğinden emindim. Onunla kavga etsem, bana günümü çok feci gösterirdi ama gözüm kararmıştı, bunu ona ödetmeliydim! Salonun ortasında bir bağırış...
MAX!
Dans bir anda durdu, ses kesildi...Fırtına öncesi sessizlik..
Kaslı çocuk anlamadan bana bakıyordu, ama gülümsüyordu...Bu beni o kadar sinirlendirmişti ki, gittim ve salonun ortasında tüm gücümle ona bir yumruk attım, yere yığıldı...O sırada insanlar beni çıkarmaya çalışıyordu, dışarı attılar beni, arkaya...Arkadan Max çıktı, korkuyordum ama Laura için...Buna değerdi. Max beni orada çok fena dövdü, burnum kırıldı, gözüm morardı ve kaşım çatladı, yüzümü hissetmiyordum oğlum, daha ne olsun..Eve zor bela gittim, hastaneye götürdüler beni, son hatırladığım doktorun on'dan geriye saymasıydı, uyandığımda odadaydım. Laura, annem, babam, Laura'nın ailesi...Tabi ben sadece Laura'ya bakıyordum..Bana ne olduğunu soruyorlardı, kime ne, Laura için dayak yemiştim, ağlamam gerekirdi ama ben mal gibi gülüyordum..Hala aklıma geldiğinde gülerim, ne için savaştığım...Herkes gittiğinde Laura kalmıştı benimle, en yakın arkadaşım, belki de aşkım, aşık oluyordum sanırım, aşk ne bilmem ki ben...Bana uymaz hem. Yüzümdeki yaralar iyileştiğinde, artık eskisi kadar sevilmemeye başladım, ailem ve Laura bu sevmeyenlere dahil değil tabi..Birine önce çok değer verip sonra değeri bir anda keserseniz ne olur biliyor musunuz? Psikoloji bozukluğu..Ben o kadar güçsüz değildim tabi, çünkü Laura yanımdaydı, gerisi kimin umurunda, tabi o beni hala en yakın arkadaşı olarak görüyordu...O yaşlarda uyuşturucu ile tanıştım, bir çok uyuşturucu türü öğrendim, ama hiç kullanmadım, siyahi birisi ile samimiyet kuruyordum, bilmiyordum tabi o zamanlar bizim ilçenin uyuşturucu satıcısının o olduğunu, ondan öğrendim zaten herşeyi, ama bunu kimseye bahsetmedim, çünkü kuralı biliyordum; "Birine birşeyden bahsedersen, bahsettiğin kişi ile tanrının yanında buluşursun." Laura'ya bahsetmeyi o kadar istiyordum ki, ama yok..Anlatamam... Daha fazla Bath'de kalırsam anlatacağımı biliyordum, kendimi tanıyorum sonuçta. Yaşım büyümüştü, iki üniversite okuyacak kadar büyümüştü hemde, aileme başka bir yere gitmek istediğimi söyledim, anlayışla karşıladılar...Laura..Ona bunu söylemek beni öldürdü, ona zarar verilmesin diye gidiyordum ama yine de üzülüyordum, üzülmek değil, sanki...Sanki her yerimden bıçak saplanıyor, acısını hissediyorum ama ölümsüzüm gibi...Laura da öyle hissediyor gibi görünüyordu, olaylar sakinleşince yer beğenmeye başladık, Fransa, İspanya, Amerika...En sonunda Los Santos'a gelmeye karar verdim, benimle gelmesini istedim ama yapamazdı o, herşeyi arkasında bırakacak kadar güçlü değildi.

Ronald Marshall

Adısiisississsssis

Ronald "Brian" Marshall

Doğum Tarihi
      02 Nisan 1996

Etkin Yıllar
      2015-2016 & 2018-günümüz

sssssssssssssssHAKKINDAsssssssssssssss
Diğer Adlar
      Brian

Uğraşlar
     S*rtük Becermek 
Para Aklama
Uyuşturucu Kaçakçılığı

Ailesssssssssss
       **Gizli Bilgi**

Dini İnanç   Hristiyan, dinine bağlı değil.

Unvan
      Yok

Medeni Hali
      Bekar

Cinsel Eğilim
      Heteroseksüel

Mezun Olduğu Okullar
      Amsterdam Üniversitesi, İşletme Lisansı
Columbia Üniversitesi, İşletme Yüksek Lisansı
Ona ulaşabileceğiniz numara

800-8-008.

[/td][/tr][/table]

Fotoğraf Galerisi

Instagram sayfası.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Ronald **Brian** Marshall
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2020, 13:56:06 »
Ronald Marshall
Santos'a Vardıktan Sonra...
Santos'a vardım, yüzüme soğuk rüzgar vurdu, güzel bir şehirdi, çok güzel hemde...Gelir gelmez köpeğim ile birlikte taksi tuttum ve insanlar ile tanışmak için iddwood,-İddlewood...Herneyse işte, oraya gittim..Bir adam ile tanıştım, Onf..Önce gezdik, sonra bir adam ona laf attı ve onu bir güzel benzetti, gerçekten burasının bana uyacağını düşünüyordum, sonra onu sürtüğü çağırdı, yaniii...Kız arkadaşı işte, ama doğru kız değil. Ben ise o pizzacıda kaldım, bir kız ile tanıştım bende, Beth diye birisi, Laura'yı unutmak için birçok yol deneyecektim burada, eminim unutacağımdan, unutmadan yapamam çünkü..Beth ile tanıştık falan, denize girdik, öpüştük..Onu ellerken hiçbirşey hissetmiyordum, aklımda sadece Laura vardı ama onu unutmalıydım..Sonra ablası geldi işte, ablaları daha doğrusu..İl-Legalsin sen! dediler, nereden biliyorlardı ki, hem doğru muydu...Kızı alıp elimden götürdüler, bu anı hiç unutmayacağımdan eminim, meğerse kız polismiş, ablası da apoletli..Sonra otelime gittim ve bir güzel uyudum...Bakalım bu gün bizi neler bekliyor..

Sanırım ya deliriyorum, ya da...Öyle sanıyorum işte, birkaç adamla tanıştım..Siyahi çocuklar iyi insanlar hepsi, biri Jamal Onfroy, diğeri Raguel Onfroy...Dün gece parti verdik ve partinen çıkıp her zamanki İddlewood'da yerime gittim, bir de ne göreyim...Ciddi diyorum bak, gerçekten...Santos'ta 3 günlük hayatımda gördüğüm en güzel kız yani, Laura gibi değil tabi kolay kolay aşık olmam artık ben, aşka güvenimi kaybettim ama cidden çok güzeldi, tabi herşey güzellik değil..Huy da önemli, neyse işte onunla konuşmaya gittim, adını öğrendim...Numarasını istedim birkaç numara yapıp ama vermiyor yok...Sanarsın devlet sırrı, alt tarafı numara amına koyim ya, numara...Neyse işte, yarına söz verdi buluşmak için..Daha doğrusu bugüne ama ben bunu sabah yazıyorum, akşam bilgilendiririm..Ha bir de unutmadan ekleyeyim, kızın adı Raina ve bu buluşmayı ben ayarlamadım...Buraya geldi Onf', geçerken kızı gördük, bu kız o mu? dedi ben de mal gibi evet dedim amına koyayım, sonra peşinden kovaladık sanarsın biz polisiz o suçlu, yakalayınca bu başladı yalvarmaya yok arkadaşım gecenin bu saatinde uyandırmış senin için falan...Öyle birşey yok sadece biraz bahsettim o kadar, ama asıl uyandırma amacımı sonra söyleyeceğim, gizli. Ehehh..Neyse ben buluşmayı yaparsam akşama bilgi veririm.

Ekildim, yumruk yedim, kaşım morardı...Daha kötü bir gece olamaz amına koyayım, May diye bir kız çağırdı beni arkadaş ortamına...Ben de gittim konuştuk falan, sonra bir anda yumruk yedim, aşırı saçmaydı..Kızların yanında bana yumruk atması o çocuğun...Bu gece onu fena halde benzeteceğim, yoksa gururuma yediremem, üstelik kızın biri Laura dövmesini gördü, sildiremiyorum dövmeyi...Silemiyorum...Ona olan aşkım burada gün geçtikçe azalacağına artıyor, sanki kızlarla vakit geçirmek ona olan aşkımı azaltmıyor..Ne yapacağımı bilmiyorum...Ah tanrım-,Berbat bir durumdayım.
[/size]

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Ronald **Brian** Marshall
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2020, 13:56:14 »
Rolleri ve hikayeyi yorumlara teker teker eklemek yerine tek yere koyup, her eklememde ise tanıtım için
**Yeni yorum eklendi
**Yeni rol eklendi
tarzında bildirimlerde bulunacağım.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch: