Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zarduses - Ofis Başvurusu

Başlatan Deep, 12 Nisan 2020, 00:36:32
Okunma sayısı 283 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Deep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 15:37
Toplam oynama: 155 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Zarduses - Ofis Başvurusu
« : 12 Nisan 2020, 00:36:32 »

1.01: Ofis kordinatları(/pos): (960.13, -1310.74, 13.52, 2.26)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki yerinin ekran görüntüsü:
Spoiler:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis numarası: Küçük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir planını yazın, ofis nasıl işleyecek? Ofisim, araç alım-satım ofisi olarak kullanılacak. İlk başta sadece araç-alım satımı yapıp, zamanla araç kapasitesi büyükçe, yanıma elemanlar alıp işimi genişletmeyi düşünüyorum. İkinci el kadar olmasa da, ikinci el garajına alternatif bir alım-satım ofisi olup, gün içinde verilecek olan reklamlar ile işyerimi aktif tutmayı düşünüyorum.

1.06: Hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın. Araç alım/satım'da ikinci el garajı kadar olmasa da, aktif ekstra/başka bir ikinci el galerisi olarak oyuncuların aklına yerleşmek istiyorum, reklamlar verip, burada araçlar satıp, araç alımları gerçekleştireceğim.

1.07 İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak? İkinci el garajına alternatif, ufak bir ikinci el oto galeri. LS halkı burdan araç alabilecek, buraya araçlarını satabilecek, aradığı özelliklerde araç bulamayan kişiler için alternatif olacak bir oto galeri. Bunlara ek olarak, eleman sayısı olarak genişledikçe, araç parça satışı, modifiye projeleri, araç bakımları ve temizliği olarak halka hizmet sunacağım. Araba alımını/satımını bir kod girmekten ziyade, role dökmeyi istiyorum. Modifiye rollerine, araç temizlik/yıkama rollerine bir miktar canlılık getirebileceğimi düşünüyorum.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Ynt: Zarduses - Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2020, 01:08:12 »
Ofis başvurunuz kabul edilmiştir. Ofisiniz açıldığı andan itirbaren Ofis tanıtımını 24 saat içinde aktif  hale getirmeniz gerekmektedir. @xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42