Merhabalar, yaklaşık 2 sene gibi uzun bir süreç boyunca SAMP oynadım. Oynadığım 2 yılın hepsi Rina'da geçti. İyisi ile kötüsü ile güzel, hoş anılarım oldu. Düşük bilgisayar özelliklerinde dolayı SAMP'a başlamıştım ve 2 yıl boyunca bu böyle devam etti. Bu süreçte bir sürü birliklerde, dost çemberinde bulundum. Hepsi olmasada çoğu kral adamdı. LSPD girdim, LSFMD, LSMD girdim.. Bir çok oluşumda bulundum. Bu süre zarfında DM'den 2000dk hapisede girdim, DM'den 2000dk da yedirttim, hepsi güzel günlerdi. Helper'da oldum, Helper'lıktan da attırdım, atıldım. Güzel bir serüven yaşadım. Hepinizin ismini buraya etiketlemek isterdim fakat herhalde en uzun ileti olurdu (: Büyük ailevi sebeplerden dolayı 6 gün gibi bir süre telefondan ve bilgisayardan uzak tutuldum. Daha yeni geçiyorum ve bilgisayar değişikliğine gidiyorum. Bu oyunu daha fazla oynamayacağım, geri döneceğimi sanmam. Başka oyunlar oynıyacağım, olurda bir gün özler geri dönersem ki zor, başka maceralara atılabilirim. Hepinizi çok seviyorum, sanal ortamda kalbini kırdığım kişilerden özür diliyorum. İyi günler, iyi roller.