Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

| Yeni Şehir - Las Venturas! | 1000/1000 |

Başlatan Luanvice, 13 Nisan 2020, 03:36:08
Okunma sayısı 2645 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: | Yeni Şehir - Las Venturas! | 1000/1000 |
« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2020, 21:57:49 »
++++++++++++++++++++++

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #11 : 13 Nisan 2020, 22:01:16 »
Evet, bencede yönetim önderliğinde Las Venturas'ta kullanıma açılmalı. Geçenlere de azda olsa yönetim destek sunmalı.

Çevrimdışı Hela

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Eylül 2021, 00:35
Toplam oynama: 10 gün, 13 saat
Birlik: ****** ***ily
« Yanıtla #12 : 13 Nisan 2020, 22:07:18 »
Destekliyorum! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #13 : 14 Nisan 2020, 02:50:42 »
AR-GE de aynı konuyu 4 5 kere söylemişsiniz gerek yok kısacası Santos'da olan her şey Venturas'a da taşınsın istiyorsun gayet hoş olabilir korona yüzünden, okullar olmadığından evet sunucu 1k kişi çekiyor ve bunun virüsün çözümü bulunana kadar devam edeceğinide biliyoruz 4 ay sanmayın bu olayları dünya artık eskisi gibi olmayacak az çok düşünürseniz. Her neyse LV yi aktifleştirmek yönetim ekibinin sorumluluğu altındadır oyuncuların bunu yapmasını beklemeyiniz sistemler Santos'da oyuncular Venturas'da asla bir düzen oluşturulamaz her şey olmasa da çoğu sistemi Venturas'a eklenmesi kesinlikle gerekli başta olarak meslekler, meslek yapan oyuncuların normal takılan oyunculara zorluk çıkarttığını, oyuncularında meslek yapan oyunculara sıkıntı çıkarttığını biliyoruz taşımacılık mesleğinin konumu dışında çimentoculuk mesleği taşınmalı ardından gelebilecek yenilik ise kumarın Venturas'a taşınması yani Santos'da ki kumarda Venturas'a taşınsın Santos'da olmasın 3. yenilik Venturas için aktif rol bölgesi oluşturma bu bölgeyi oluşturmak tabiki de en zoru olacaktır ancak aklımda olan Taşımacılık gişelerinin hemen yanındaki küçük bir bölge

Aktif rol bölgesi olabilir buraya bir motel tarzı hava katılabilir ve 10-15 tane ev eklenir bu sayede gayet hoş bir ortam olabilir diye düşünüyorum

Direk LS'nin aynısı LV'yede gelmeli artık kullanıma açılmalı.Benim LV'de evim var Reklam vermek için , kumar oynamak için vs. vs. şeyler için Los Santos'a kadar gitmek zorunda kalıyorum.Ya arkadaş madem buraya ev koydunuz bari diğer şeyleride koyun.LV kesinlikle açılmalı artık LS sığamıyoruz birsürü araç birbirine giriyor reklam alanları , pizzacı önleri sürekli araç dolu ve bu araçlar , insanlar oyunun FPS'ini baya bir düşürüyor.Aynı şehirde 999 kişiyle birlikte oynuyorsun Yönetim ne yaparsa yapsın FPS'i çok fazla yükseltemezler çünkü zaten FPS düşüren araçlar ve karakterler.LV taşınırsak daha rahat olur ayrıca LV'de mahallelerde Ghetto sokakları felan olmamalı Las Venturas daha modern ve sakin bir yer olmalı aynı şey birlikler içinde geçerli olabilir buna yönetim karar versin.Fakat artık LV kullanıma açılmalı.

@Kubar çok güzel anlatmış.Mesleklerin konumlarıda değişmeli çimentocular Los Santosun sahilinden geçiyor abi şaka gibi.Los Santos çok dağınık bir şehir meslek konumları düzenlenmeli.Ek olarak LV modern bir şehir olduğu gibi kumarhaneler LV'de daha lüks olmalı özellikle 4 Dragons Kumarhanesi oyuncuların rol ortamı ve kumar sevdası için harika bir yer.Yine Kubar'ın dediği gibi Los Santos'ta kumarhane kapatılmalı ve tek kumarhane bana göre LV'deki 4 Dragons olmalı ki buda o kumarhanenin ne kadar lüks , modern olduğu anlaşılsın ve rol ortamı hazırlansın.4 Dragons Kumarhanesi bu sayede aktifliği artacak ve harika kumar rol ortamları olacak.Birlik meselesine gelince birlikler mafyalar olmalı evet ama bence bu şehirde ghettolar çok saçma olur, düşünsenize bu kadar modern bir şehirde mahalle aralarında ghettocular var.Giyiniş tarzları vs. bahsediyorum.Ghetto rolü yapacaklar LS'de gider yapar LV'de izin verilmemeli, LV'de normal mafyalar olmalı buda şehiri modern ve lüks yapacak.

Oyuncu kapasitesi artık neredeyse fulll oynuyoruz ve bu Corona virüsü yüzünden verilen aralar , tatiller yüzünden.Bunun ne zaman biticeği bilinmez ama en az 4 ayı var ve 4 ay için bile olsa eklenmeli.Zaten 4 ay içerisinde Rina kitlesi dahada artacak, rinanın sistemleri dahada güzelleşecek ve Okulun olduğu , Tatillerin bittiği zamanda bile bu sunucu en az 800-1000 arası çekecek.Artık oyuncuların Los Santos'ta sıkışmasına izin verilmemeli, büyük güncelleme ile LV şehirini Rina'da görmek istiyoruz. @Hera

Aynı şeyleri 10 kere yazmış olabilirim bunun için kusuruma bakmayın, alışkanlık olmuş.

Çevrimdışı Purse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2021, 04:21
Toplam oynama: 76 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 14 Nisan 2020, 05:02:23 »
AR-GE de aynı konuyu 4 5 kere söylemişsiniz gerek yok kısacası Santos'da olan her şey Venturas'a da taşınsın istiyorsun gayet hoş olabilir korona yüzünden, okullar olmadığından evet sunucu 1k kişi çekiyor ve bunun virüsün çözümü bulunana kadar devam edeceğinide biliyoruz 4 ay sanmayın bu olayları dünya artık eskisi gibi olmayacak az çok düşünürseniz. Her neyse LV yi aktifleştirmek yönetim ekibinin sorumluluğu altındadır oyuncuların bunu yapmasını beklemeyiniz sistemler Santos'da oyuncular Venturas'da asla bir düzen oluşturulamaz her şey olmasa da çoğu sistemi Venturas'a eklenmesi kesinlikle gerekli başta olarak meslekler, meslek yapan oyuncuların normal takılan oyunculara zorluk çıkarttığını, oyuncularında meslek yapan oyunculara sıkıntı çıkarttığını biliyoruz taşımacılık mesleğinin konumu dışında çimentoculuk mesleği taşınmalı ardından gelebilecek yenilik ise kumarın Venturas'a taşınması yani Santos'da ki kumarda Venturas'a taşınsın Santos'da olmasın 3. yenilik Venturas için aktif rol bölgesi oluşturma bu bölgeyi oluşturmak tabiki de en zoru olacaktır ancak aklımda olan Taşımacılık gişelerinin hemen yanındaki küçük bir bölge Kırmızı Kare

Aktif rol bölgesi olabilir buraya bir motel tarzı hava katılabilir ve 10-15 tane ev eklenir bu sayede gayet hoş bir ortam olabilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 15 Nisan 2020, 00:05:19 »
Güncel

Çevrimdışı Crash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 16:24
Toplam oynama: 168 gün, 17 saat
« Yanıtla #16 : 15 Nisan 2020, 01:35:49 »
DESTEK

Çevrimdışı srestha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Aralık 2021, 17:47
Toplam oynama: 211 gün, 5 saat
« Yanıtla #17 : 15 Nisan 2020, 01:43:22 »
AR-GE de aynı konuyu 4 5 kere söylemişsiniz gerek yok kısacası Santos'da olan her şey Venturas'a da taşınsın istiyorsun gayet hoş olabilir korona yüzünden, okullar olmadığından evet sunucu 1k kişi çekiyor ve bunun virüsün çözümü bulunana kadar devam edeceğinide biliyoruz 4 ay sanmayın bu olayları dünya artık eskisi gibi olmayacak az çok düşünürseniz. Her neyse LV yi aktifleştirmek yönetim ekibinin sorumluluğu altındadır oyuncuların bunu yapmasını beklemeyiniz sistemler Santos'da oyuncular Venturas'da asla bir düzen oluşturulamaz her şey olmasa da çoğu sistemi Venturas'a eklenmesi kesinlikle gerekli başta olarak meslekler, meslek yapan oyuncuların normal takılan oyunculara zorluk çıkarttığını, oyuncularında meslek yapan oyunculara sıkıntı çıkarttığını biliyoruz taşımacılık mesleğinin konumu dışında çimentoculuk mesleği taşınmalı ardından gelebilecek yenilik ise kumarın Venturas'a taşınması yani Santos'da ki kumarda Venturas'a taşınsın Santos'da olmasın 3. yenilik Venturas için aktif rol bölgesi oluşturma bu bölgeyi oluşturmak tabiki de en zoru olacaktır ancak aklımda olan Taşımacılık gişelerinin hemen yanındaki küçük bir bölge Kırmızı Kare

sen bu işi biliyorsun

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #18 : 15 Nisan 2020, 01:45:52 »
Sunucuda yeni bir şehri aktifleştirmek kolay olmayacaktır. Ciddi bir bakım sürecini beraberinde getirir. Yakın zamanda yapılacağını zannetmiyorum.

Çevrimdışı Crash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 16:24
Toplam oynama: 168 gün, 17 saat
« Yanıtla #19 : 15 Nisan 2020, 01:48:30 »
Sunucuda yeni bir şehri aktifleştirmek kolay olmayacaktır. Ciddi bir bakım sürecini beraberinde getirir. Yakın zamanda yapılacağını zannetmiyorum.
Yakın zamanda olmasa bile zamanla yavaş yavaş yapılması daha iyi olur,bir anda aktiflik beklenemez