Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

gnoxie - Restaurant Başvurusu

Başlatan Gnoxie, 15 Nisan 2020, 01:23:22
Okunma sayısı 244 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gnoxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 19:59
Toplam oynama: 165 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 20:17
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
gnoxie - Restaurant Başvurusu
« : 15 Nisan 2020, 01:23:22 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Gün içinde sürekli aktifim. Bu mekan ile birlikte günde 8 saatimi ayırırım.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 1017.06, -1549.46, 14.85, 85.55

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İşyeri adı: Rivxy's

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Restoran

2.05:İşyeri interioru: Restorant I

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: River 1994 yılında doğdu. Detroit'te iki çocuklu bir ailenin büyük çocuğuydu. İlkokul ve lise yıllarında devlet okulunda eğitim gördü. Ailesinin maddi durumu orta derecedeydi. Babası matematik öğretmeni, annesiyse eczacıydı. Lisesini bitirdikten sonra üniversite eğitimini psikoloji alanı üzerine seçti. Bu alanda psikolog yeterlilik sertifikasını kazandı. Sonrasında amcası bir gün onlara geldi ve gününün nasıl geçmeye başladığını anlattı. Amcası polisti. Bu, onun içinde bir şeylerin kıvılcımını başlattı. Biraz araştırma yaptıktan sonra polislik için devlete internet üstünden başvurdu. Ön mülakatlara kabul edilmişti. Detroitte hayat zordu , mavi-kırmızılardan olmak daha da zor. Bir süre memurluğunu Detroit'te gerçekleştirdi. Sonrasında hem kendi hayatını kurma hem de şehir baskısından biraz uzaklaşmak için tayin isteğinde bulundu. Tayini Los Santos Police Departmant tarafından kabul edildi ve memur olarak oraya atandı.. Los Santos'ta yaptığı ticaret ve mesleğinde biriktirdiği maaşları meyve verdi. Güçlü bir banka hesabına sahip oldu. Memurluğu bir süre sonra bıraktı ve özel sektöre yönelmeye karar verdi. Buna da restoranla başlamayı ve yeni bir hayata adım atmayı umuyor. Şimdi, banka hesabıyla birlikte bu iş yerinin ücretini kıvıracağına inanıyor. Finansal yönetimi bununla ve lojistik ile sağlayacak. 

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Öncelikle iş yerimi satın aldıktan sonra mallar için bir lojistik firmasıyla anlaşacağım. Bu lojistik firmasıyla malları iş yerime yüklettikten sonra bir kaç aşçı ve garson işe alacağım. Elemanlarımı ayarladıktan sonra da büyük bir etkinlik yaparak açılışımı sağlayacağım. Bu açılıştan sonra haftada bir kere etkinlik yapacağım. En fazla yeme yarışması gibi. Bu süreçte restoranımda sağlıklı yiyecekler çıkartacak, menüyü zengin tutmaya çalışacağım. Bu da Fransız konseptiyle yapılacağı için çok daha cezbedici olacak.

OOC olarak iş yerini açtıktan sonra eğer param çok gitmiş olursa sabahları para kasıp akşam üstlerinden gecelere kadar iş yerimde rol yapacağım. Eğer beni idare edecek bir sayı kaldıysa banka hesabımda tamamıyla aktifliği için uğraşacağım. Sürekli reklamlar verecek ve iş yerine insan cezbetmeye çalışacağım. Legal bir ortam olacak. Devlet oluşumlarında çalışanlarla ortak rol düzenlemek de planlarım arasında. Sunucunun tüm kitlesine hitap etmeyi planlıyorum.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  İşimle beraber büyük bir sükse yapmayı planlıyorum. Sunucuda restoran rolü benimle hayat bulacak ve zenginleşecek. Mafya olmadan her şey nezihçe işleyecek. Sunucudaki legal iş yerlerine timsal olacak. Bu sayede de sunucudaki insanlar bana özenecek ve restorana gelip sivil rollerini rahat rahat yapabilecek. Keyif veren bir ortam olacak. Bu yönüyle sunucudaki legal roller zenginleşecek, insanlara alan açılacak.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehrin kaosundan bunalmış, rahatça yemeğini yiyerek bir şeyler içip takılmak isteyen insanlara kaynak olacak burası. En büyük motivasyonum olan topluma hizmet etme ilkesiyle bu iş yeri insanların ihtiyaçlarını yüzde yüz karşılayacak. Zengin menüyle, çeşitlendirilmiş yemekleriyle ve tarz-marka içecekleriyle burası insanların ilk tercihi olacak. Misyonumuz şehirdeki insanların rahatla doyarak huzurla mekanda vakit geçirmelerini sağlamak. Bu da onlara en önemli şeyi sağlayacak: Mutluluğu. Aynı zamanda basın kuruluşlarına ve devlet görevlilerine indirim de sağlayarak farkındalık yaratıp onlara bir nebze de olsa teşekkür anlamında destek olacak Rivxy's. Tüm vatandaşların mutluluğunu hedefleyerek onlara en üst hizmeti sunmaya çalışacağım.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "gnoxie"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Ynt: gnoxie - Restaurant Başvurusu
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2020, 00:50:23 »
Başvurunuz detaylıca incelenip kabul edilmiştir. İşyeri tanıtımını 24 saat içinde aktif hale getirmeniz gerekmektedir. @xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42