Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : 5-6 saatİşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri koordinatları(/pos): 1183.28, -960.09, 42.89, 192.192.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: Restaurant De Palermo2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Restaurant2.05:İşyeri interioru: ●Restaurant I
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Santino Pellegrini eski bir avukat. Avukatlığı bırakıp ikinci olarak bitirdiği işletme ve yönetimi işinden Corleone şirketler grubuna Italya'da güvenlik olarak girdi. Orada kendini aileye katlayıp ailede yer edindi. Santos'a atandı.Santos'da Florence Bar'ı açarak sayılı işlere imza attı. Şehirde kendini saygın insanlar arasına soktu. Italya Santino'ya işlerini büyültmesi için şehire Italyan kültürünü yansıtmasını söyledi. Santino bunun için emlakçılarla anlaşıp en işlek caddeye Restorant açma planına gitti.Adamlarına şehirde işini iyi yapan bir mimarlık ofisi aramalarını söyledi. Restorant için en iyi dizayna sahip olmak bu işin temel başlangıcıydı. Adamlarına şehirdeki Santino şehirdeki ailesiyle yaptığı bir takım işlerden dolayı biriken parayı Santino'nun hesabına aktardılar. Santino'nun şehirdeki ailesi Santino'ya yaptığı işlerden dolayı getirdiği paralarla Santino'nun açacağı Restorantın temelini attı. Restorant parasını aile ortak karşıladı.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime) Restaurant De Palermo şef Colombo ve Pellegrini’nin meşhur ve leziz yemekleriyle Santos’da. Steak- house ve leziz Italyan mutfağıyla kapılarını size açacak. Bu restaurantta şehirdeki İtalyan kültürü aktif olarak yansıtılacak. Aileye alınmak isteyen kişiler burada garson olarak çalışacak. Şehirde insanların yemek yiyeceği bir mekan haline gelecek. OOC amacı rolün döneceği aktif bir ortam olacak.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) : Sunucudaki herkeste bar var konseptimle alakalı bir rol sergilemek istediğim için Restorant açmak istiyorum. Şehirdeki rol yapmak isteyen insanlara rol ortamını restorantım ile sağlayacağım. Aileye girmek isteyen kişiler gerektiği şekilde Restorant veya barda çalışmak için role gelecekler. Burada emek gösteren kişiler istedikleri gibi karakter şekillerine göre çalışma imkanına sahip olacaklar. Örnek veriyorum garson olarak çalışıp para kazanabilecek. Daha sonra bizimle olmak istiyorsa aileye davet edilecek. Kendini Outsider olarak boy gösterecek. Eğer Legal kısımda kalmak istiyorsa. Company Staff (İşletme Yetkilisi) adı altında legal rol sergileyecek. İllegal tarafa ağırlık vereceğimden şahıslar burada rol sergileyip, kendilerini aileye kanıtladıklarından sonra outsider olarak rollerini sergileyecekler.. Outsider rolünü iyi yansıttığı taktirde Associateaileye alınacaklardır. Sunucuya rolsel açıdan katkısı olacağını düşündüğüm için açacağım. Amacım para kazanmak değil. Rol çevirmek
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime) : İşim şehire bir restorant ve steak-house tarzı insanların yemek yiyeceği bir yer sağlayacak. Çalışmak isteyenler burada çalışıp emeğinin karşılığını alacaklar. Italyan rolünü yapmak isteyen karakterlere aileye alınacakken daha öncelik veriyoruz. Rol amaçlı açıldığı için çok bir para kazanmamayı bekliyoruz fakat kazanılan paralar çalışanlar arasında eşit bir miktarda paylaştırılacak. Öyle pek aktif bir mekan bulamadığım için açma gereğinde duydum. Santino şef olarak yer alacak. Genel olarak Italyan mutfağını ve kültürünü yansıtacak.Konsept gereği Italyan mutfağı ağırlıklı olacak. Fakat insanların şehirde yedikleri diğer yemekleri Restaurantımın menüsünde aktif olarak bulunacak. Şehirdeki insanlara yemek yeme ve güzel sohbetler geçirebileceği vakitler sunacak. Şehirdeki aktif rol ortamını gerçekleştirecek.Ben, "Software"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.