Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SincaP - Bar Başvurusu

Başlatan SincaP, 10 Nisan 2020, 16:31:05
Okunma sayısı 294 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SincaP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Ocak 2024, 05:00
Toplam oynama: 30 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Pacho Capone Lv.31
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:54
Toplam oynama: 177 gün, 12 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
SincaP - Bar Başvurusu
« : 10 Nisan 2020, 16:31:05 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftanın her günü aktifim ve günümün çoğunu sunucuya ayırabiliyorum.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 511.75, -1510.96, 14.56, 85.88

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: Little Italy Night Club

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Gece kulübü

2.05:İşyeri interioru: Bublic

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Emilio Capone, Sicilya'da doğan safkan bir İtalyan çocuğuydu. Ailesi çok geniş ve etrafında saygındı. Mahallede insanlar ailesine adeta kahramanlarmış gibi bakıyor, herkes gördüğünde selam verip, hal/hatır soruyordu. Bir gün babası abilerini ve kardeşlerini toplayıp onlarla bir konuşma yaptı. Ailelerinin uzun süredir ne işlerle uğraştığını, ne tarz işler yaptıklarını veya yapmadıklarını, mahallede ve mahalle çevresinde neden saygı gördüklerini, neden maddi durumlarının ve çevrelerinin bu kadar geniş olduğunu anlattı. Elbette bunların çoğu il-legal yollardandı. Abilerinin hepsi aileye bağlılığını ve soylarını devam ettireceğine dair yemin etmişti. Sıra Emilio'ya gelince duraksadı. Babası ona endişeli gözlerle baktı. Emilio o an ağzını açıp abileri gibi yemin etti. Bu olaydan yaklaşık 10-15 yıl sonra Emilio babasına Los Santos'a açılıp, ailelerini orada da tanıtmak istediğini söyledi. Babası için bu çok hoş bir fikirdi. Emilio'ya güzel yatırımlar yapabilmesi için yüklü bir miktar para verdi. Emilio bu parayla Santos'a geldi, evini ve arabasını aldı. Geri kalan para ile de işyeri ve ofis açtıktan sonra, ailesini büyütmeyi düşünüyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC : Abilerimin ve babamın İtalya'da açtıkları hoş gece kulüpleri, barlar beni de etkiledi elbette. Dedim ki, İtalya kültürünü neden Santos'a getirmeyeyim? İtalya yemeklerini, içeceklerini, geleneklerini belki de modasını daha da çok Santos'a aşılamak gerektiğini düşünüyorum. Bu iş için önce işyerimin çevresinden başlamam gerek elbette. İşsizler içinde güzel bir mekan olacağını düşünüyorum. OOC : Açtığım birliğin büyük bir gelir kaynağı olacak ve daha çok bu bölgede aktif olacağız. Aile üyelerine burada iş verip, belki de tanıtım için SS kaynağı yapacağız. Ayrıca çevremde çok boş gezen arkadaşlarım var, birliğe katılmasalarda onlara da işyerinde bir yetki vererek role katılmalarını ve eğlenmelerini sağlayabilirim.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  Rodeo hediye ağacı dışında pek aktif bir bölge değil. Hem bu bölgeyi aktif etmeye çalışacağım hem de partilere gelecek insanlar için güzel rol kaynağı çıkacak. Her partide ben ve üyelerim tarafından tanıtıma rol SS'i atılacak. Böylece hem birlik tanıtımım aktif olmuş olacak hem de insanlara rol çıkığ, Rodeo bölgesi bir aktiflik kazanacak.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Ah-, dediğim gibi işsizler için güzel bir mekan olacağını söylemiştim. Ayrıca mimarisini sevdiğim bu bölge bana biraz İtalya'yı andırıyor. Ondan dolayı bu bölgeyi sevdim. Hem aksaklık çıkmazsa her gece düzenlediğimiz partilerde Rodeo bölgesinde yoğun bir araç trafiği olacak, işsizler sonunda para kazanıp, evine para götürebilecek. Ayrıca yapacağımız içki, dans ve şu an aklıma gelmeyen etkinliklerde para veya araç hediyesi olabilir. Şehire yeni gelenler için büyük bir avantaj diyebilirim. *gülümsedi*.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "SincaP"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı RealOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Mayıs 2021, 02:28
Toplam oynama: 20 gün, 6 saat
Ynt: SincaP - Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2020, 16:59:32 »
Yusuf'um hakkını verir.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Ynt: SincaP - Bar Başvurusu
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2020, 17:42:22 »
Başvurunuz detaylıca incelenip kabul edilmiştir. İşyeri tanıtımını 24 saat içinde aktif hale getirmeniz gerekmektedir. @xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42