Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sokağa çıkma yasağının ters tepmesi

Başlatan FederalConstable, 12 Nisan 2020, 04:13:42
Okunma sayısı 391 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ekim 2023, 21:14
Toplam oynama: 120 gün, 3 saat
Sokağa çıkma yasağının ters tepmesi
« : 12 Nisan 2020, 04:13:42 »
Dün gece aniden ilan edilen sokağa çıkma yasağı, şahsen daha kötü oldu. Halk aniden sokağa döküldü, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir aydır doğru düzgün yürüttüğü izolasyon beş dakika da heba oldu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

şahsi görüş
TSK'yla ortaklaşa bir hal içerisinde halka devlet bütçesinden erzak dağıtılmalı, bu erzak dağıtımı ilandan hemen sonra başlamalı, yasak iki gün önce duyurulmalı ve TSK geçici süreyle sokağa inip sükuneti korumalıydı.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sokağa çıkma yasağının ters tepmesi
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2020, 10:14:10 »
Önceden duyurulsa bile aynıları yaşanacaktı. Millet yasak olacağını duyduğu anda stoklar tükenecek korkusuyla marketlere akın edecek ve o kalabalık gün boyu sürecekti. Erzak dağıtımı konusunda ise yorum yaparsam akşama kalmadan paketlenirim o yüzden risk almak istemiyorum.

Çevrimdışı DeadLight

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2020, 08:25
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2020, 07:47:03 »
Rezillik

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2020, 17:15:18 »
Hayır yani yarın ekmek almanıza izin verilecek diyorlar ona rağmen alışveriş yapıyorlar. Durumumuz çok vahim bir yasakta bile 100 kişiye bulaşıyor bunlar.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2020, 17:47:17 »
İnsanların cahilliği salgından çok daha bulaşıcı, o luppo alan adamın olayı da başkaymış yüreklere dokunur cinsten gerçekten.
Luppo alan şahsın kapı komşusunun sözleri;

"Herkese selamlar..Şu sokağa çıkma haberi gelince markete gidip Luppo alan ve herkesin kızdığı ya da dalga geçtiği kişi benim kapı komşum. Bu olay hakkında birkaç şey söylemek istiyorumMarketten Luppo alan ve tüm Türkiye’nin dalga geçtiği kişi bu corona virüs olayları daha başlamadan birkaç ay önce işten çıkartıldı ve ne yazık ki maddi durumu pek iyi değil. Yani öyle evine günlerce yetecek kadar erzak alacak durumu yok.10 Nisan Cuma gecesi sokağa çıkma yasağı ilan edilince kapımı çaldı “abi zor durumdayım varsa şu kadar borç verebilir misin, markete gidip bir şeyler alacağım” dedi. İstediği para da gerçekten çok ufak bir para.Bu Luppo olayı ve fotoğrafı sosyal medyada gündem olunca kendisiyle konuştum. Kendisinin bana söylediklerini aynen yazıyorum;“Abi markete gittim ana baba günü. Önce makarna ya da pirinç almak istedim, kalmamıştı. Sonra ekmek almak istedim, o da yoktu. O izdiham içinde o marketten çıkıp başka markete gidemezdim. Aç kalırım korkusuyla önüme çıkan ilk yiyeceği aldım.

Herkes sanıyor ki ben sadece Luppo almak için evden çıktım ve virüs kapma riskini alarak o kadar insanın arasına girdim. Zaten evden apar topar çıktığım için ne maske ne eldiven vardı. Sadece anlık dürtü ile aç kalmaktan korktum” dedi.Ve arkadaşlar bildiğiniz gibi fırınların açık olacağı filan en son açıklandı. Yani bu komşum markete giderken fırınların açık olacağını, ekmek dağıtımı olacağını bilmiyordu. Kendisini de uzun süredir tanırım. Çok nazik ve naif bir insan kendisi.Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Herkesin maddi durumu günlerce, haftalarca yetecek kadar erzak almaya yetmeyebilir. İnsanı tek bir fotoğraf karesi ile küçümsemek, ona kızmak ne kadar doğru?Adam sadece aç kalmaktan korkmuş ve parasının yeteceği makarna, ekmek, pirinç bulamayınca önüne çıkan ilk şeyi aldı, hepsi bu. Ama günlerdir sosyal medyadan herkes kızdı ve dalga geçti kendisiyle. O yüzden bunları yazmak istedim. Herkese sevgiler saygılar.."

Çevrimdışı xan love

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Mayıs 2020, 06:43
Toplam oynama: 2 gün, 5 saat
Birlik: *********** AFT
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2020, 18:08:57 »
luppo alan elemanın çok abartıldığını düşünüyorum

Çevrimdışı Porcelain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2021, 03:57
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2020, 03:12:54 »
bunları geçip milyon dolarlık villalardan #evdekalıntürkiye naraları atan cinlere laf koysak az he

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2020, 05:09:11 »
baabbacim burası Türkiye

Çevrimdışı Pink

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Aralık 2023, 19:11
Toplam oynama: 234 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 20 Nisan 2020, 16:28:21 »
72 saattir herhangi bir yorum atılmamış. K/A.