Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Upper Street Youth - Blok Çetecileri

Başlatan dennis, 23 Mayıs 2018, 19:29:55
Okunma sayısı 8038 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Upper Street Youth - Blok Çetecileri
« Yanıtla #220 : 16 Haziran 2018, 17:10:02 »
Anlamadınız demek? Rol hakkında bir b*k bilmiyorsunuz ve SS'lerde aptalca dublaj konuşmalar var. LSRP+ gibi bir program koyup arkaya efekt verip bunu rol SS'i zannediyorsunuz. Oldu mu?

Wtf, terket tanıtımı hemen küçük beyinli arkadaşım seni.  Birkaç kişi LSRP+ programından editliyor diye bu kadar çıldırmana gerek yok. Program ayırmaya beynin yetmiyorsa gidip roleplay olarak adlandırılmış fakat TDM olarak nitelendirilmiş sunucularda belli etmeyi dene kendini. Tabii onuda becerebilirsen. Daha iki kelimeyi bir araya getiremeyenler tanıtımıma gelip de kimsenin rolünü sorgulamasın, sorgulanacak bir kişilik varsa sizindir. "Rol hakkında bir b*k bilmiyorsunuz" diyen arkadaşın sunucuyu bırakıp herkesin tanıtımında ağlaması hoş değil, aptalca konuşma olan dublaj konuşmalar değil, bu yazdıkların.

Çevrimdışı NaysRole

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Aralık 2018, 13:00
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #221 : 16 Haziran 2018, 21:26:51 »
:QWEEWQWEQWEQEWQQWEWQE

Program ayırmaya beynin yetmiyorsa gidip roleplay olarak adlandırılmış fakat TDM olarak nitelendirilmiş sunucularda belli etmeyi dene kendini.

Bu dediğini yapmak üzere bu sunucuya geldim zaten, ayrıca.. Rol SS'lerin b*k gibi bunların bana savunmasını yapamamışsın zaten neyse. İki kelimeyi bir araya getiremeyen ben değil senin "hiçbirşey" yazan arkadaşların. LSRP+ kullanan arkadaşların hakkında savunma yapmışsın. Senin köntürü 95 yapman emin ol LSRP+ programından daha kötü. Burada rol değil sadece aptallık var, her cümlenin sonuna "sikeyim, adamım, buddy" koyman zaten dublajcı konuşmanı belli ediyor ki benim kastettiğim buydu. Benimle kapışma yapman için önce dublaj konuşmalarını düzelt, LSRP+ programını forum tanıtımından kaldır ve adam akıllı SS editle. Yoksa böyle kuru laflar ile benimle kapışamazsın. Şimdi otur g*ötünün üstüne ve rol yapma zannetme işlemine devam et low herif.

Çevrimdışı dennis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ocak 2021, 18:44
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
« Yanıtla #222 : 16 Haziran 2018, 23:30:23 »
:QWEEWQWEQWEQEWQQWEWQE

Program ayırmaya beynin yetmiyorsa gidip roleplay olarak adlandırılmış fakat TDM olarak nitelendirilmiş sunucularda belli etmeyi dene kendini.

Bu dediğini yapmak üzere bu sunucuya geldim zaten, ayrıca.. Rol SS'lerin b*k gibi bunların bana savunmasını yapamamışsın zaten neyse. İki kelimeyi bir araya getiremeyen ben değil senin "hiçbirşey" yazan arkadaşların. LSRP+ kullanan arkadaşların hakkında savunma yapmışsın. Senin köntürü 95 yapman emin ol LSRP+ programından daha kötü. Burada rol değil sadece aptallık var, her cümlenin sonuna "sikeyim, adamım, buddy" koyman zaten dublajcı konuşmanı belli ediyor ki benim kastettiğim buydu. Benimle kapışma yapman için önce dublaj konuşmalarını düzelt, LSRP+ programını forum tanıtımından kaldır ve adam akıllı SS editle. Yoksa böyle kuru laflar ile benimle kapışamazsın. Şimdi otur g*ötünün üstüne ve rol yapma zannetme işlemine devam et low herif.

Ahaha, sırf tanıtımın kilitlenmemesi için seni aptalca yorumlarınla baş başa bırakıyorum. Çok güzel cevap verirdim sana ama, elimde değil.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #223 : 16 Haziran 2018, 23:41:28 »
Cuma 20.00'a kadar silah kullanımınız yasaklanmıştır tespit edildiğinde birlik kapanır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #224 : 17 Haziran 2018, 00:29:50 »
Agresif rollerden dolayı birlik kapandı K/A.