Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : 7 gün, günlük 10 saatİşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 2485.63, -1538.21, 23.82, 187.722.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İşyeri adı: Family Of BlackSea2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (buraya)2.05:İşyeri interioru: BeryozkaUzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Gracelyn 1998'de doğdu, annesi Karen ve kız kardeşiyle beraber bir yaşam sürmekteydi. Doğduğundan beri aynı şehirde yaşayıp büyüyen bu aile kendine sımsıkı bir şekilde bağlıydı, iki kız kardeşin arkadaşlarıyla birlikte hayatları güzel ve neşeli şekilde geçmekteydi. Annesi karen ve kızının vaktinde şirkette çalışması, annesi'nin vaktinde öğretmen olmasıyla beraber büyük bir para birikti. Bu parayı ev/araç gibi yerlere harcadıktan sonra bir bölüm daha para artınca aile bir bar açmaya karar verir. En uygun nokta olarak bulduğu yeri kararlaştırır.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Etkinliklerin düzenlendiği, kişilerin her zaman gelip burada takılmak ve vakti geçirmek isteyeceği harika bir bar olacak. Gelen kişiler memnun kalacaklar ve buraya gelmeyi günlük olarak yapmaya başlayacaklar, herkesin gözünde iyi ve işleyişli bir bar olarak açılacak ve gözde bir yer olacak. Müşterilere karşı güleryüzlü olan çalışanlarımız, harika ürünlerimiz ve ferah mekanımızla herkesin bir numarası olacağız.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): Bilgisayar başında günlük olarak aktif olduğumdan dolayı bunuda başvurusunda bulunduğum bara dökebileceğim.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Herkesin sevdiğiyle, eşiyle, arkadaşıyla gelebileceği, sürekli aktif olan ve gerek çalışanları gerek ürünleriyle bir numaralı bir bar olmasını planlıyoruz ve bunu yapabileceğimize inanıyoruz. Herkesin gözde mekanı olacağız, şehirde adımız duyulacak.Ben, "Jaxie"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.