İlk Olarak Merhaba Ben Micheal Ve Sizin Sunucunuzda Haksız Yere Hapis Yedim Bu Hapis Nedeni /q rolden kaçmak fakat benim olayım rolden kaçmak degil size olayı listeleyeyim : ilk olarak arkadaşım beni arıyor beni kaçırdılar deyip beni çagrıyor bende onları kurtarmaya gidiyorum fakat bende onların eline düşüyorum ardından bunlar arkadaşımı bırakıyor ve beni kaçırıyor area 69'a götürüyorlar ve orada dövüyorlar bağlıyorlar ardından ben biraz itiraaz ettim bırakın falan diye dinlemediler rollerini yanlışa kullandılar çünki benim bildiğim üzere çalışan adama dokunulması yasak diye biliyorum beni CARSURFING Yaparak Su'ya kadar götürdü ve beni suya attı ardından ben /destek yazıp Troll Yapıyor Dedim Ve Arkadaş PG'den 60DK Hapis Yedi Fakat Benim Ellerim Halen Daha Bağlıydı Ve Arkadaşları Takip Etmiyordu Yani O Tek Beni Götürüyordu Bu Anlattığım Olayları Carter_Telyn Ona Sorabilirsiniz Telefon No Su 3854443 Teşekkürler Hapisten Çıkarılmamı Bekliyorum Haksız Yere Yapis Yedim Ellerimin Çözülmesi İçinde /q çekmek zorunda kaldım beklediğim halde hiç kimse gelip ellerimi çözmedi ve bende /q çekmek zorunda kaldım anlayacağınız teşekkürler Sunucunuzdayım ID 911 AD Micheal_Davidson