Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

| Çimentoculuk mesleği hakkında |

Başlatan Luanvice, 18 Nisan 2020, 02:42:26
Okunma sayısı 285 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: | Çimentoculuk mesleği hakkında |
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2020, 15:35:48 »
Bana her türlü araç çarpıyor, video da geziyorum istersem adamları CR'den attirabilecek kanıtlarım oluyor. OOC sicilerinde kara leke kalıyor. Bu arada büyük araç ile küçük araç arasında fark yok, lag pit atan tonlarca adam var, çimentocuların çarpmasına da diğer araçların çarpmasıyla aynı şekilde takılıyorum, benim için çok fark etmiyor.

Diğer soruna cevap vereyim sahilde çimento mesleğini koymayı düşünen ben değilim, yönetim. Yönetim kendisinin hata yaptığını kabul ederse çimento mesleği başka yere taşınır. Yoksa taşınmaz.
Büyük araç küçük araç nasıl fark yok anlayamadım.Büyük araçlar sağlam vuruyor 10 takla atıyorsun hasar gidiyor.Herneyse, yinede bana göre kaldırılmalı. "Başka insanlarda çarpıyor bunların kaldırlsa ne olacak" zihniyetine girmeyin meslek farklı biryere taşınırsa araç çarpma olayları azalacak.Ayrıca sahilden çimentocuların geçmesi ne kadar mantıklı? Tüm araçlar çarpıyor onlar içinde çözüm lazımda yer değişirse en azından ortalıkta ayak altında gezmeyecekler.Hem sana veya bana ne zararı var taşınmasının kaldırılmasın taşınsın aga en azından çarpma olayları bir nebze azalır zaten mesleği kullanan kişilerede bir zararı olmayacak sadece yer ve rota değişecek.

Çevrimdışı TheGod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ivan Bianchi Lv.27
Köken: Rus
Son giriş: 23 Eylül 2023, 02:11
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Birlik: ****ews
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2020, 16:21:08 »
Çok haklı düz şeridimden giderken bile karşıdan 2 şeritten birden geliyor adamlar frene basma gereği bile duymuyorlar cr attıklarında olan küçük araçlara oluyor Destekliyorum

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2020, 23:33:09 »
kesinlikle destek, düzeltilmeyecek ise taşımacılıktaki checkpoint olayı gelmeli ters yön kullanıp çarpıyorlar genelde