Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

💪 Antonio Vaccaro 💪

Başlatan R A W E O U X, 19 Nisan 2020, 17:13:41
Okunma sayısı 116 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı R A W E O U X

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Finn Warren Lv.20
Köken: Rus
Son giriş: 14 Aralık 2021, 21:30
Toplam oynama: 114 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
💪 Antonio Vaccaro 💪
« : 19 Nisan 2020, 17:13:41 »

Antonio Vaccaro
Karakter Yapısı

Öncelikle karakterimi şehire tamami ile "toy" şekilde getirdim, bu ne demek? Şu; karakterim henüz 28 yaşında olmasıyla birlikte, işlere tamamen ısınmamış, toylukları ve sakarlıkları çok olan bir "Outsider" karakter olarak başlattım, Lombardi Prime Rib'e yaptığım iş başvurusu ile "Outsider" konumunda ofis çalışanı olarak işlerden habersiz vaziyette başladım, Zamanla karakter para kazanma hırsının artması ile birlikte bazı kişiler ile görüştü, Bu kişiler Antonio'un olası potansiyelini fark etti ve Antonio'a önce küçük işler vermeye başladılar, Neticesinde Antonio işlere biraz daha ısındıktan sonra ofis çalışanı olmaktan çıktı ve "Guido" konumuna çekildi

Guido konumundan sonra karakter ile küçük/orta büyüklükte illegal rollere bir giriş yaptım, Örneğin araba parçası çalma rolleri, İkinci adamlılık, fuhuş işleri vesayre, karakterim küçük adımlar ile kendini "Enforcer" kıdemine duyurdu, Lombardi Businnes Center sonrası karakter göze girmesi ile birlikte "Associate" konumuna çekildi

Associate konumundan sonra karakterin üzerindeki çekingenliği, girişmekten korkma çabasını yavaştan kaldırmaya başladım, Bana kalırsa karakter Associate konumunda altın çağına küçük bir giriş yaptı, Mike Lombardi'nin şimdiden güvendiği bir adam olma konumuna dahi gelen Associate Antonio, işlere kendini daha fazla ısındırdı, yeni gelen Outsider'lara bile yol göstermeye başladı, Cosa Nostra'nın temeli olan "Kazandır ve kazan" ilkesini bir nebze uygulamaya başlayan Antonio, ailenin kulağına ismini duyurttu

Associate olduktan sonra Lombardi Bar'da bir gece, Marcello Vaccaro ve Mike Lombardi ile birlikte Belmont kıyısına götürüldü, sahte bir infaz çekildikten sonra Antonio karakterinin "Enforcer" kıdemine çekilmesi uygun göründü ve Cosa Nostra'da kıdemli denilecek bir konuma geldi, Antonio karakteri Enforcer olduktan sonra tam anlamıyla Altın Çağ dönemini yaşadı, Aktif olarak çok fazla işin içinde bulundu, fazlasıyla para kazandırmaya başladı,
 Günde en az 3,000$ Wiseguy'lara sayma başladı, bu eforu wiseguy'lar tarafından takdir edildi, Bir süre sonra Marcello Vaccaro karakteri Antonio hakkında olumlu şeyler düşünüp, içerideki adamı olmasını istedi; Antonio kısa sürede aile içinde bir rat tespit ettikten sonra kendine ekstra bir güven kazandırdı, "Mike Lombardi,Marcello Vaccaro" gibi karakterler tarafından ismi sık konuşulmaya başladı.

Karakter Wiseguy olmanın verdiği rehavet, artan saygınlık, işlerin verdiği psikolojik yıpranmalar ve aşk çemberi sonrası bir psikolojik zorlanma sürecine girdi, Ayakçı zamanında öldürdüğü, çaldığı ve yaraladığı insanlar onu bir "katil" konumuna getirdi, zaman-zaman psikolog tedavisi aldı, Gecenin bir vakti evde camı çerçeveyi indirdi, bu tavırları ise ailede fark edildi ve Antonio'a biraz izin verildi.

"İki buçuk ayda nasıl bu hale geldim ben?"

Karakterim olarak yansıtmak istediğim bu idi, inişli çıkışlı zamanlar; Aile içinde yükselme ,başkasının gözüne girmek ve sabit bir rol planı çizmek, IC olarak saygın birisi haline gelmekti, Ancak bu getirilerin götürüsüde çok oldu.

Karakterin rol görüntüleri, en başından bugüne kadar;

Yapamadığım Şeyler
Karakter olarak tüm çevreye bir iş ağı oluşturma çabam vardı, pek yapamadım.
İlişki rollerini bir düzene oturtacaktım, pek olmadı
Psikolojik rolleri yavaştan uygulayacaktım, ancak biraz hızlı girdim gibi :P