Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Barış-PawnShop başvurusu

Başlatan catwalk, 12 Nisan 2020, 01:27:04
Okunma sayısı 371 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Eylül 2024, 21:18
Toplam oynama: 231 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Barış-PawnShop başvurusu
« : 12 Nisan 2020, 01:27:04 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Günlük olarak 7-8 saat aktifim, rollerim birlik dahilinde olacağı için bu iş yerini de birlik dahilinde kullanacağım. İş yerini sürekli aktif tutabilirim. 7-8 saatin üzerinde de aktif olduğum günler oluyor.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 975.90, -1336.19, 13.53, 144.29

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İşyeri adı: Leviticus Pawn

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Pawn Shop

2.05:İşyeri interioru: Zero RC interiorunu istiyorum. Ancak bu Interior PawnShop için uygun diye düşündüm. Bir bar interioru bu konsepte uymayacaktır. Eski konulardan bir görsel edindim daha önce PawnShop için bu interior Hera tarafından verilmiş. Görseli spoilera bırakıyorum.
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Earl Rayford çocukluğundan beri ticarete merak salmış bir birey olarak karşımıza çıkmaktadır. İnsanları hitabet yolu ile etkileyebilmekte ve kendi kârına olan işlere yöneltebilmektedir. İşletme için gerekli adımları atmak konusunda zaman kaybetmeyen bir kişiliğe sahiptir. Uygun fiyatlardan eşya sağlamak ve güvenilir bir imaj çizme konusunda oldukça iyi bir izlenim bırakmaktadır. PawnShop dahilinde yaptığı satışların kârı ile işleri büyütmüş ve daha büyük bir envantere kavuşmuştur. Müşterilerine satabileceği eşyaları özenle ve dikkatle seçmektedir. Leviticus ile işbirliği yapması üzerine iş yerine bir sponsor gibi bir figür bulmuştur. Satışlardan gelen paraların bir miktarını paylaşmaktan fazlasını yapıyor ve onlar sayesinde işlerini büyütmeye devam ediyor. Leviticus bağlantısını güçlendirerek sağlam bir çevreye kavuşmuş durumda.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Klasik bir PawnShop sahibi olmaktan fazlasını planlıyorum. Özellikle market caddesi gibi işlek olması beklenen bir mekana yakın iş yeri seçmemin sebebide budur. İnsanların iş yeri sayesinde gidebilecekleri bir rehincisi olacaktır. Rolsel olarak insanlara zenginlik katacak bir ortam hayal ediyorum. Bunun yanında birlik için çalışacak bir mekan olacağı için IC dostlar içinde bir durak haline gelecektir. Özellikle insanların rehin dükkanı rollerinin quest rp'de kalmaması adına büyük bir adım olacaktır. Paraya sıkışmış bir karakter rolü yapan bir kişi değerli bir eşyasını rehin bırakabilecek veya satabilecek. Rolsel olarak zenginlik katacağım. Karakterim Earl'ün yapılandırmasını yaparken hitabet yönüne ağırlık verdim ve insanlar ile dostluk kurarak mekana bağlanmalarını ve işlek bir mekan haline gelmesini sağlayacağım. Bir bar gibi gelip uzun soluklu roller yapılamayacak fakat kişiler rollerinin bitminde veya rollerinin başlangıcında benim bulunduğum durak olan PawnShop'umu kullanacaklar. Birlik tanıtımlarında editlenen rollerde kişilerin daha fazla opsiyona sahip olması sağlanacaktır. İş planıma daha detaylı inecek olursak ikinci el eşya alım satım, eşya rehin bırakma gibi rollere katkı sağlayacağım. Fakir bir mahallede rol yapan kişi paraya sıkıştığında bir eşyasını rehin bırakıp rolsel olarak bunun parasını alabilir, karşılığında rolsel olarak faiz ödeyerek eşyasını kurtardığında rollerine bunu yansıtabilir.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  Oyuncular çete rolü yapmaktan hoşlanıyorlar ve çete mensubu karakterler pawnshopa ihtiyaç duymaktadır. Çaldığı bir eşyayı yada ailesinden gizlice aldığı bir eşyayı rehinciye satmak gibi roller sergiletebilirim. Buna katkı verecek bir pozisyona sahip olurum. Quest Rp yapmalarına gerek kalmaz bu rollerde. Canlı bir mekana sahip olacakları için benimle role girerek daha fazla opsiyona sahip olurlar. Bunun yanında sadece çete mensubu karakterle değil sivil rolü yapan ve daha nicelerine Amerika'daki o pawnshopların rolsel olarak zevkini yaşatabilirim. Amerikan hayatının bir parçası olan bu pawnshoplar sunucuda role dökülür ve rolsel olarak farklılılar kazanırız. Birliğe bağlı rol yapacağım için IC çeşitlilik kazanırız. Hem bizim birliğin çeşitliliği hemde bizim rol yapacağımız kişilerin rol çeşitliliği açısından önemli bir durak görevi göreceğimi düşünüyorum. Özellikle Amerikan kültürünü yansıtmak için pawnshopların şehirde bulunması gerektiğini düşünüyorum. Bu konsepti yansıtırken ihtiyaç duyulan bir konsepti üzerime alarak rol çeşitliliğini arttırmayı ve sunucudaki insanlara bu rolü yaşatmak istiyorum.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Kişiler sahip oldukları eşyaları rehin dükanına getirerek satabilecekler. Oyundaki sistemsel para dışındada ticaretler dönecek. Örneğin paraya sıkışmış bir kişi gelip saatini satabilecek veya rehin bırakabilecek. Aksesuarlar ile yapılan saatine bir süre veda edip sonrasında rehin dükkanından parayı bulunca geri alabilir saatini. Duygusal açıdan değer verilen bir eşyasını satmak isteyen bir karakter ile karşılaşabileceğiz. Örneğin evindeki alet çantası için bir parçaya ihtiyacı olan birisi gelip bu parçayı dükkandan rolsel olarak satın alabilecek. Bunun yanında yarış birlikleri, tamirci birlikleri bu tarz dükkanlar olmadığı için parçaları ve eşyaları quest rp olarak satın almaktaydı. Ben aktif bir rol ortamı yaratacağım için insanlar quest rp yapmak yerine bunları role dökecek. Dükkandan satın alınacak eşyayı beklemek ve sonrasında beklenen eşyaya kavuşma gibi rollere de girilebilecek. Sürekli işleyen ve reklamları yapılan pawnshop rolü yapmak şehirdeki sistemsel olarak satın alınamayan ve değeri olmayan eşyaların rollere dahil olmasını sağlayacaktır. Sistemsel para verilip alınmasa da gerçek hayatta değeri olan eşyaların oyun üzerinde değersizleşmesini engelleyecektir böyle bir mekan. Pahalı bir saate sahip olan bir karakter rolü taşıyan bir karakter örneğin $500 bu saati gelip pawnshopta rehin bırakabilecek ve bunu rollerine dahil edebilecek. Amerika kültüründe olan pawnshopları yansıtacağım şehre.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Barış"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Barış-PawnShop başvurusu
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2020, 00:49:06 »
Başvurunuz detaylıca incelenip kabul edilmiştir. İşyeri tanıtımını 24 saat içinde aktif hale getirmeniz gerekmektedir. @xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42