Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FBI

Başlatan ra1n, 10 Nisan 2020, 08:28:43
Okunma sayısı 671 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ra1n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Ekim 2021, 13:24
Toplam oynama: 150 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
FBI
« : 10 Nisan 2020, 08:28:43 »
Karakter Adınız: (Cordell_Byars
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Şimdi, aktif olarak en az 700 kişi çeken bir server de tek başına LSPD yönetiyor, eyaleti bunun yerine FBI'da eklense daha düzel bir rol ortamı çıkabilir, ben böyle düşünüyorum LSPD belli bir rütbeye gelen insanlar, bir sınavla, mülakatla FBI'terfisine hak kazanabilir.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)

Çevrimdışı manamino

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Ocak 2022, 13:16
Toplam oynama: 45 gün, 15 saat
Ynt: FBI
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2020, 11:27:28 »
Destekliyorum eğer yönetim iyi kararlar ve kurallar çıkartırsa FBI için sorun çıkcağını sanmıyorum ve yeni rollere yol açılır.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 10 Nisan 2020, 11:29:13 »
Dedektif büro var gereği yok. Zaten bir ara rolleri oluyordu. SWAT ile özel ajan rütbesindeki polis üyeleri (bunlar genellikle yetkili ya da yönetimin özellikle seçtiği insanlar oluyordu) Beraber baskınlar yapıyorlardı. Ancak kaldırıldı. Dedektif büronun gelişmesi zaten FBI'ın açılması kadar etki oluşturur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 10 Nisan 2020, 11:39:06 »
no.

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 11 Nisan 2020, 01:23:58 »
Dedektif büro var gereği yok. Zaten bir ara rolleri oluyordu. SWAT ile özel ajan rütbesindeki polis üyeleri (bunlar genellikle yetkili ya da yönetimin özellikle seçtiği insanlar oluyordu) Beraber baskınlar yapıyorlardı. Ancak kaldırıldı. Dedektif büronun gelişmesi zaten FBI'ın açılması kadar etki oluşturur.

Öyle bir etki oluşturmaz, ikisi de çok farklı yetkilere sahip ve ilgilendikleri ortak noktalar olsa da genel olarak aynı şeylere bakmıyorlar.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 11 Nisan 2020, 01:28:27 »

Öyle bir etki oluşturmaz, ikisi de çok farklı yetkilere sahip ve ilgilendikleri ortak noktalar olsa da genel olarak aynı şeylere bakmıyorlar.
Tamam da gelmez yani. Daha GOV, SD açmıyorlarken bunu açmaz ki Hera?

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
« Yanıtla #6 : 11 Nisan 2020, 01:33:27 »

GOV veya SD'nin açık durmadığı kadar FBI açık durdu sunucuda. Sunucu 30 aydır açıksa 9-10 ayı FBI açıktı.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #7 : 11 Nisan 2020, 02:10:31 »

GOV veya SD'nin açık durmadığı kadar FBI açık durdu sunucuda. Sunucu 30 aydır açıksa 9-10 ayı FBI açıktı.
GOV'u açın ve beni vali yapın GOV'u efsanevi bir şekilde nasılda yükseleteceğim onu görün! sadece bir hak istiyorum hakkı kullanabileceğimden emin olabilirsiniz GOV sadece bir avukatlıktan ibaret değil temizlik işcisinden özel korumasından tut işte bişeyler bişeyler abi beni vali yapsana

Çevrimdışı mudisko

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Nisan 2025, 17:56
Toplam oynama: 87 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 11 Nisan 2020, 02:32:25 »
Ben desteklemiyorum bilader hedefiniz nedir bilmiyorum ama herkesi legal yapmak galiba dedektiflik bürosu falan zaten var birde FBİ'larlamı uğraşıcağız, bunun yerine diğer kasabadaki polis departmanları aktif hale getirile bilir FBİ boş iş DESTEKLEMİYORUM

Çevrimdışı Atlass.izimss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sophia Cox Lv.28
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Nisan 2022, 01:17
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Toni Rico Lv.28
Köken: Arap
Son giriş: 14 Ekim 2022, 21:40
Toplam oynama: 163 gün, 3 saat
« Yanıtla #9 : 11 Nisan 2020, 09:04:25 »
Destekliyorum eğer yönetim iyi kararlar ve kurallar çıkartırsa FBI için sorun çıkcağını sanmıyorum ve yeni rollere yol açılır.