Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Enzo Roosvelt CK Talebi

Başlatan Long Arm of the Law, 13 Nisan 2020, 17:10:35
Okunma sayısı 897 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:36
Toplam oynama: 200 gün, 1 saat
Enzo Roosvelt CK Talebi
« : 13 Nisan 2020, 17:10:35 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Samuel Breckenridge
Seviye: 20

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Enzo Roosvelt
Seviyesi:  18

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 10/04/2020 - 13/04/2020
Olay Saati: üç gün içerisinde tüm zaman.
Yaşadığınız olayı anlatınız: Önce Enzo ve arkadaşları motor kulübümüzün full yamalı üyesi olan Wilhelm'i dövüyor. Sonra biz de intikam için gidip onun bir adamını dövüyoruz. Ardından İLK olarak onlar silah kullanıyor ve mekanımızı basıyor. VP rütbesindeki Jethro'yu silah zoruyla kaçırıyor. ((https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/87003)) (enzo'nun bizim vp(ikinci adama) saldırışı) Sonrasında onların tüm adamlarını yakalayıp(aşağıya ekran görüntüsü bıraktım) öldürdük. Kişiler doğar doğmaz tekrar bize saldırmaya devam ediyor.
Ayrıca kişiler bizim dost birliğimiz olan Litasların başkanının yeleğini aldılar.(aşağıya görüntüyü bıraktım) Bu savaşı sonlandırmak için Enzo'yu ortadan kaldırmak istiyoruz.

Neden CK etmek istiyorsunuz?: Enzo ve adamları üst üste RK olmasına rağmen doğup tekrar silah alıp tekrar saldırıyorlar. Rol yapmak yerine sürekli savaşmak zorunda kalıyoruz. Bunu sonlandırmak için işin başı olan Enzo'yu ortadan kaldırıp sorunu çözeceğiz.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Evet

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2020, 13:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Enzo Roosvelt CK Talebi
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2020, 17:15:37 »
Birlik lideri olarak bu durumdan şikayetçiyim, şahısları şikayet etmekten bıktım. CK talebini destekliyorum.
Son açtığım birlik şikayeti buradadır;
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=helpdesk;sa=ticket;ticket=54735

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 13 Nisan 2020, 17:18:17 »
Şahısın bir birlik liderinin yeleğini alma rolü aşağıdadır;
Spoiler:
MC Yeleklerine El Koyma Rolleri
MC rollerinde karşı tarafla savaşa girmeniz yada girmemeniz durumunda, karşı tarafın anlaşmasız bir şekilde yeleğini alma durumunda CK işlemini kabul etmiş sayılırsınız, karşı taraf yeleğini alma rollerini gerçekleştirdiğinde bunun yanında size herhangi bir zarar verirse CK talebi açma hakkına sahip olur.(Anlaşmalı roller buna dahil değildir.)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 13 Nisan 2020, 17:24:41 »
Kanıtlar;

RK olup bize geri sıkan oyuncu şikayeti; https://www.rina-roleplay.com/forum/sikayet/87967

Şahısların bize karşı kural ihlali yaptıklarının sicilleri;
Spoiler:

Şahısların bize karşı yaptığı yelek alma rolü;
Spoiler:
RK edilme kanıtı;
Spoiler:
Şahısların mekan basma rolleri;
Spoiler:
Şahısların birlik mekanından şahıs kaçırma rolü;
Spoiler:
Şahısların benim Sgt. at Arms'ımı dövme rolü;
Spoiler:
Benim şahısların birlik üyesini dövme rolüm;
Spoiler:
Şahısın bizi tehdit ederek IC düşmanlık başlatma rolü;
Spoiler:

Çevrimdışı KahramanS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Frank Winter Lv.27
Köken: İngiliz
Son giriş: 13 Şubat 2024, 20:51
Toplam oynama: 129 gün, 15 saat
« Yanıtla #4 : 13 Nisan 2020, 17:25:09 »
İlk silah çeken taraf sizsiniz en sondaki ss de ayın 10'u olarak gözükmekte Bizim size sıktığımızın tarihi 13'ü

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 13 Nisan 2020, 17:33:57 »
İlk silah çeken taraf sizsiniz en sondaki ss de ayın 10'u olarak gözükmekte Bizim size sıktığımızın tarihi 13'ü
Brawl rolünde bizim silah çektiğimizi iddia ediyorsan. Şikayetini aç bekliyorum. Açılan bir şikayet yok ilk bizim sıktığımızın kanıtı yok. IC düşmanlık başlatma kanıtı var, aşağıya bıraktım;
Spoiler:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 13 Nisan 2020, 19:15:59 »

Jethro'yu kuşlar vurdu galiba orda.

Çevrimdışı Pency

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mayıs 2020, 21:21
Toplam oynama: 40 gün, 9 saat
« Yanıtla #7 : 13 Nisan 2020, 19:27:10 »
Racon kestiniz adamınız barımda kavga çıkarttı, sadece adamınızı dövüp olayı kapattım.
Olayı birlik DM'ine dönüştürdünüz barı bastınız 20 kişi karşılığını aldınız 19. rütbeniz vuruldu ve q attı.
Daha sonrasında barı basmanızın karşılığı verildi ve lideriniz kaçırıldı, ben sistematik oynadım siz DM yaptınız.
SS lerin çoğunda Enzo Roosvelt karakteri yok bile bir tane chatlog var sadece bir kerede çatıştık, neyin CK izni?
Komikmiş gerçekten iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 13 Nisan 2020, 19:34:15 »
Racon kestiniz adamınız barımda kavga çıkarttı, sadece adamınızı dövüp olayı kapattım.
Olayı birlik DM'ine dönüştürdünüz barı bastınız 20 kişi karşılığını aldınız 19. rütbeniz vuruldu ve q attı.
Daha sonrasında barı basmanızın karşılığı verildi ve lideriniz kaçırıldı, ben sistematik oynadım siz DM yaptınız.
SS lerin çoğunda Enzo Roosvelt karakteri yok bile bir tane chatlog var sadece bir kerede çatıştık, neyin CK izni?
Üslubunuza dikkat etmenizi öneririm, burası tartışma ortamı değil. Kanıtınız varsa sunun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 13 Nisan 2020, 19:36:44 »

Adamımızı dövdüğün için racon kestik.
Birlik DM'ine döndüren falan yok. Adamı dövdüğün için gelip barındaki herkese dersini verdik.
Enzo Roosvelt bazı SSlerde yok evet çünkü korkak gibi "pet" karakteriyle geziyor. Devamlı adamlarını gönderiyor.
Enzo'nun birliğindeki herkesi günde 3-4 kere RK etmekten sıkıldık  ;D. Enzo'yu öldürüp savaşı bitireceğiz.

Ayrıca;

Jethro q atmadı. Attıysa kanıt sunun. Tüm rol boyunca oradaydı sadece oyundan düştü bir anlığına ve hemen geri girdi.
((yöneticinin incelemesi için şikayet numarası= 86998