Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Virüs vs dolayısıyla full aktifim, oyunda olduğum zamanımı iş yerine ayırabilirim.İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri koordinatları(/pos): (1940.28, -2115.30, 13.69, 119.55)2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: Bratislav Striptiz Club
2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Diğer (Striptiz Club)2.05:İşyeri interioru: ●Striptiz ClubUzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) (Fabio Fletcher 10.09.1994 yılında doğmuştur. Liseye kadar eğitimini tamamlamıştır ve mezun olduğu yıl ailesini kaybetmiştir. Fabio'ya bakıcak birisi olmadığı için para kazanmak için tüm meslekleri yapar ve kendisine yeticek bir miktarda para kazanmaya başlar. Yoğun mesai saatleri içerisinde çalıştığı ve az para kazandığı için kendisini geliştirmek için ailesinden kalan evi satar ve bir arkadaşı ile yaşamaya başlar. Ailesinden kalan evi ve diğer eşyaları sattıktan sonra banka hesabı açarak para biriktirmeye başlar ve kendi işini kurmaya karar verir. Parayı biriktirmeye devam ederken kendisinin yapabileceği bir iş fikri düşünmeye başlar. Bir eski dostunun önerisi ile Striptiz Clup açmaya karar verir, bu iş için hazır olduğunu düşünerek parayı denkleştirmeye devam eder ve ilk başta küçük bir mekan kiralar kendisine. Fabio Fletcher'ın açtığı bu Sitriptiz Club vatandaşlar tarafından çok sevilmiştir. Mekandan oldukça iyi para kazanıyor işcileri uygun fiyata çalıştırıyor ve biraları anlaştığı toptancı'dan uygun bir fiyata alıyordu. Fabio açmış olduğu mekan sayesinde bir yıl içerisinde ilk arabasını ve ilk evine sahip olmuştur. Kazandığı para sayesinde güzel paralar kazanıyor ve işi büyütmek için büyük bir hırsla devam ediyordu. Kısa bir süre içerisinde işletme konusunda oldukça deneyim kazanmıştır ve mekan herkesin tercihi haline gelmiştir. Mekan artık yeterli seviye olmadığı için kazanmış olduğu paralar ile yeni bir mekan alıcaktır.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime) (IC: Los Santos'da düzgün bir Sitriptiz Club işletmesi yöneten birisi olmadığı için bu deneyimi biz halkımıza yaşatmak istiyoruz. Deneyimli çalışanlarımız ve yönetim kadromuz sayesinde işletmemizde herşey düzenli bir şekilde işleyecek. Geceleri halkımız daha renkli bir şekilde yaşıyabilecek ve eğlenebilecek. Daha önce pek böyle Club açılmadığı için biz işimizi ekibimiz sayesinde son derece kaliteli yapıcağız. Onun dışında halkımızada iş imkanları sunuyoruz. Bu işletmeyi satın alabilirsek halkımızın en uğrak noktası olabileceği bir mekan haline getirmek istiyoruz. Daha öncede küçük bir Sitriptiz Club yönettiğimiz için işimizde oldukça deneyimliyiz ve bu zevki size yaşatmak için bu mekanı almak istiyoruz. Yeni arkadaşlarla tanışabileceğiniz, seksi kızların dansını izleyebileceğiniz ve bu kızları izlerken en iyi ithal içeceklerimizden içebileceğiniz bir mekan olucak. Kısacası diğer klasik mekanlardan daha farklı bir deneyim olucak. Misafir ağırlama konusunda çok iyiyiz, güler yüzlü personellerimiz ile sizin için güzel bir ortam sağlanıyor. OOC: Sunucuda bu rolleri yapan birisi yok diye biliyorum bu yüzden klasik barların dışında böyle bir işletme açmak istedim. Mekan açılırsa arkadaşlarım ile aktif bir rol ortamı sağlamaya çalışacağız ve güzel roller ortaya çıkartacağız. Bizimle rol yapmak isteyen arkadaşlarada imkan sunmak istiyoruz, işletmemizde garson, kızları getirip götürecek özel şöför ve güvenlik gibi bir rol ilerleyişi gerçekleştirmek istiyoruz ve sunucuya biraz farklı bir rol ortamı sağlamak istiyoruz. Diğer oyuncularda bize destek verirsek çok güzel roller çıkacağını ve farklı bir konsept olacağına inanıyorum. Mekanı aktif tutmaya özen göstericez bu sayede sürekli aktif rol ortamı sağlamaya çalışacağız. Mekanda E-RP rolleri'de çıkıcak, seçtiğiniz bir kadın ile belirli bir ücret karşılığı kaçamak yapabileceksiniz. Bu kazandığımız para ile bizim ile rol yapan yani IC olarak çalışan arkadaşlara verilecek. Böylece oyunda rol yaparak para kazanmalarını sağlıyacağız. Böyle düşünüyoruz umarım başarabiliriz. )
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) : ( Sunucuda yeni ve farklı rol imkanları sunabilmek için bu işletmeyi açmak istiyoruz. Sitriptiz Club işleten görmedim ve bizim için bir deneyim olmasını istiyoruz. Oyuncular için güzel roller sağlıyacağız. Erotik bir direk dansı izleyerek oyuncular karakterlerine göre farklı roller ortaya çıkartabilirler, para ile kendilerine kadın kiralayabilirler. Mekanımızda çalışan olarak rol yapmak isteyen arkadaşlar ise şöförlük, barmen, garsonluk ve güvenlik gibi rolleri IC katılım ile gerçekleştirebilecek. İşletmemizde çalışan arkadaşlara bir miktar para ödenicek ve rol yaparak para kazanabilecek. Mekan açılırsa herkes bir rol çıkartabilir bence kiraladığınız kadına aşık olma rolü bile yapabilirsiniz çok zevkli olur. Sunucuya rolsel açıdan bir farklılık katmış oluruz ve aktif tutarak güzel roller ortaya çıkartabiliriz. )
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime) : (Şehirde çok fazla bar var ve bu yoğunluktan dolayı tüm barların doluluk oranları çok az ve çalışan kişiler pek fazla ücret kazanamıyor, işsizlik oranı artıyor ve barlar kapanıyor. Bizde şehirde Striptiz Club sayısının çok az olması nedeni ile bu mekanı işletmek ve iş imkanları sunmak ve bizde kazanmak istiyoruz. Bratislav Striptiz Club açılırsa şehrin geceleri eğlenebileceği, herkesin tercih ettiği güzel bir mekan olucak. Mekanımızdaki ses sistemleri, güvenlik sistemleri ve birçok kullandığımız ürünler son teknoloji olucak. Sizlere konforu ve güvende olduğunuzu sonuna kadar hissettireceğiz. En iyi, işinde profosyenel ve güler yüzlü çalışanlarımız ile sizlerin seviceği, güzel vakitler geçirebileceği bir mekan olucağız.)Ben, byrmunllxx; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.