Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlikler neden kötüleniyor ?

Başlatan onuyurmert, 24 Mayıs 2018, 09:51:23
Okunma sayısı 1530 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NiceRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 28 Nisan 2020, 03:26
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Birlikler neden kötüleniyor ?
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2018, 16:05:10 »
Zamanında hakkıyla rolünü yapan adamları iki üç yazma bilmeyen elemanın yerine değişmeseydiniz belki yakınmazdınız. Çıldırın bakalım.

Çevrimdışı un buen negro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2018, 13:47
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2018, 16:13:30 »
Zamanında hakkıyla rolünü yapan adamları iki üç yazma bilmeyen elemanın yerine değişmeseydiniz belki yakınmazdınız. Çıldırın bakalım.
seni sevdim pikabu

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2018, 16:41:15 »
Kısa ve öz cevap.Birlik açan liderlerin çoğu başka sunucularda insanlara zarar vermiş veyahut o sunucuya bir şey yapıp bu sunucuya gelmiş.Bu X kişisi de bir birlik oluşturuyor diyelim, tanıtımına kendi arkadaşları güzel yorum bırakırken bir bakıyor ki zarar verdiği insanlar da bu platformda bulunuyor ve yorum atıyor.Bu seferde birlik lideri gelip konu içinde birbirlerine giriyorlar ve tak, iki tarafa ceza-i işlem, birlik kapanması ve nokta.

Veyahut, herkes karakterini güçlü sanarak foruma giriyor ve bir iki bir şey tuşlayarak kendi mafyasını açarak kral olmak istiyor ama öyle hayat yürümüyoor.Bu olay aynı şuna benzer, 8-9 yaşındaki çocuklar bile günümüzde artık sunucu açıyor ve adam çekmeye çalışıyor.Bakıyor ki sunucuya aldığı adminler dışında oynayan kimse yok, sunucu 1 ay içerisinde açık kalıyor ve kapanıp çöpe atılıyor.

Çözümü basit, birlik açmayın ve başka birliklere girin.Bu karakterinizin krallığını düşürürse düşürürü, ama yeter ki gidipte birlik açıp kral olmaya çalışmayın.Bakıyorum ki sunucuya yeni başlayan 1-2 kişi toplanmış, sistemler ve roller hakkında bilgi sahibi değil iken bile birlik açmak istediklerini söylüyorlar.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2018, 17:19:03 »
Yapılan yorumlar kötüleme değil birer eleştiri, yeri geldiğinde iyi eleştiriler de yapılıyor. Eleştiri sadece kötü şeyler için yapılmaz zaten. Yaptıkları yanlışlıkları yazmalı ki insanlar birlik sahibi-üyesi yaptığı hatayı farkına varsın. Birlik açmak sadece oyunda gece gündüz rol yapmak değildir. O tanıtıma gelen olumlu olumsuz yorumlara cevap vermelisin. İnsanların yanlış bulduğu yerleri düzeltmeye çalışmalısın kısaca eleştiriye açık olmalısın. Bazıları var ki eleştirileri kabullenmek yerine tartışmaya gidiyor ve bu olay birlik adını kirletiyor. Diğer bir konu ise özgür bir platform olabilir ama bir sunucunun temel kaynağı birlikler, diğer userlar birliklerin çıkarttığı rolleri görüyor en önemlisi etkileniyor bu rollerden. Bundan dolayı birlik açmak rastgele olabilecek birşey değil. Sistemde benim görüşümce değişikliğe gidilmesi lazım ki Aykut (@Gölge) buna cidden emek veriyor. Uzun bir süredir bu platformdayım ve emin ol o açılan birliklerin yeni birlikler değil, farklı forum hesabıyla aynı birlikleri açmaya çalışanlar veya kapatılan birlikleri bir süre sonra tekrar açanlar kısacası kimse kötülemiyor, eleştiriyor.

Birliklerin açılıp kapanması basit bir olay değil kimse emek verip tanıtım hazırlayıp 2 gün sonra kapamak istemez. Her şey forumda göründüğü gibi değil, adam yeni birlik açıyor üst üste DM yiyor ve hevesi kırılıp birliği kapatıyor. Birliği kapatırken de yaşadığı hayal kırıklığı yüzünden buna sebep olanları eleştirmek istiyor. Bu kadar büyütülecek olaylar değil. Neden kötülüyorlar yerine ne yapıyoruz da kötülüyorlar diye düşünmek daha mantıklı olur.

Edit 1: Kültür hakkında sahip olmadan birlik açan arkadaşlar, birlik açmadan önce o kültür ile ilgili rol yapan birliklere girip kültür öğrenip kendini yetişirip birlik açarsa eminim daha iyi roller yaparlar. Kaç farklı sunucu da kaç farklı birlikte rol yaptığımı hatırlamıyorum ama bir birikim yarattığına eminim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 24 Mayıs 2018, 17:29:27 »
Hangi mafya lideri yüzünüze kömür sürüp, siyahilere saldırın der ki? En son noktasına kadar abartıyorlar, bize de yüzlerine vurmak düşüyor.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 24 Mayıs 2018, 17:53:09 »
iki cümleyi yan yana getiremeyen, doğru düzgün ekran görüntüsü düzenleyemeyen, birliğinin konusuna kültür hakkında alakalı bir tek şey atamayan, kaliteli içerik üretemeyen, özgün olmayan, her şeyi en iyi yaptığını düşünen, yapılan hiçbir eleştiriyi dikkate almayan, bildiğini okuyan insanlar oldukça bırak rinayı samp ortamından bir cacık olmaz. kim istiyorsa üstüne alınsın, doğruları söylüyoruz diye suçlu olacak hâlimiz yok.

Çevrimdışı onuyurmert

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2020, 19:34
Toplam oynama: 51 gün, 21 saat
« Yanıtla #16 : 24 Mayıs 2018, 18:00:28 »
Yaptığınız  yorumlar için teşekkür ederim. Yaptığınız yorumlar benim için önemliydi , herkesin düşüncesini ve fikrini öğrenmek  de benim için önemliydi.

Çevrimdışı fanboyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #17 : 24 Mayıs 2018, 18:07:05 »
şimdi ki mafya rollerini sadece sokaklarda takım elbiseyle gezip insanlara sıkmak zanneden insanları kötü bir şekilde eleştiriyoruz 5-6 tane hesabım böyle banlandı, bu hesabı da banlarlar şimdi.

yani allah aşkına arkadaşlar, 25 yaşında olup hala isminin sonuna reis ekleyen bir adamın açtığı birliklerden veya bulunduğu birliklerden ne bekleyebiliriz kii? :D :D :D

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2022, 01:53
Toplam oynama: 358 gün, 1 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2022, 22:24
Toplam oynama: 36 gün, 16 saat
Birlik: ** 117
« Yanıtla #18 : 25 Mayıs 2018, 12:44:08 »
Arkadaşlar kötüleyemezsiniz sadece öneri verebilirsiniz bunu unutmayın Berkant Reis dediğiniz adam birlik açıp kaç ay boyunca yönetmiş bu serverda birşeyler yapmak için uğraşmış tanınan bilinen bir isim. Adamla bizzat ben tsden konuşuyorum ne başka birliğin sayfasına nede özel karakter tanıtımlarına yorum yapan birisi kötü yorumdada asla bulunmaz diğer server kapandığı için, ooc kin beslediği adamlar Rina'ya geçti. Bu yüzden forumda sallıyorsunuz sürekli ben bunu anlamıyorum. Siz diğer serverlarda RP yapmaya çalışırken bu adam Rina'da oynayan tüm kadrosunu geçiren birlik açıp 4-5 ay boyunca ayakta kalabilen tek adamdır. Sizden ricam eski ooc kininizi bırakın forumda banlanmış olabilir ama bir insanın üstüne her zaman gidilirse o insanında sinirleri yıpranmaya başlar sonuçta eğlenmek için bu platformdayız birlikteyiz. Sorunu olan forumdan değil TS3'ten adamla bizzat konuşsun forumdan kötüleme yapmaya gerek yok burayıda kanserliğinizle YNG forumu gibi yapmayın.

Çevrimdışı RedBlaxeeSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 25 Mayıs 2018, 14:30:33 »
Birlik tanitimlarina yazilan elestri degildir.Kötülenen birlikler o yorum atanlara buyuk yaralar birakmistir.Yara alan kisilerde boyle tatmin ediyor kendilerini