Karakter Adınız: (Russell_Savrinn)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın:
Evet, biliyorsunuz artık sunucu günlük olarak en az 600-1000 arası oyuncu çekiyor yani artık sabahları felan 1000 kişi oluyor sunucu.Los Santos gibi küçük bir şehire 1000 kişi çok oluyor bu yüzden Las Venturas'ta aktif olarak kullanılmaya başlanmalı.Yeni oyuncular başlamak istediği yeri LS/LV olarak seçebilmeli, kumarhaneler , reklamverme alanları , işyerleri vs. vs. Las Venturas'Ta arttırılmalı , LSPD oralarda gezmeli.Çünkü 2.ci sunucuya geçilmesi zor ve geçilemez bu bir hata olur.Bu yüzden 2.ci şehir gelmeli.Ek olarak bazı oyuncuların evleride LV'de ve LS dönerken çok sıkıntı çekiliyor, ben evimde otururken reklam vermek için taa LS gitmek zorunda kalıyorum.Artık yeni şehire geçilmeli, LV'ye özel GPS gelmeli , güvenli bölgeler vs.Kumarhaneleri , işyelerinin LV'de olduğunu felan duydum ama tam aktif değil LV'de artık kullanılmalı yani aktifleşmeli.LV'de spawn bölgesi olsun, hediye ağacı olsun, Idlewood Pizzacısı gibi biryer olsun çünkü Sunucu artık 1000 kişi, 1000kişiyi aylarca , yıllarca Los Santos'a sığdıramazsınız.EK olarak LS'de 1000 kişi ile herkes araç sürüyor ve ben LS'de geçerken hayvan gibi bir kasma yaşıyorum, Idlewood'dan geçemiyorum bile.Düz şeritten geçiyorum araçlar sıkışıyor, kumarhane ve reklamverme kısmı rezalettt.LV sistemide gelmeli 2.el araç pazarı, grotti kısaca LS'deki herşey LV'dede olsun ama aktifleştirin şehiri.1000 Kişi ile LS olmaz artık @Hera
[/color]
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (-)
AR-GE'yi tam okumadan boş boş iletiler atmayın lütfen.AR-GE'yi doğru düzgün okuyun öyle atın ya da hiç atmayın.