Karakter Adınız: (Russell Savrinn)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın:
Biliyorsunuz Corona virüsü salgını var ve 20 yaş altınada sokağa çıkma yasağı bulunuyor.Bu Corona virüs kapsamında OOC ticarete izin verilmeli ama her önüne gelene değil, örneğin 2 kişi anlaştılar diyelim 100k ile adam Silver VIP alacak bunun için Ticket açılmalı ve ticket onaylanırsa ticaret gerçekleşmeli.Çünkü şu sıralar virüs dolayısıyla para yatıramıyoruz yani ailesinin kredi kartı vs. olanlar için sorun yok ama benim gibi birçok kişi yatıramıyor.İninal kart kullanıyorum fakat para yatıramıyorum dışarı çıkamadığım için, ek olarak sadece para yatıramk değil bazı insanların maddi durumuda el vermiyor ve gold vıp felan alamk istiyorlar.Suistimal edilmemesi için kurallar eklenmeli , seviye sınırı eklenmeli , ticket yolu olmalı felan.Yani izin verilsin ben Gold VIP alıcam para yatıramıyorum aga bari Corona virüsü olayları bitene kadar Ticket yoluyla felan izin verilebilir.
Ek olarak 1tl = 10K gibi şeyler yasaklanabilir sadece VIP , İsim değiştirme , Karakter yapılandırma , Özel Garaj gibi şeylerin ticareti olabilirse daha mantıklı olacak,
Ek olarak konuyu tamamen okuyup görüşünüzü atın, yarım yarım okuyup boş şeyler yazmassanız sevinirim.Anlayışlı olmanızı umuyorum, desteklemek zorunda değilsiniz tabiki.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)