Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sürekli roleplay kavramı hakkında naçizane görüşüm.

Başlatan DumanCan, 24 Nisan 2020, 11:50:16
Okunma sayısı 644 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Selamlar,sunucuya yeni başladım diyelim.Hediye ağacında spawn oldum koşmaya başlıyorum.Market caddesine geldiğimde infernus,bullet vs vs araçlar serbest şekilde ya sokak ortasında ya da reklam önünde duruyor.Mantıken oradan anlık olarak o araçları çeken bir çekici biriminin olması gerektiğini düşünüyorum.
 Daha sonrasında level arttırıyorum.10 level oluyor şehirde sanchez marka motorumla dolaşıyorum.Motoruma çarpıp beni yaralıya düşürüyorlar,ne bir ambulans geliyor ne bir polis.Mantıken oradaki insanların anında polisi ambulansı araması gerekmez mi? Yollar gayet aktif 1 dakika da 2-3 araç geçiyor çoğunlukla.He bide üstüne üstlük o şehrin ortasında -departmana neredeyse 1 dakika koşulacak mesafede-ambulans polis gelmemesiyle birlikte gaspçılar geliyor,yardımcı oluyor gidiyorlar.Çok sağolsun onlar ya.
 Baktım artık rahat değilim şehirde,tır alıyorum tırcılığa başlıyorum.Başlıyorum sürmeye.Taşıma gişelerini geçtim,baktım herkes teker teker yan yola zıplıyor vardır bir hayır diyerek oraya geçiyorum.Karşıdan gelen adamla tos çarpışıyoruz.Bu normalde IC bir durumken ((ben de dahil olmak üzere)) yok ss alındı yok şikayet açılacak vs vs.Eee ben o adamla kaza yapınca hasarım ful oldu.Ya tamir kiti kullanacağım ya otostop çekip gideceğim de ben daha yeni kaza yaptım şokta olmam lazım? Hadi geçtim bunu uzun sürer.Peki ben üstümde tamir kitini nasıl taşıyorum,hem tamir kitini taşıyıp hem de nasıl zıplayabiliyor,koşabiliyorum?
 Sonrasında az daha yol aldığımda baktım aracım denize düştü hemen destek talebi atıyorum.Cevaplar hep aynı--BU IC BİR durumdur.-- IC bir durumsa kursaydın ya çekici birimini araçta gizliye alınmasaydı veyahut o bölgeye barikat kurulsaydı...Ben o 60 bin verdiğim arabamı nasıl çıkarayım oradan?
İlla tekrar park olduğu yere gidip alacağım bir şey olmamış gibi.
AMA BUNCA KARGAŞA VE SAÇMA DURUM İÇİNDE benim taktığım rozete laf atanlar var.Yok neden rozet takıyormuşum,iş başında değilmişim vs vs.AÇIK AÇIK söylüyorum şehrin ortasında beni gasp etmeye çalışanlardan,gel benle seni bırakayım diyenlerde korunmak için takıyorum.Özellikle bazı bölgelerde.Tabii arada ropörtaj da oluyor,tıra binenler taksi durağı gibi.
Geçen sene bir yazı paylaşmıştım.Gine tekrarlıyorum:
Bu sunucunun üst kadrosu gibisi yok valla.Sürekli yenilik sürekli etkileşim.Ama üst kadro ne kadar iyiyse helper kadrosu da o kadar kötü.(( herkes üstüne alınmasın çürük elmalar için yazıyorum)) Sunucu 800 kişi.Bakıyorsun 50-60 tane helper var.Bu 800 kişi zaten afk bırakanları büyük çoğunlukta kapsıyor.Destek talebini atıyorum bir helper cevaplaması beklerken 15dk sonra Shazaki veya Rus veyahutta başka birisi cevaplıyor.
 Aşağıda eleştireceklere söylüyorum:
Ben de ihlal ediyorum,saçmalıyorum.Genel olarak bu zaten sıkıntı.Herkes saçmalıyor ama birisi değişik bir şeyler yaptığında anında diğerleri zıplıyor.

Bir de 15 yaşındayım.Yaptıkları işleri içine sindiremeyenler gelip de 15 yaşında cwhbe vs vs laflarını etmezse memnun olurum.
NOT:Bu dediklerim sadece Rina için değil sunucuları şekillendiren oyuncu tiplerine ithafen yazıldı.
Teşekkür ediyorum,buyrun düşüncelerinizi paylaşın ortak bir noktada buluşup bu saatten sonra ne yapacağımızı düşünelim.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
Ynt: Sürekli roleplay kavramı hakkında naçizane görüşüm.
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2020, 12:06:50 »
haklı bu arada sürekli roleplay kavramı zaten kullanılmıyor doğru düzgün belli bir sınırlara kadar yapılmalı artık, dm yiyoruz sürekli roleplay diyor dm atan adam kaçırıp silahımla birlikte rk ediyor helper yada admin çağırıyoruz adamların hiç umrunda değil şikayet açın diyor bi kavram ortaya atıyorsanız ona uymayan adamı uyduracaksın

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2020, 12:11:45 »
Dostum genellikle kaza rollerine değinmişsin ancak kaza rolleri yapılması zorunlu bir rol değil. Sunucuda anlık 1000 kişi oluyor ve bunun çoğu Idlewood ve doğu tarafında yaşanıyor. İlla ki çakışmalar olacaktır, bunu role vurmasan da olur. Aracını suya düşürmen evet IC bir durum ama hiç yaşanmamış gibi de yapabilirsin. Normal otostop çeken bir birey gibi rol yapıp daha sonrasında aracını gizliden çekip tekrar kullanabilirsin.
Sivil hayatında rozet takmak evet saçma. Gasptan korunmak istediğini söylemişsin, bırak seni gasp etsinler. Gidecek para en fazla 5000 dolar,  rollerine çeşitlilik katarsın. Belki zevk dahi alırsın.
Helper kadrosu kötü değil, şuan helper 1lerin çoğu terfiyi bekliyor. Herkes hevesli, lv2 olsakta şu taleplere iyice yetişsek diyorlar bunu samimiyetle söylüyorum.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2020, 12:18:38 »
Dostum genellikle kaza rollerine değinmişsin ancak kaza rolleri yapılması zorunlu bir rol değil. Sunucuda anlık 1000 kişi oluyor ve bunun çoğu Idlewood ve doğu tarafında yaşanıyor. İlla ki çakışmalar olacaktır, bunu role vurmasan da olur. Aracını suya düşürmen evet IC bir durum ama hiç yaşanmamış gibi de yapabilirsin. Normal otostop çeken bir birey gibi rol yapıp daha sonrasında aracını gizliden çekip tekrar kullanabilirsin.
Sivil hayatında rozet takmak evet saçma. Gasptan korunmak istediğini söylemişsin, bırak seni gasp etsinler. Gidecek para en fazla 5000 dolar,  rollerine çeşitlilik katarsın. Belki zevk dahi alırsın.
Helper kadrosu kötü değil, şuan helper 1lerin çoğu terfiyi bekliyor. Herkes hevesli, lv2 olsakta şu taleplere iyice yetişsek diyorlar bunu samimiyetle söylüyorum.
Doğukan abi geçen bir yayın yaptı.Kumar oynamak için çok zengin olunması gerektiğini de söyledi. ((başka bir konu olarak sunuyorum))
Zengin olanların büyük bir çoğunluğu meslek yaparak para kazandı zaten.Gerçek hayatta böyle bir şey mümkün mü? Sadece meslek yaparak zengin olmak.

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 24 Nisan 2020, 12:30:23 »
Zaten bir çekici ekibi var, fakat fazla çıkmıyorlar. Genelde "Hatalı Park"tan 3.000$ ceza yazıyorlar. Çekici ekibinin daha sık çıkması gerek.

Çevrimdışı maconers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Şubat 2021, 15:49
Toplam oynama: 72 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 24 Nisan 2020, 12:53:05 »
Market caddesine bir düzenleme iyi olur, katılıyorum.

Çevrimdışı UtkuTUTUN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 07 Aralık 2023, 22:13
Toplam oynama: 6 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 24 Nisan 2020, 12:56:43 »
Zaten bir çekici ekibi var, fakat fazla çıkmıyorlar. Genelde "Hatalı Park"tan 3.000$ ceza yazıyorlar. Çekici ekibinin daha sık çıkması gerek.
Dediğiniz gibi çekiciler aktif olarak sürekli şehirde dolaşsa ve yola bırakılan araçları çekse insanlar artık daha az araçlarını ortaya bırakmaya başlarlar. Bu sayede bir nebze de olsa rol kalitesi artabilir.

Çevrimdışı Pink

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Aralık 2023, 19:11
Toplam oynama: 234 gün, 14 saat
« Yanıtla #7 : 24 Nisan 2020, 17:35:23 »