Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2747.41, -1621.73, 13.02, 263.351.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:Uzun Cevaplı Sorular:1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak Ofis I1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Karakterim olan Harley Fisher'ın mücevherler üzerine olan ilgisi ve hikaye, özgeçmişiyle uyumlu olmasından dolayı böyle bir iş yeri açıyorum. Fisher; bu ofiste insanlara mücevher, pırlanta, tektaş gibi takıları satacak ve pazarlama yapacaktır. Ofisin ilerlemesi ve durumların iyiye gitmesi sonucu ofisi genişletmeyi, Saints Boulevard'da adını duyurup muhasebecileriyle tüm Santos'a iş yapmaya çalışacaktır. Açacağım ofiste klasik bir kuyumcu veya pırlantacı değil de, Jewelry Store işletmeyi düşünüyorum. İngilizce'den Türkçe'ye biraz garip çevirildiği için Jewelry Store demek daha ağza alışkın geliyor. Fisher, henüz Santos'ta olmayan bir piyasaya adım atacak ve Jewelry Store ile kendi işlerini gizleyebilecektir. Tıpkı karakterimin biyografisinde bahsettiğim gibi, "Fisher'ın eski bağlantıları, başta SF'deki uyuşturucu durağının işlemesinde yardımcı olan tipler olsa da Fisher'ın birincil amacı, mücevher işinden parayı kırıp bir ordu yaratmak. " Karakterimin belirli bir amacı var ve onun yolunda ilerleyerek işleri genişletmeyi planlıyor. Mücevher ve pırlanta işinden parayı kırdıktan sonra başka yasadışı işlere kalkışacak ve milyoner olma yolunda ilerleyecek. (En az 200 kelime demişsiniz fakat aynı şeyi uzatıp, (halk dilinde)boş yaparak 200 kelimeye sığdırmak biraz saçma olacağından bu kadar yazarak yazımı sonlandırıyorum.)1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofis, karakterimin belirlediği plan doğrultusunda ve tamamiyle legal görünmek için kullanacağı bir Jewelry Store olacak. Karakterim mücevher ve pırlanta işlerinden belirli bir miktarda parayı kazanıp ardından başka işlere girmeyi düşünüyor. Eğer o işleri yapamazsa diye de Jewelry Store'u açık tutmaya devam edecek. Konumu açısından pek tercih edilmeyen bir bölge olsa da ofisimi herkesin geçtiği bir yere açacak ve işleri genişlettikçe, rollerimi de geliştirmeye çalışacağım. Örnek olarak kaliteli pırlantalar ve mücevherler satmak... gibi, gibi. Jewelry Store; hem mücevher, hem de pırlanta satan bir dükkan manâsına gelmekte. Kısacası: Ofisimde mücevher ve pırlanta satacağım, sattığım takılar ile de sunucuya farklılık katacağımı düşünmekteyim.1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Diğer iş yerlerinden hiçbiri mücevhercilik veya pırlantacılık gibi bir şey olmadığından ofis açmayı tercih ettim. Ofis seçmemin bir diğer yanı da, özel şirket gibi bir şey olması ve tanıtım açarak ofisimi daha fazla ziyaret ettirecek olmam. Ofis açmam, diğer iş yerlerine göre daha iyi olacak. Çünkü: Ofis olarak diğerlerinden farklı olacağım ve işleteceğim konsept de farklı olacak. Konsept olarak mücevher ve pırlanta dükkanı açmak diğer oyuncuların aklına hiç gelmese de, (sanırsam)sunucudaki ilk Jewelry Store'u ben açacağım. Ofisi seçmemin bir diğer sebebi de masabaşı iş dediğimiz, hiç yerimizden kalkmayarak yapabileceğim roller olması ve ofis için seçtiğim Jewelry Store konseptinde yapılacak türlü türlü rollerin olması ve bir sürü eğlenceli roller. Eğer Jewelry Store rollerinde başarılı olamazsam da başka türlü konseptlere geçebileceğim ve bunlar; bar, kafe ve gece kulübü gibi diğer iş yerlerindne farklı olacak. Farklı türde roller yapmaya da elverişli olduğu için Ofisi seçeceğim. Uzun lafın kısası: Ofis seçmemin asıl sebebi, iş yerlerinde Jewelry Store gibi bir seçenek olmaması ve farklı bir konsept işletecek olmam.