Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sırp Suç Ağı Yapılanması

Başlatan keskin, 16 Nisan 2020, 17:48:12
Okunma sayısı 255590 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CorpseWXXD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 05 Haziran 2024, 02:22
Toplam oynama: 86 gün, 5 saat
Ynt: Sırp Suç Ağı Yapılanması
« Yanıtla #940 : 22 Temmuz 2020, 15:03:56 »
Geliyoruzz <3

Çevrimdışı LastOne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Ocak 2024, 12:53
Toplam oynama: 240 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #941 : 22 Temmuz 2020, 15:21:09 »
Başarılar Apo <3

Çevrimdışı Emirhanns

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nestor Bully Lv.21
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Nisan 2024, 20:53
Toplam oynama: 126 gün, 21 saat
Birlik: **** ****lar
« Yanıtla #942 : 22 Temmuz 2020, 16:13:14 »
Helal olsun APO hakkını yedirmedin Nexus Başarılar diler...

Çevrimdışı çArşı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2025, 01:01
Toplam oynama: 116 gün, 1 saat
« Yanıtla #943 : 22 Temmuz 2020, 16:18:25 »
Tekrardan başarılar.

Çevrimdışı keskin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2024, 01:07
Toplam oynama: 479 gün, 8 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #944 : 22 Temmuz 2020, 16:52:54 »
tekrardan başarılar kolay gelsin cnm
Teşekkür ederim Tunacığım
Apo bi LSPD kıyımı bekleriz Sırplar geri döndüğüne göre.Başarılar. :)
Yok bidaha PD kıyımı xd
kolay gele  8)
Eyw reco
başarılar kardeşler
Sağol ciğerim
Apo kral adamdır. Aposuz Sırp olmaz. Başarılar dilerim.  8) 8) 8) 8)
Sağolasın <3
8) 8) kg 8) 8)
eyw
BAŞARILAR APO Dm olursa yaaz dc
yok yazma kanka xd sağolasın
Nexus Başarılar Diler.
teşekkür ederim canlar
Apo'm başarılar Harun ve Adem gibi insanları yanına almaman dileğiyle zirve de yerini almanı bekliyorum.
geçmişte yaptığım hataları yapmam np sağol Murat
İC veya OOC sizi hiç tanımıyorum ama sırp konseptine dönmek uygun karar olmuş zaten farklı konsept yaparken bile herkes size sırp diyor 😂👍
Bende öyle düşündüğüm için tekrar açtım sağol knk
Başarılar tekrardan.
Sağolasın
Apo başarılar fnfkcidfifjfifuofjfjfhfj
Şikayet açman için açtım sırpı xd
Devamkeeee başarılar kankam
Sağol özgürüm beraber inşallah <3
Umarım rollerinizde ihlalsiz bir şekilde devam edersiniz, başarılar diliyorum.
Yok ihlal yapan bir birlik değiliz sağolasın.
Bu adam başarıyo.
Valla o konuda şanslıyım :D
umuyorum ki eski zamanlarda olduğu gibi yelek muhabbetine denk gelmeyeceğiz
umuyorum ki eski zamanlarda olduğu gibi icraat videoları ile elimiz yüzümüzde olmayacağız
başarılar
Yelek muhabbeti yaptığımızı hiç hatırlamıyorum, icraat videoları eskide kaldı çatışma videoları elbet devam eder.
Yeniden başarılar apo :)
Sağol caaanim
Başarılar apocum. En kısa zamanda iyi yerlere gelmeniz dileğiyle
Eyw jin
İlk hafta rol, sonra başlarsınız kendi kendinize savaş verip kendinizi galip edersiniz. Başarılar diyeceğim ama ne zaman desem elim yüzümde izliyorum.
Sen baya film izlemişsin, şuan bizi bilip bilmeden ama bildiğini sanıp bu yorum yapmanada ben üzülüyorum.
Geliyoruzz <3
gelmedikmi olum
Başarılar Apo <3
Teşekkür ederim sonbir
Helal olsun APO hakkını yedirmedin Nexus Başarılar diler...
Yediriyom ara sıra :D sağolasın Nexus canlar
Tekrardan başarılar.
Eyw np

Çevrimdışı jordan41

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Haziran 2022, 22:35
Toplam oynama: 40 gün, 1 saat
« Yanıtla #945 : 22 Temmuz 2020, 16:57:02 »
Öz geçmiş;Aile ye giriş;
Jax McBakowsky 28/05/1995 tarihinde İspanya'nın "Alt Penedès" ilçesinde dünyaya gelmiştir. küçüklük yıllarında maddi olarak kötü bir aile ye ve doğruluk orantısız bir kültüre sahiiptir.

Küçüklük yıllarında ailesinin yaptığı erişteleri satarak ailesine sürekli katkı sağlamıştır, küçüklük yılında yaptığı girişimcilik işleri Jax'de bir özgüven patlaması yaratmış ve Jax gençlik yıllarında özgüven makinesine dönüşmüştür bu özgüven ile mahallenin lider kurtluğunu yapan displin ve düzeni sağlayan biri olarak tanınmıştır. O kadar iyi bir öğrenci olmasada, lise yi basketbol oynayarak ve kaytararak bitirmiştir.

Başı, boş zamanlarında ufak tefek işler yaparak ailesine sürekli katkıda bulunmuştur; Bir zaman sonra arkadaşı ile bir kafe ortamında oturuyorken arkadaşının verdiği tavsiye Jax'in biletini Los Santos'a kesmiştir. Los Santos'da Motel de uzun süre çalıştıktan sonra, boşa çıkıp kendini devlet işleriyle meşgul etmiştir.

Devlet işlerinden pek fazla verim alamyan Jax devlet işlerinden boşa çıkıp Los Santos'u araştırmaya ve gezmeye başlamıştır. Bir sürü başı boş insan serseri mayınlar her yerlerdelermiş, Jax bunları gördükç İspanya'nın ve ailesinin özlemini çekiyormuş. Santos'ta güzel bir çevre edinmiş ve karanlık ortamları öğrenmeye başlamış.

Bir gün Jax camerası ile Los Santos'un "East Beach RED" caddesinde dolaşıyorken bir grup serseri silahlar ile önünü kesmiş ve üstünü soyup parasını, telefonunu ve kişisel eşyalarını alıp Jax'i bacağından yaralamış Jax olayın şokuyla ve acısıyla yere serilmiş ve yardım için etrafa bakınmaya başlamıştır o sırada yanından siyah sport bir araba geçiyormuş araba durmuş ve aracın sahibi Jax'e doğru koşmuş o anda Jax acı bir gülümsemeyle, araçtan inen adamdan yardım istemiş araçtan inen Radojan_Bratislav Jax'i kucaklamış arabasına bindirmiş ve ASGH'ye kadar hızlıca götürmüştür, Jax'in yarası iyleşene kadar yanında bekleyen Radojan_Bratislav Jax'i dinlenirken ona bir kaç soru sormuş; Jax soruları karşısında ki ni tatmin edecek şekilde cevaplamış ve Radojan_Bratislav'a aynı şekilde sormuştur; Karşısında ki Radojan_Bratislav'da soruları tatmin edici bir şekilde cevaplamış ve ikiside birbirinin güvenini kazanmıştır.

Jax'in yarası iyleştikten sonra Radojan_Bratislav ve Jax iyi bir dost olarak tanışmıştır, Radojan_Bratislav Jax'i de ailesinin yanına alarak namını yürütmüştür Jax Radojan_Bratislav'la beraber yaşarken hem onun namını öğrenmiş hemde onu gerçek öz abisiymiş gibi görüyormuş Jax Radojan_Bratislav'a hayatını onun adına ve onun için adıyacağına söz vermiştir...

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Haziran 2022, 00:50
Toplam oynama: 33 gün, 8 saat
« Yanıtla #946 : 22 Temmuz 2020, 17:47:28 »
İlk hafta rol, sonra başlarsınız kendi kendinize savaş verip kendinizi galip edersiniz. Başarılar diyeceğim ama ne zaman desem elim yüzümde izliyorum.
Sen baya film izlemişsin, şuan bizi bilip bilmeden ama bildiğini sanıp bu yorum yapmanada ben üzülüyorum.
Çetele mi tutuyorsun da kimin sizi bilip bilmediğini biliyorsun? Dediğimin aynısısınız, nerde Sırp hangi savaşa girdi hangi savaşı kazandı oğlum siz neyin kafasındasınız? İki birlik arasındaki çatışmaya müdahil olupta neyin savaşını veriyorsunuz siz? Youtube kanalını ne zaman açsam yok sırp şunu kazandı bunu kazandı sizle savaşa girmek isteyen kim oldu? Savaşı kendi kendinize verip kendinizi galip ilan ediyorsunuz ne yaptığınız belli değil nerden geldiğiniz belli değil kendinizi önce bi diplomasi yönünden tanıtın cidden bu gidişat iyi değil.

Size laf söyleyene de OOC ortamlardan manevi değerlerine sövdüğünüz günleride biliyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım bunun hakkında cevabımda olmayacak.

Çevrimdışı keskin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #947 : 22 Temmuz 2020, 18:20:18 »
Çetele mi tutuyorsun da kimin sizi bilip bilmediğini biliyorsun? Dediğimin aynısısınız, nerde Sırp hangi savaşa girdi hangi savaşı kazandı oğlum siz neyin kafasındasınız? İki birlik arasındaki çatışmaya müdahil olupta neyin savaşını veriyorsunuz siz? Youtube kanalını ne zaman açsam yok sırp şunu kazandı bunu kazandı sizle savaşa girmek isteyen kim oldu? Savaşı kendi kendinize verip kendinizi galip ilan ediyorsunuz ne yaptığınız belli değil nerden geldiğiniz belli değil kendinizi önce bi diplomasi yönünden tanıtın cidden bu gidişat iyi değil.

Size laf söyleyene de OOC ortamlardan manevi değerlerine sövdüğünüz günleride biliyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım bunun hakkında cevabımda olmayacak.

Dediğin hiçbirşeyin doğru olmadığını biliyorsun, uydurma laflar bu söylediklerin.Evet bencede bu konuyu uzatıp yalan atma rica ediyorum.Ne kadar çok bu sana ters gelmiş onuda anlıyorum.Dediğim gibi dediğin hiçbirşey doğru değil.

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Haziran 2022, 00:50
Toplam oynama: 33 gün, 8 saat
« Yanıtla #948 : 22 Temmuz 2020, 18:30:49 »

Dediğin hiçbirşeyin doğru olmadığını biliyorsun, uydurma laflar bu söylediklerin.Evet bencede bu konuyu uzatıp yalan atma rica ediyorum.Ne kadar çok bu sana ters gelmiş onuda anlıyorum.Dediğim gibi dediğin hiçbirşey doğru değil.
Aksini kanıtlayamadığın şeylere sözlerle uydurma deme. Konu bitti.

Çevrimdışı keskin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #949 : 22 Temmuz 2020, 19:03:21 »

Aksini kanıtlayamadığın şeylere sözlerle uydurma deme. Konu bitti.
Sözünün arkasında durmalısın, konuyu bitiricem diyip hala devam ediyorsun.Dediğin şeylerin birisi bile doğru olmadığını sende biliyorsun.Bu yorumdan sonrada bir yorum yazmıyıcağım.Birşey bildiğini zannediyorsun ama hiçbirşey bildiğin yok.