Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

South Park Locos 18

Başlatan BerkayGly, 10 Nisan 2020, 17:08:16
Okunma sayısı 4753 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Abdullahcan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Mart 2022, 02:31
Toplam oynama: 40 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: South Park Locos 18
« Yanıtla #20 : 10 Nisan 2020, 20:25:31 »
 ;) başarılar bize  ;)

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ekim 2022, 23:32
Toplam oynama: 90 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 10 Nisan 2020, 21:48:01 »

Çevrimdışı Jeremi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Eylül 2021, 19:40
Toplam oynama: 13 gün, 19 saat
« Yanıtla #22 : 11 Nisan 2020, 00:42:27 »
 başarılar bize   8)

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 11 Nisan 2020, 14:47:15 »

Ekran Görüntüleri

Bu Tasarım BerkayGly ve Dogukan.sn tarafından yapılmıştır ve izni olmadan kullanılması yasaktır.

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 11 Nisan 2020, 18:04:03 »

Ekran Görüntüleri

Bu Tasarım BerkayGly ve Dogukan.sn tarafından yapılmıştır ve izni olmadan kullanılması yasaktır.

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 11 Nisan 2020, 21:56:10 »

Ekran Görüntüleri

Çevrimdışı WORDLEFUCKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Nisan 2020, 00:30
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #26 : 11 Nisan 2020, 23:37:16 »
Ekran görüntülerinizi kişisel görüşüm olarak yetersiz buluyorum. MM içerisinde değilde, düz bir şekilde sade olarak atabilirsiniz. Onun dışında yazıları karakterin yüzünü kapatacak şekilde koyuyorsunuz. Sanırım LSRP+ programını kullanıyorsunuz, acilen CS6 veya CC editlemeye başlamanız lazım. Kültür bilginize bakmadım, sadece böyle kötü duruyor haberiniz olsun. Birkaç öncü birliğin ekran görüntülerine veya RN-RP tarihindeki öncü birliklerin son ekran görüntülerini incelerseniz istediğinizi bulabileceğinizi düşünüyorum. Eğer CS6 bilmiyorsanız, rehberler bölümüne bakabilirsiniz. Bulamazsanız ÖM yoluyla ulaşabilirsiniz ben yardımcı olabilirim. Slangleri türkçeleştirip kullanın, yazım yanlışlarınızı düzeltin. Rollerinize özgünlük katın. Çok eksiğiniz var ama düzeltebilirsiniz.

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 12 Nisan 2020, 02:47:11 »
Ekran görüntülerinizi kişisel görüşüm olarak yetersiz buluyorum. MM içerisinde değilde, düz bir şekilde sade olarak atabilirsiniz. Onun dışında yazıları karakterin yüzünü kapatacak şekilde koyuyorsunuz. Sanırım LSRP+ programını kullanıyorsunuz, acilen CS6 veya CC editlemeye başlamanız lazım. Kültür bilginize bakmadım, sadece böyle kötü duruyor haberiniz olsun. Birkaç öncü birliğin ekran görüntülerine veya RN-RP tarihindeki öncü birliklerin son ekran görüntülerini incelerseniz istediğinizi bulabileceğinizi düşünüyorum. Eğer CS6 bilmiyorsanız, rehberler bölümüne bakabilirsiniz. Bulamazsanız ÖM yoluyla ulaşabilirsiniz ben yardımcı olabilirim. Slangleri türkçeleştirip kullanın, yazım yanlışlarınızı düzeltin. Rollerinize özgünlük katın. Çok eksiğiniz var ama düzeltebilirsiniz.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim dostum. Eksiklerimizi ya da hatalarımızı söylemeniz bizim iyi bir yola girmemizi sağlıyor düzelterek sizlere daha güzel ve keyifli tanıtım sağlıyoruz. Program olarak CC 2020 kullanıyorum ve gördüğüm "bir kaç" birlik tanıtımlarında ki "SS" lerden güzel durduğunu düşünüyorum tabi bu benim düşüncem ama dediğin gibi ince detaya girersek ek olarak dediğin konulara değinirsek yani düzgün yaparsak daha da kaliteli olucağını düşünüyorum. MM olayını düşünebilirim sadece tasarımsal farklı ve değişik durmasını istediğim için bu şekilde paylaşıyorum. Slang ve yazım hataları elimden geldiğince düzeltirim ve dikkat ederim. Başka birlik tanıtımlarına da bundan sonra daha sıklıkla göz atarım ve bir şeyler kapmaya çalışırım tekrardan teşekkürler. Bu arada şuan bir kaç işim(yoğunluk) olduğu için ve çoğunlukla bu işlerle benim uğraştığım için biraz böyle aceleye gelmiş olabilir kusura bakmayın en yakın zamanda kaliteli ve keyifli şeyler gelicek  :)

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 12 Nisan 2020, 03:09:15 »

Çevrimdışı Jeremi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Eylül 2021, 19:40
Toplam oynama: 13 gün, 19 saat
« Yanıtla #29 : 12 Nisan 2020, 03:22:25 »

Gifler