Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yeni Büyük Ek Meslek

Başlatan TelaffuzcuCoskun, 17 Nisan 2020, 03:27:22
Okunma sayısı 264 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 17 Kasım 2022, 19:17
Toplam oynama: 130 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Yeni Büyük Ek Meslek
« : 17 Nisan 2020, 03:27:22 »
Karakter Adınız: ( Carry Stephan )
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (OYUN)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Merhabalar. Bu konu meslek üzerine açıyorum. Yeni meslek olarak Balıkçı mesleğini öneriyorum fakat bu meslek için sadece olta alıp her deniz kenarından tutulacak bir meslek değilde grotti de satılan balıkçı teknesini satın alıp deniz fenerinin bir kaç yüz metre ilerisine kırmızı büyük bir çember içerisine tekne ile gidilerek balık tutulması çok hoş olabileceğini düşünüyorum. Sürekli olarak bu tür yeni meslek argelerine yeteri kadar meslek var diyip kapatılıyor sanırım bu konuda aynı şekilde olacağını tahmin ediyorum. Ayırdığınız zaman için teşekkür ediyorum.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: https://prnt.sc/s0vh3r https://prnt.sc/s0vafg

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2023, 22:30
Toplam oynama: 136 gün, 10 saat
Ynt: Yeni Büyük Ek Meslek
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2020, 03:28:57 »
Dediğin gibi yeteri kadar meslek var ve yarısı neredeyse kullanılmıyor. Desteklemiyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2020, 03:30:35 »
Öyle diyorsun çöpçülük,temizlik şoförü var bunların sadece Araç ihtiyacı için kullandıklarını görüyorum bu meslekleri yapan bu güne kadar yeni başlayanlar hariç kimseyi gördüğümü hatırlamıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2020, 03:36:03 »
Artık sunucuya ortalama 800-1000 arası online oluyor ve sürekli olarak lojistik hakkı için ar-ge ler açılıp duruyor kabul edilmiyor tabi ki. Lojistik seferlerinin yetmediği hakkında da konuşuyorlar. Benim bu Ar-Ge mesleği çok basit bir meslek Grotti den Balıkçı Teknesi Satın alınıp Artık balık tutma bölgesini Denizde bir bölge belirleyerek tekne ile oraya giderek balık tutmak şehirden biraz da olsa ayrılıp bu mesleği yapmak ve orada bu mesleği yapan diğer kişiler ile de hem balık tutarak hem de sohbet ederek güzel zaman geçirmek için açılmıştır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 24 Nisan 2020, 12:04:51 »
Sürekli olarak araç sürmeli mesleklerden biraz da olsa bıkanlar için ideal bir meslek olacağını düşünüyorum. Yol derdi yok Uzun yol derdi yok Balıkçı teknesini alıp denizin ortasında belirli bir kırmızı çemberin içerisine girerek rahat ortam kafa dinleyerek balık tutulması

Çevrimdışı trozzyxrd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 01 Haziran 2023, 21:56
Toplam oynama: 18 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 24 Nisan 2020, 12:20:21 »
Öyle diyorsun çöpçülük,temizlik şoförü var bunların sadece Araç ihtiyacı için kullandıklarını görüyorum bu meslekleri yapan bu güne kadar yeni başlayanlar hariç kimseyi gördüğümü hatırlamıyorum.

İnsanlar 25 dakika çöp topluyor, 15 dakikada toplama merkezine götürüyor. Ellerine geçen 70 dolar. Tabii yapılmaz bu meslek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 24 Nisan 2020, 14:44:25 »
Ben de onu diyorum zaten :D  2 tane boşta meslek var ve bunları sadece araç ihtiyacını gidermek için kullanılıyorlar hiç meslek yapılırken görmedim.  Taşımacılık,Tırcılık olsun hep yollarda geçen meslekler var artık bir yerden sonra çok sıkmaya başlıyor sürekli yol git gel uzun yol balıkçılık mesleği şehir hayattından artık yol yapmaktan sıkılanlar için oluşturulacak bir meslek. Balıkçı teknesi satın alınıp denize açılıp güzelce balığını tutabileceğin bir meslek tabi bot mevzusu felan olabilir bota bırakıp oto balık tutanlar felan bunun için de aktiflik kontrolü yapan bir sistem getirebilir bot kontrolü vs