Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polisler İçin Sniper Kullanımı

Başlatan Babe, 15 Nisan 2020, 07:03:23
Okunma sayısı 1639 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #EnsarAydin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2023, 00:07
Toplam oynama: 196 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Polisler İçin Sniper Kullanımı
« Yanıtla #30 : 16 Nisan 2020, 18:17:27 »
Polisin yanına gelip "PD! aranmam var! hadi beni kovala! düz gün sür yoksa sıkarım! seni öldürmek istemiyorum!" gibi sözler kullanıp patenti rol olan sunucuda böyle karakter düşürücü rol yaparsanız yolun ortasında beyninize sniper yemeyi göze alıcaksınız.
Onu diyen oyuncular yüzünden diğer oyuncuların hakkı yeniliyor. O zaman PD'de hata yapan bir kişinin hatası tüm PD'ye yüklüyelim? Saçma sapan yorum yapmaktan vazgeçin.
Polislerinde hakkı yeniliyor alıntı yaparken iki kere okuyun.

Çevrimdışı #EnsarAydin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 16 Nisan 2020, 18:19:00 »
Polisin yanına gelip "PD! aranmam var! hadi beni kovala! düz gün sür yoksa sıkarım! seni öldürmek istemiyorum!" gibi sözler kullanıp patenti rol olan sunucuda böyle karakter düşürücü rol yaparsanız yolun ortasında beyninize sniper yemeyi göze alıcaksınız.
Buraya gelip böyle yorum yapacağına UCP kısmından Retarded RP şikayeti açabilirsin. Biri yapıyor diye 1000 kişilik sunucuda herkesi suçlamaya hakkın yok.
Sizde polise dm atma aşkından vaz geçin

Çevrimdışı #EnsarAydin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 16 Nisan 2020, 18:20:06 »
PD üyelerinin yarısından fazlası oyun görevlisi,game admin vs. sabahtan akşama kadar TS3 adresinde TAC-1 vs. başlatılıyor devriye gezdiğin sırada OOC konuşup "ID X veya Maskeli XXXX Retarted RP yapıyor bakar mısınız?" demek bu kadar zor olamaz veya görüntü alıp şikayet oluşturmak bu kadar zor olamaz. Sunucuya geldiğinde PD değildin dostum bunu unutma sende o "PD gel beni yakala!" diyenlerin arasında olmasan bile bir oyuncuydun ve hala oyuncusun. Saçma rol yapılıyor diye cezası sniperle headshot atmak olmamalı.
Size yol ortasında Sniper mermisi ile ölmek istemiyorsanız normal oyuncular gibi polise dm atmaktan vaz geçin.

Çevrimdışı Babe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 05:37
Toplam oynama: 171 gün, 17 saat
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 06:13
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #33 : 16 Nisan 2020, 20:05:30 »
PD üyelerinin yarısından fazlası oyun görevlisi,game admin vs. sabahtan akşama kadar TS3 adresinde TAC-1 vs. başlatılıyor devriye gezdiğin sırada OOC konuşup "ID X veya Maskeli XXXX Retarted RP yapıyor bakar mısınız?" demek bu kadar zor olamaz veya görüntü alıp şikayet oluşturmak bu kadar zor olamaz. Sunucuya geldiğinde PD değildin dostum bunu unutma sende o "PD gel beni yakala!" diyenlerin arasında olmasan bile bir oyuncuydun ve hala oyuncusun. Saçma rol yapılıyor diye cezası sniperle headshot atmak olmamalı.
Size yol ortasında Sniper mermisi ile ölmek istemiyorsanız normal oyuncular gibi polise dm atmaktan vaz geçin.
Kardeşim aptal mısın? Polis çeviriyor sıkıyoruz ayrıca DM atsak bile sniper çekemez yol ortasında ne yasiyon sen?

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #34 : 16 Nisan 2020, 20:36:02 »
Polislerin hakkı felan yenilmiyor,. Sniper'ı özel durumlarda ve uygun yerde kullanmak gerek,. ayrıca sizi çeviren bir polise sıkmak ne zamandan beri dm olarak sayılıyor anlamış değilim? elinde silah var ve polis seni durduruyor ne yapacaksın boş boş bekleyecek misin? bir zahmet sıkalım,. yol ortasında sniper mermisi yemek istemiyorsanız dm'i bırakın nedir ya? biraz düşünüp yorum atarsan daha iyi olur,. Retarted RP yapan oyuncuya da şikayet açmak bu kadar zor olmamalı,.

Çevrimdışı dobrovecer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Aralık 2023, 22:24
Toplam oynama: 242 gün, 20 saat
« Yanıtla #35 : 17 Nisan 2020, 17:36:27 »
Bildiğiniz gibi Los Santosda banka soygunu veya büyük olaylar olmuyor böyle rollerde dönmüyor bence sniper polislerden kaldırılmalı.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #36 : 17 Nisan 2020, 21:08:22 »
Tamam DM'ciler her zaman üstündür nadir varlıklarsınız
Hala dm'ci diyorsun dostum anlatamıyoruz galiba ya da sen anlamak istemiyorsun, derdini pek anlayamadım,. en ufak pd'nin gücünü azaltacak bir arge'a gelip böyle yorumlar atıyorsunuz,. sizi gerçekten anlamıyorum, sniper büyük operasyonlarda, düzgün yerlerde düzgün zamanda kullanılmalı, bunu niye anlamıyorsun anlamıyorum,.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #37 : 17 Nisan 2020, 21:19:37 »
Tamam DM'ciler her zaman üstündür nadir varlıklarsınız
Hala dm'ci diyorsun dostum anlatamıyoruz galiba ya da sen anlamak istemiyorsun, derdini pek anlayamadım,. en ufak pd'nin gücünü azaltacak bir arge'a gelip böyle yorumlar atıyorsunuz,. sizi gerçekten anlamıyorum, sniper büyük operasyonlarda, düzgün yerlerde düzgün zamanda kullanılmalı, bunu niye anlamıyorsun anlamıyorum,.
Sniper normal diğer silahlar gibi satılmaya başlansa en çok karşı çıkacak kişiler polisler yine. İllegale yönelik bir ARGE'yi polislere beğendirmek imkansız. LSPD özel ARGE alanı varsa, illegal özel ARGE alanı olması lazım boş yorumlarla uğraşıyoruz.

Çevrimdışı Revioa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ragnar North Lv.27
Köken: Kanadalı
Son giriş: 10 Ekim 2024, 22:31
Toplam oynama: 105 gün, 0 saat
« Yanıtla #38 : 17 Nisan 2020, 21:42:00 »
Bugüne kadar yetkisi olmayıp sniper kullanan hangi polis departmanı üyesine şikayet açsam hep üst rütbelerden izni vardı.Madem bu hepsine kullandırtıyorsunuz bırakın yetki sınırlaması olmasın. Kurallarda ki gibi sadece rütbesi yeten oyuncular kullansın üstümün izni vardı gibi kelimeler mantıksız geliyor. Kullanan yetkilide gerçekçiliğe yakın şekilde kullansın yukarıda ki arkadaşlarında dediği gibi yol ortasında kullanmak nedir.

Çevrimdışı Emir Akşahin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2021, 14:17
Toplam oynama: 56 gün, 20 saat
Birlik: ******* **oup
« Yanıtla #39 : 17 Nisan 2020, 21:49:17 »
boylo borsoy yoporsonoz kotlonocoksonoz herkesi bunun içine alman ne kadarda kolay değil mi? çünkü bütün illegaller gelip size bunları söylüyor.