Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre içerisinde birlik açma yolunda ben ve arkadaş çevrem bir adım attık. Biz karakterlerimizin benimsediği mahallede rol yaparken gerçekten çok zevk aldık fakat bu kısa sürede çok fazla kural ihlali ile karşı karşıya geldik. Birliğimizden IC/OOC kimse ihraç edilmeyecektir. Bu kural ihlallerine karşı ve rollerimizde bizi olumsuz etkileyen enerjimizi yoran kitleye karşı mahallemizi değiştirerek onlardan bir nebze kurtulmayı amaçlıyoruz. Spoiler vermeyi düşünmüyorum :slight_smile: Ayrıca bu yapmış olduğumuz değişiklikten çok şey öğrendik. Tanıtımımızı aktif bir şekilde devam ettirmeyi amaçlıyoruz ve bunun için kısa zamanda OOC bir toplantı gerçekleştirdik.
Sizlerden de bu rollere katılmak isteyen arkadaşlarımız illa ki olacaktır. Onlara da şöyle kısa bir deyinmek isterim. Biz bize role gelen hiçbir kitleye ayrım yapmaksızın rol yapıyoruz ve değer veriyoruz. Bu değişimin ardından kısa bir süreliğine OOC alımları aktif ediyoruz.
OOC alımlar ile ilgili detaylı bilgi için bize forum üzerinden PM yoluyla ulaşabilirsiniz.