Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Koca Adam Yomo

Başlatan Yomo, 24 Mayıs 2018, 02:17:03
Okunma sayısı 1737 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yomo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Omoy Yomo Lv.20
Köken: Çinli
Son giriş: 25 Ağustos 2019, 23:40
Toplam oynama: 67 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Koca Adam Yomo
« : 24 Mayıs 2018, 02:17:03 »
Koca adam Yomo
Yomo Omoy
Genel olarak bilinen şeyler
Lakap: Yomo
Doğum yeri:İtalya-Lisa
Kilo:106
Boy ; 1.97
Koca adam Yomo'nun hayatı
23 Ekim 1980 yılında dünyaya gelen Arthur Cano İTALYA – LİSA  şehrinde dünyaya geldi. Arthur annesi Amanda Cano ve babası David Cano ile mutlu bir hayat sürdürmeye başladı. 22 Ağustos 1985 yılında ilk okula yazdırıldı ve eğitim hayatına orada adım attı. Arthur Cano’nun 5 yıllık eğitiminden sonra önüne gelen yüksek öğretim sınavına girdi, bu sırada ilgisi olan İtalyan ordusunun resimlerini ve bilgilerini okuyup kendi fiziğini geliştirmek için çalışmalarına başladı. Arthur 9 yaşında yazıldı Mocavaksa Spors Clüp adlı spor salonuna girişini sağladı spora ilk girdiği zamanda Arthur hocası Richard ile yaptığı konuşmada ona kendi yaşamından bahsetti  ve Ricahard’la olan sohbetine şöyle devam etti;
Richard Shox : Arthur büyüyünce ne olmak istiyorsun?
Arthur Cano : Büyüyünce Ordudan olmak istiyorum efendim.
Richard Shox : Bu yaşta içini kapsayan  bu ordu hissi nereden geliyor?
Arthur Cano : İnsanlara ve çocuklara yardım etmeyi istiyorum.
Richard Shox : Peki benden isteğin nedir Arthur?
Arthur Cano : İri ve kaslı bir ayıya çevirin beni efendim.
Bu konuşmadan sonra Büyük Hoca Richard Arthur’un dediklerini ve kararlığını göze alarak onunla çalışmalara başladı.
Arthurun kendini geliştirdiği alanlar;
  • Basketboll
  • Amerikan Futbolu
  • Tenis
  • Yüzme
  • Vücut Geliştirme
Uzun bir  süre bunlarla uğraşan Arthur hayatına adım atacağı bir sınava yaklaşmaya başladı. Bu sıralarda boyu ve fiziği yerine oturmaya başlıyordu. Lise dönemine geldiğinde ders çalışmalarını sıkıştırmaya başladı ve Arthur sınav gününe adım adım yaklaşıyordu…
Bu sınav onun hayallerine büyük bir adım olcaktı. Arthur Ordu alım sınavına babasıyla birlikte ROMA şehrine gitti. ROMA şehrine vardıklarında saat 10:00’ı gösteriyordu. Arthurun sınavı 12:00 da başlayacaktı. Babasıyla bir şeyler yemeye başladı ve Roma Croskari meydanına hafif bir gezintiye çıktı.
O sırada olan bir terör saldırısından sonra babasını orada kaybeden Arthur büyük bir hayal kırıklığıyla büyük bir çığlıkla şehrine geri döndü ve babasını gömerek sınavdan ayrılmanın kahrını yaşayarak hayatına devam etmeye başladı. Babasının ölümü onu hırslandırdı ve Büyük Hoca Richard’ın desteğiyle beraber inanılmaz derece büyük ve kaslı yapıya sahip oldu. Annesinin onu serbest bırakmasının ardından evin tek çocuğu olan Arthur diğer yılki sınava hazırlanmak için elinden gelen herşeyi yaptı ve sınava girerek hayallerine babasınında verdiği hırsla bir adım daha attı. Sınavdan yüksek bir puan almasıyla birlikte gece eve gelip mutluluğunu yaşarken yatağına geçti ve gözlerini kapatarak düşünmeye başladı. Babasıyla olan sohbetini aklına gelmesiyle birlikte beyninde geçen kurguları ve geleceğiyle ilgili yaşantısını göze aldı.

Konuşmalar şöyleydi;

Baba ; Arthur sen ve annen kaldığınız zaman beni mahcup etmemeni istiyorum evlat.
Arthur ; Ben herzaman iri ve büyük olup annemi koruduğun gibi koruyacağım baba.
Baba ; Buna inanıyorum oğlum iri ve büyük birisi ol ve hayallerinin peşinden işinin hakkını  vererek koş.

Gözlerini kapattı ve uyumaya başladı.
Sonuçlar açıklandığı zaman Arthur  on beş yaşındaydı. Sınav puanı ve derecesi yüzünden taktir alan Arthur ilk ordu kariyerine bir adım atmak üzere tekrardan ROMA ya gitti ve orada Askeri Okulda başlayan eğitimini 5 yıl içinde yüksek bir şekilde tamamladı ve 19 yaşında görevine başladı.  Görevini İtalyan ordusunun asker kadrosunda başlamasıyla birlikte iri ve büyük cüssesine uygun ünüforma diktirildi ve görev yerlerine gitmeye başladı.  30 Ocak 2013 tarihine kadar kıdeminin yükselmesiyle birlikte görevine devam eden Arthur birgün uyandığında evine gelen bir dilekçeye bakındı.

Dilekçede;
Yüzbaşı Arthur Cano sizin ve deneyimli askerlerinizin denetiminde bulundurduğumuz yetkiler başarınızı ve görevlerdeki soğuk kanlılığınızı ön plana koyduğunuzu bize eğitmiştir. Bu sebeble İtalyan Özel Ordusuna giriş yapmaya hak kazandınız. Tebrikler.
Dilekçeyi okuduktan sonraki mutluluğu karşısında aynaya geçti ve başvurusunu yaparak fiziksel ölçüleri esas alındı.
Şeklinde sonuçlanan Arthur Cano mutlulukla aldığı haber ile birlikte yaşamına bir süre sivil olarak devam etti. Artık sadece görevlere ve ordu emirlerine kimliği gizli bir şekilde gidicekti. Hergün özel birlik arkadaşlarıyla olan eğitimleriyle silaha açık bir şekilde tetikte bekliyordu.  8 Mayıs 2015 tarihine kadar aldığı başarılı görevlerden sonra kendi birliğinin liderliği ünvanını aldı ve General Markos Vaskeral’dan aldığı bir dilekçeyi okuyarak aldığı görevini birliğine haber etmesi sonucunda tam takım hazırlandı ve gitmek üzere havalimanına koyuldu. Arthur’un görevinde şu yazıyordu;
Uzman Arthur Cano.

Yeni göreviniz  Meksika Cancun kasabasında kaçırılmış olan Meksika Başbakanının kızını kurtarmak için özel olarak görevlendirildiniz. Burada sizi bekleyecek tehlikeler sizi zorlayacaktır. Kasabanın liderleri Kızıl Deliler adlı bir topluluk. İnsanlara yaptıkları işkenceler , fidye olayları , terör olaylarıyla Meksika halkının en büyük düşmanlarından biri haline gelmiş bulunmaktalar. Bu nedenle görevinizde başarılar dilerim gerekli yardımlarınız İtalyan ordusu tarafından sizlere sunulacaktır.
Yazan mektuptan sonra güçlü bir grupla 60 kişilik ordusunu toplayan Arthur Meksika’ya yola çıktı ve gerekli ekipmanlarla birlikte Cancun şehrine bir giriş sağladı. Orada geçen 50 günlük bir operasyondan sonra Meksika kuvvetleriyle iş birliği içinde bir kasabada evde sıkıştılar. Arthurun telsizi kesilmişti etraftan sadece duman ve çığlıklar bulunuyordu. Birliğinden haber alamaz bir şekilde kolundan yaralanmış ve yanında Meksika Başbakanının kızı olan Athana Voskas ile birlikte birkaç askerle evin içinde dışarıya doğru siper alarak bekledi  ve erzağının bitmesiyle birlikte dışarı çıkma kararı aldı. Hertaraf yangın ve gül içinde çığlıklar kesilmiş haldeydi. Yarasını sarıp ayağa kalkan Arthur kapıyı açmasıyla birlikte sayılarından çok fazla bir düşmanla karşılaştı ve 4 yerinden vuruldu. Bundan 4 ay sonra gözlerini açtı ve Düşman kamplarından birinde olduğunu farketti onlara anlamsızca bakınmaya başladı ve ayaklanmaya başlayan Arthur’u düşman grubun lideri önüne sürüklenerek getirildi. Bu sırada Arthur bir tahtaya asıldı ve işkence olarak ellerine aldıkları dövme bıçaklarıyla Arthurun her yerine Vrunck Dövmeleri çizilmeye başlandı. Kafasına aldığı darbeler ve çok fazla işkenceyle birlikte aklını kaybeden Arthur sürgüne uğrayarak ABD devletine kaçak bir yolla girişini sağladı ve gözlerini açtığında tanıştığı doktorla göz göze geldi. Doktor onun dilini bilmiyordu ve Arthur için bir çevirman getirildi gerekli tedavi yapıldıktan sonra Arthurla Doktor arasındaki konuşma şu şekildeydi;

Doktor ; Koca adam ismini biliyormusun?
Arthur ; Hayatımla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum , İsmim nedir?
Doktor ; Senin isminin Yomo olmasını istiyorum.
Arthur ;  Şükran şükran.

Diyerek acılı konuşmaya son verdi ve hastaneden kaçmasıyla birlikte sokaklara olan akımını Los Santos şehrindeki hayatıyla sürdürerek başlattı. Burada yaptığı tek iş insanların dilini öğrenmeye çalışmak ve iri büyük yapısıyla dikkat çekerek her gün tüm şehri toplayıp çocuklara olan sevgisi için yardım kuruluşuna kazandıklarını vermeye başladı. Tanıştığı bir adamla birlikte kendine kimlik çıkarttı ve yeni hayatına 24 Mayıs 2017 yılından itibaren Los Santos’ta sokaklarda yatmaya başlayarak kendine bir Karavan aldı ve hayatına devam etti.

Çevrimdışı voxtt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudy Ross Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Mart 2024, 00:04
Toplam oynama: 51 gün, 1 saat
Ynt: Koca Adam Yomo
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2018, 02:18:51 »
Yomo, dostum seni tanıdığım için kendimle gurur duyuyorum, Umarım hayatın full başarılar ile dolmuş olur, İyi başarılar dilerim, Yomo.  ;D

Çevrimdışı lenard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Temmuz 2022, 16:56
Toplam oynama: 71 gün, 17 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 28 Mayıs 2022, 03:21
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Ynt: Koca Adam Yomo
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2018, 02:19:24 »
Destekliyorum harika bir tanıtım olmuş, Yomo harika işler başaracak. Başarılar Yomo!

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 02 Nisan 2024, 22:13