Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İllegalleri sevin

Başlatan Revioa, 17 Nisan 2020, 01:43:46
Okunma sayısı 1568 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sercn35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bjor North Lv.31
Köken: İrlandalı
Son giriş: 03 Şubat 2023, 17:24
Toplam oynama: 202 gün, 14 saat
Birlik: ***** *****r's
Ynt: İllegalleri sevin
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2020, 05:09:53 »
DESTEKLİYORUM.

Çevrimdışı zed.org.tr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 07 Temmuz 2022, 23:21
Toplam oynama: 230 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ines Axel Lv.28
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2022, 15:35
Toplam oynama: 77 gün, 2 saat
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2020, 09:06:41 »
Destekliyorum da büyük bir ihtimalle oyuncuların böyle bir şey açmasını isteyecekler.

Çevrimdışı TheGod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ivan Bianchi Lv.27
Köken: Rus
Son giriş: 23 Eylül 2023, 02:11
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Birlik: ****ews
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2020, 09:38:01 »
Karakter Adınız: Ragnar North
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Merhabalar,John Wick filmini hemen hemen herkes izlemiştir,İzleyenler Continental'i hatırlar.Rinaroleplay platformuna böyle bir bina ve interior eklenebilir. Sadece illegallerin girebileceği ve birbirnerine ateş edemeyeceği. Aynı zamanda buraya polis karışamayacak.Maksat rahat bir şekilde rol döndürmek isteyen illegaller burada rol çevirebilir.Sunucuda illegaller için pek avantaj kalmadı hep aleyhine işliyor gelen güncellemeler.Sunucuda illegal rol yapan oyuncu sayısının azaldığını düşünüyorum.Şimdi yorumlara PD'ler gelip e hep oraya sığınırlar diyecektir kapısında bekleyin kardeşim biraz sizde rol yapın.Kapı sınırından çıktığı anda istediğinizi yapın,aynı filimdeki gibi.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)
İçeride birbirini vuran ck mi cekicek ?
Birde dediğin mantıklı fakat role olarak her i-legal kendini üstün görür herkesten o nedende bu dediğin olmaz

Çevrimdışı S W I N T E R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ekim 2022, 15:54
Toplam oynama: 96 gün, 19 saat
Son giriş: 30 Ekim 2022, 00:47
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2020, 09:46:04 »
Destekliyorum, Hera yapar ama oyuncular rahat durmaz bence. 2 dakikada birbirine sıkarlar xd

Çevrimdışı skip60

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 21 Aralık 2022, 22:29
Toplam oynama: 159 gün, 21 saat
Akira Kimura Lv.25
Köken: Japon
Son giriş: 03 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #14 : 17 Nisan 2020, 10:25:55 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:43
Toplam oynama: 166 gün, 2 saat
Janne Niemi Lv.23
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:30
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #15 : 17 Nisan 2020, 11:02:33 »
Benim il-legal olduğum zamanlarda hep bir masa rolü falan dönüyordu. Las Venturas gibi bölgelerde yapılırdı. Sizde böyle bir şey yapabilirsiniz. Adam akıllı bir şekilde toplanıp bir bölgede buluşsanız kimse size bir şey demez. Şuanda bahsettiğiniz gibi bölgeler zaten var. Onaylı hood ve eskiden silah tüccarı bu bölgeler gibiydi. Ama sizin dediğiniz gibi bir şey olması çok saçma olur.
((Eğer ciddi bir şekilde rol döndürmek istiyorsanız, onaylı birliklerle buluşup masa rolü çevirmeye çalışın. IL-LEGAL zaten gizli olur. Anlayın artık şunu. Polise küfür edip sonrada ateş etmenin illegal rolle alakası yok. Onaylı hood sahibi kişilerede sizede rol çıkmış olur. Gerektiği gibi gizlilikle bu işi yürütürseniz kimse size karışamaz. ))

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #16 : 17 Nisan 2020, 11:08:34 »

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #17 : 17 Nisan 2020, 11:17:30 »
Benim il-legal olduğum zamanlarda hep bir masa rolü falan dönüyordu. Las Venturas gibi bölgelerde yapılırdı. Sizde böyle bir şey yapabilirsiniz. Adam akıllı bir şekilde toplanıp bir bölgede buluşsanız kimse size bir şey demez. Şuanda bahsettiğiniz gibi bölgeler zaten var. Onaylı hood ve eskiden silah tüccarı bu bölgeler gibiydi. Ama sizin dediğiniz gibi bir şey olması çok saçma olur.
((Eğer ciddi bir şekilde rol döndürmek istiyorsanız, onaylı birliklerle buluşup masa rolü çevirmeye çalışın. IL-LEGAL zaten gizli olur. Anlayın artık şunu. Polise küfür edip sonrada ateş etmenin illegal rolle alakası yok. Onaylı hood sahibi kişilerede sizede rol çıkmış olur. Gerektiği gibi gizlilikle bu işi yürütürseniz kimse size karışamaz. ))
İllegal dediğin şey her zaman gizli olmaz. Polisler o adamın illegal olduğunu bilir ama ellerinde tutuklamak için kanıt yoktur. Sunucu da mahkeme sistemi olmadığı için siz direk tutukluyorsunuz.

ARGE'ye gelirsek illegal bir topluluk yapın sunucuda 700 kişi illegal bunlardan 300'u ile IC veya OOC anlaşın. Bir mekan önünde 300 silahlı adam dayayın. PD gelir, RK etmeyip onları yaralı rolüne zorlayın olay bitsin.. PD revizyona uğramadığı sürece böyle bir şeyin olması OOC olsrak olması mantıklı. Bir gün PD yönetimi değişir gerçekten daha önce başarılı PD yönetmiş birilerine geçerse OOC olması saçma olur. Şuanlık destekliyorum.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #18 : 17 Nisan 2020, 11:38:04 »
Beyefendinin yazısını okumuyor musunuz birbirlerine ateş etmeyecek diyor. Bazıları birbirlerine diklenir ck eder demiş. Ben sadece oluşum liderleri toplanırsa böyle bir şeyin olmayacağını düşünüyorum. Eğer illegaller de o bölgede birbirlerine karşı silah çekemez fiziksel kavgaya girişmez, daha kapsamlı diplomatik rollere girerlerse daha belirleyici ve kendileri için şevkli bir ortam döner diye düşünüyorum. Güzel düşünce, sunucudaki illegallerin netleşmesi ve dm ninde kısa süreli de olsa durdurulması için güzel bir yaklaşım olabilir. Başarılar umarım olur.

Çevrimdışı ReoanLivee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 02:18