Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

TenseNano21 - Bar Başvurusu

Başlatan Cyberdemon, 09 Nisan 2020, 14:30:32
Okunma sayısı 157 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cyberdemon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Higgs Paula Lv.24
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Aralık 2021, 20:09
Toplam oynama: 78 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
TenseNano21 - Bar Başvurusu
« : 09 Nisan 2020, 14:30:32 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Kendim Helper LVL.4 üm, günde en az 8-12 saat aktifiğim.Aktif olduğumuz sürece ailemizle birlikte bar'da rol yapacağız.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 512.05,-1511.03,14.56,270.95

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: Hemingway Bar

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Bar

2.05:İşyeri interioru: MC Bar I

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Ben Higgs Galeno, Galeno ailesinin en tanınmış üyelerinden biriyim.Kendim buraya Rusya'dan geldim ve Galeno Crime ailesi ile birlikte bu barı işleteceğiz.13 nisan 1991 yılında Moskova'da doğuldum.Higgs genç yaşlarında, zorluklar içerisinde büyümüştür.Babası ile birlikte 20 yaşında yetiştiği zaman Los Santos şehrine gelmiştir.Bu şehirde çalışmış, kendini şehirde kanıtlamıştır.Galeno Crime Ailesi üyesi olmuş, yaptığı işler ile kendisini göze sokmuştur.Higgs artık 29 yaşı vardı, onu karşıda çok zorluklar bekliyordu.Kendisi bir bar açmaya karar verdi ve bu barı Ailesi ile birlikte işletecektir.Barın ücretini, Galeno Crime Ailesinin yaptığı legal ve il-legal işlerden karşılayacaktır.Higgs kendisininde il-legal işlerde büyük ismi vardır, ama polisler tarafından hiç bir zaman ifşa olmayacak gibi ilerliyordu.O yüzden işlerini daha çok legal'e sürükleyerek kendisine bar açıyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Bu işyeri şehirde tanınmış bir Bar'lardan olacaktır.Burada roller dönecektir.Galeno Crime Ailesi ve başka oyunculara rol imkanları sağlayacaktır.Diğer barlardan farkı olarak, burada her zaman aktif bir şekilde rol dönecektir.İşyeri içerisinde disiplin seviyesi yüksek olacaktır.Yani tüm oyunculara rol imkanları sağlayacaktır.Bu işyerinin planı ise Galeno Crime Ailesinin legal yollardanda ilerilemesi için üstün tutuluyor.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  Ailemizin konsepti Amerikan olduğu için burada mafya rolleri ve başka roller sergileyeceğiz.Barın içerisinde insanlara çok fazla rol imkanları sunulacaktır.İçeride boks maçları, yarışmalar ve başka türlü eğlenceleri oyunlar olacaktır.Burada yani insanlar rol yaparak 1-2 saat eğlenebilirler.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Los Santos şehirde yerleşerek, IC bir şekilde insanlara burada eğlenceketir.Bu yerin yeraltı tarafıda olacaktır.Bu Bar'ın alt tarafında kumar,silah satışları,fuhuş ve başka işler dönecektir.Bu zaman burada insanlar IC olarak burada rol imkanları kazanacak ve IC olarak para da kazanacaklardır.Bizim içinde burada Galeno Crime olarak il-legal işlerimiz, ailemizin burada daha çok zaman geçirmesi ve başka roller dönecektir.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "TenseNano21"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44