25 yaşında Ukrayna kökenli ABD vatandaşıyım. Babam devlet memuru, annem aşçıydı. Ben okulda pek başarılı değildim, aklım fikrim kızlardaydı, ergenlik tabii napacaksın? Lise de Nancy adında bir kızla tanıştım. Nancy ile çalkantlı bir ilişkim vardı. Düzenli olarak barışıp ayrılıyorduk. Nancy yerine birkaç kız koymaya çalıştım ama başarılı olamadım ki gerizekalıyım. O dönemlerde Lana ve Tracy diye iki tane kızla çıktım. İkisi de çıkar ilişkisiydi, sadece sevişmek istiyordum, çok ateşliydi. Sevişiyordum, sevişiyordum, sevişiyordum! Lana bi' ara bana hamile olduğunu söyledi, inanmadım. Korunduğumu inandırmaya çalıştım ki yok öyle bir şey, inanmadı da zaten. O bana defalarca mesaj atarken ben Tracy ile sevişiyordum. En azından Tracy hap map alıyordu, bende içine boşalmıyordum. Bu olaylardan birkaç hafta sonra Nancy beni aradı, Lana hala, "OROSPU ÇOCUĞU, HAYATIMI MAHVETTİN, AZGIN PİÇ" gibisinden mesajlar atıyor. Tracy ve Lana'nın da birbirlerinden haberi yoktu. Her neyse, Nancy beni aradı, barışmak istediğini söyledi. Bende Lana'yı hamile bırakmama ve Tracy ile defalarca yatmama rağmen Nancy'e aşıktım. Ben de doğal olarak düşünmeden kabul ettim. Okulu göt zoruyla bitirdim, marketin birinde kasiyer olarak işe girdim. Gece gündüz çalışıyordum ve haftalık maaş olarak sadece $100 alıyordum. Bu neye yetebilir? Kıçımı silmek için peçete mi alayım? Nancy ile barıştığımızdan beri hiç ayrılmadık, tartışmadık. Çok iyi anlaşıyorduk. 20 yaşımda birisini öldürmüştüm, öldürdüğüm lavuk Lana'nın abisiydi. Lana çocuğu doğururken ölmüştü, abisi intikam ateşiyle yanıp kavruluyordu. Beni bıçaklamaya kalktı, salak herif onu da beceremedi. Savururken bıçağı elinden kaçırdı ben hızlı davranıp onu delik deşik ettim. Kendimden nefret ediyordum, önce Lana'nın ölümüne sebep olmuştum sonra onun abisini öldürmüştüm. Kim bilir belki Tracy de içine kapanıp intihar etmiştir, ondan haberim yoktu, hala yok. Nancy'e bunların hiçbirini anlatmamıştım. Aynı yıl Aaron diye bir lavukla tanışmıştım, uyuşturucuya başlama nedenim. Bir kere bana denettirdi bu boku, sonra da bırakamadım. 2015'in sonlarına doğru cesaretimi toplayıp Nancy'e evlenme teklifi ettim. Bunu kabul etti, en mutlu günüm sayılır. Aynı hafta tutuklanmıştım. Tutuklanma sebebim, uyuşturucu taşımak. 4 yıl San Francisco cezaevinde yattım. Ben cezaevindeyken Nancy ile ailesi taşınmıştı. Nancy'nin fotoğraflarını hep yanımda taşıyordum. Sanırsam Nancy benden nefret ediyordu, bu yaptıklarımdan dolayı bende kendimden nefret ediyorum. Hala onunla görüşemiyorum, telefon numarasını değiştirmiş, sosyal medya hesapları hala aktif, takip ediyorum ama hiç çevrimiçi olmuyor. Yazıyorum, defalarca yazıyorum geri dönmüyor. Kafayı yiyeceğim. Cezaevinden çıktığım da San Francisco da amcamla yaşıyordum, siktimin huysuz bunağı. Geberse de mirasına konsam diye içimden geçiriyordum. 2020 de istediğim oldu! Kalp krizinden gitti, bende kondum mirasına. Arabasına, evine. Her şeyine. Arabaya özel plaka yaptırmıştım. "NANCYKHAN"
26.04.2020, her şey tekrar başlayacak. Nancy'i hala aramaya devam ediyorum ve bulacağım. Elbet bir gün buluşacağız, Nancy.
Altkhan Rosenberry